Şimdi Ara

13 saat otobüs yolculuğu, uyuyamıyorum, önerileriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: manhack

bende bugun ankarada didime gitcem..12 saat..nasıl geçecek bilmiyorum o kadar yol.

Bende 1 ay önce ankaradan didim e gitmiştim. Afyon taraflarında falan yol çok sıkıcı oluyor
  • hep aynı şeyler.. kitap oku, gazete oku, müzik dinle, uyu .. en iyisi uyumak uyucan artık yapıcak bişey yok
  • uyumamak için millet müzik dinler ben müzik dinleyince uyuyorum. hemde slow falan değil. metal-rock karışımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Atarax. Eczanede 2,5 ytl. Otobüse binmeden 2 saat önce iç. Bak bakalım kolunu kıpırdatabiliyor musun.

nasıl bir ilaç ağrı kesici gibi birşey mi? yan etkisi olmasın..
    yoksa şaka mı yapıyorsun!
  • aynı sorun bende de var. 10 saatlik yolculukta 1-2 saat anca uyuyabiliyorum. sanırım uyku hapı atman
    gerekecek...
  • Koltuğu bizim evdeki tekli koltuklarmış gibi hayal ediyorum . Birde yol düzgün oluyor ya otobanda :D Sallanıyor yavas yavas uykum geliyor . Yolculuğun en zevkli kısmı ikinci molanın hemen sonraki saatlerdir benim için .
  • quote:

Orjinalden alıntı: metarc

quote:

Atarax. Eczanede 2,5 ytl. Otobüse binmeden 2 saat önce iç. Bak bakalım kolunu kıpırdatabiliyor musun.

Antihistaminik aslında ama uyku için de kullanılıyor hatta üstünde antihistaminik yazmaz etken maddesi hidroksizin hidroklorür yazar. 2 saat içinde uyku getirir normal şartlarda.
  • biz de gideceğimiz zaman şöyle yapıyorum:
    saat 18,00 da yola çıkacaksak, bi gün öncesi öğle zamnında uyuyorum.. sonra akşam 2,00 gibi bilgisayarı açıyorum sabah 10,00 a kadar. sonra kahvaltı felan.. öğlen 12,00 gibi kitap okuyorum sonra yine bilgisayar ve çıkmadan 30 dk önce hap alıyorum.. otobüse bindiğim anda uyuyorum ve gözümü açıyorum ordayım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metarc

quote:

Antihistaminik aslında ama uyku için de kullanılıyor hatta üstünde antihistaminik yazmaz etken maddesi hidroksizin hidroklorür yazar. 2 saat içinde uyku getirir normal şartlarda.

peki votka ile birlikta alsam bir yan etkisi olur mu? çünkü votka da benim çok uykumu getiriyor ve 1 bardak yuvarlamak istiyorum çıkmadan önce.

• Alışkanlık haline geldiği için artık uyuyorum 15 saatlik 15 yolculuk yaptım bu sene. İlk defa yapan biri için zor olabilir tabi.
  • evet 13 saat uykusuz geçen bir yolculuk oldu. hiç uyuyamadım ne yaptıysam. resmen kramplar girdi sıkıntıdan belim ağrıyor.. vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metarc -- 24 Ağustos 2008; 19:01:12 >
  • uçakla gitsene arkadasım.1 saatte varırsın
  • votka ya ver kendini...ya da 1/2 lt ayran iç..her ikisi de sağlam uyutur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.