15 Saatlik Uçak Yolculuğu Öncesinde
-
-
Parayıyan gelip yatarak kazanıyorsan ve anasını belliyorsan tabii ki uçak.. Ordan burdan kısan fakirin tekiysen otobosla git. İkisi arasında bişeysen, o zaman da o senin keyfine konforuna kalmış
-
ha bu arada seni sözleşmen bittiğinde böyyük bi supriz beklio...
www.sozcu.com.trAntalya’da Rus ve Ukraynalılar konut fiyatlarını uçurdu: Memurlar tayin istiyorhttps://www.sozcu.com.tr/2023/ekonomi/antalyada-rus-ve-ukraynalilar-konut-fiyatlarini-ucurdu-memurlar-tayin-istiyor-7565096 -
Sonrasında 15 saatlik uçak yolculuğu olacaksa tabii ki öncesinde de uçağı tercih ederdim. Değil bin, iki bin de olsa öyle yapardım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk başlangıç olacağı için insan gaza gelip para vermek istemiyor. Ama sonasında cılkı çıkmaya başlayınca dönüşte seve seve gidip parasını verip kolay yolu seçiyor. Direkt uçak alıp geçin derim.
Uçak da min 4 saat sürüyor
-
12 saat otobüs çekilmez asla
-
Bazı arkadaşlar “15 saatlik uçak öncesi 12 saatlik otobüs yolculuğunda uyursan iyi gelir jet laga” dedi…
Lafa gelince öyne demesi çok golay. Böyne söleyen arkidişlerin gelsin netice üstü saatlerce oturup o şekilde gelsin 12 saatlik yolculukta uyusunlar bakam..
-
950 TL + 6 taksitle uçak biletini aldım.
15 saatlik uçuştan 4 saat önce havalimanına inecek şekilde bilet saatini seçtim...
-
yeni havalimanında uyuma kabinleri var. paraya acıma kirala, bikaç saat kestiriver urda. 15 saatlik yolculuk eğer bizniz gılass deelse heç çekilmez, urdan uraya dönüp durursun uyumak için...
-
15 saatlik uçuş öncesi ot çiğnerim, en az 6-7 saat uyutur...
-
Ucakla git hocam, 1000 lira 50 euro yapiyor 50 euroya bilet bulsam sevincten kendime gelemem. Otobus arti kitalarasi ucak yolculugu adami bitirir. Amerikaya gittigimde bacaklarim kopmustu ucakta.
-
Gideceğim ülkede 1500 km ve 2500 km mesafedeki iki farklı şehre yine ülke içi tarifeli ticari uçuşlarla gideceğim.
Kamuflaj çantamı (Boş ağırlık 3 kg) kabinde ülkeye sorunsuz sokabiliyorum ama iç hat seferlerinde kabin çantası ölçü kısıtlaması (45cm uzunluk, 30cm genişlik, 20cm derinlik) yapılmış:
amazonQT&QY 45L Askeri Taktik Sırt Çantaları, Molle Askeri Saldırı Paketi, 3 Günlük Doğa Yürüyüşü Çantası, Kamuflajlı Avcılık Sırt Çantasıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09N7288N4/ref=twister_B0B2DYL432?_encoding=UTF8&psc=1İç hat seferlerinde bir de bagaj bekleyip zaman kaybetmek istemiyorum.
Arkadaş "Sıradan sırt çantanın içine kamuflaj çantanı koyar öyle uçağa binersin" şeklinde akıl verdi. Zaten çantayı tıka basa doldurmayacağım.
İç hat biletlerini şimdiden alsam mı yoksa son ana mı bıraksam?
-
Al bi şişe viski ve kaliteli çikolata yudum yudum içe içe git.
Rabbim sağ salim ulaşmanızı nasip eylesin.
"Sıradan sırt çantanın içine kamuflaj çantanı koyar öyle uçağa binersin" ve "12 saatlik yolu otobosla uyuyarak geçirirsin" şeklinde akıl veren o zeka fışkıran akıl küpü arkidişleri nerden bulduysan, 2 adet ben de istiyom...
Yaani, daha böyük ve geniş olan kamuflaj çantayı, ölçülere uyan ve daha küccük olan 45cm uzunluk, 30cm genişlik, 20cm derinlik sınırının altındaki sıradan çantanın içine soktuğunda, o sözkonusu 45cm uzunluk, 30cm genişlik,20cm derinlik sınırının altındaki sıradan çantanın kendi hacmini koruyacağını, hacminin böyümeyeceğini düşünüyorlar...Keşkem benim de böyne zeka fışkıran akıl küpü arkidişlerim olsa...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X