Ya bırakın cana-pino gelmeden önce basın bütün yıldızları sayıyordu hiçbiri tutmadı yine aynısı olacak adı sanı duyulmamış 1 ya da 2 oyuncu alacaklar
madem öyle adam alacaklar şimdiden böyle tahmin etmenin anlamı ne? neden herkes saçma adamların ismini sayıyor? tamam ben de geç kalındığını ve bunun hata olduğunu düşünüyorum da bu şekilde önyargılı olmak neden? umarım hepiniz yanılırsınız, gerçi yanıltacak adam gelse de bu önyargı ile beğendirtmek de zor. Allah kolaylık versin
quote:
Orijinalden alıntı: darendeli
Ya bırakın cana-pino gelmeden önce basın bütün yıldızları sayıyordu hiçbiri tutmadı yine aynısı olacak adı sanı duyulmamış 1 ya da 2 oyuncu alacaklar
Inamoto-Bratu
Ben inanıyorum 2 tane kaliteli oyuncunun geleceğine. Bence misimoviç ve diarra gelecek.
Diarra ve Emana gelirse kobralar liginde şampiyon oluruz. Birde ufak piton Pinomuz var.
sebastian perez gelsin sağbeke yeterli
ne çok özledik seni
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Diarra ve Emana gelirse kobralar liginde şampiyon oluruz. Birde ufak piton Pinomuz var.
Rijkaard da kobradır(bilmeyenler için ayrıntıdır.)
Linderoth
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
quote:
Saol
vuvuzela
quote:
Orijinalden alıntı: pyr@mid
madem öyle adam alacaklar şimdiden böyle tahmin etmenin anlamı ne? neden herkes saçma adamların ismini sayıyor? tamam ben de geç kalındığını ve bunun hata olduğunu düşünüyorum da bu şekilde önyargılı olmak neden? umarım hepiniz yanılırsınız, gerçi yanıltacak adam gelse de bu önyargı ile beğendirtmek de zor. Allah kolaylık versin
quote:
Orijinalden alıntı: darendeli
Kardeş adnan sezgin var işin başında bu adam şimdiye kadar kimi getirdi ki bu saatten sonra iyi topçu getirtecek
quote:
Orijinalden alıntı: SpooExi
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
quote:
Saol
Her türlü kobra için bilgi bulunur.
inamotoyu alsak keşke.. yaşlı kurt yardırır orta sahayı..
quote:
Orijinalden alıntı: kontendoo
quote:
facede bir elemanın yazdığına göre
iyice çöplüğe çevirdiniz bölümü.
- lokalde idris abinin dediğine göre. - msn'de ıkıncan'dan duyduğuma göre. - kaynakçı mustafa usta x radyoda dinlemiş. - bakkal gübrettin amcanın oğlu metin oktay tesis'lerinde çaycı. - az önce radyoda altyazı geçti.
yeter artık, gerçekten yeter.
gübrettin amca
hocam klavyene sağlık şu stresli gecede biraz olsun gülümsettin.
Sıradaki yalan haber
Loading |||||||||||||||||||||||||||||| |%99
Lig gitti, avrupa gitti. hala transfer açıklayacaklarmış. Yazıklar olsun bu başkana ve yönetime.
Sıktı artık.
nazlı yarim haber salmış gel diye gideceğim ellerim boş olmuyor postacıyla selam saldım hediye döneceğim ellerim boş olmuyor olmuyor olmuyor döneceğim ellerim boş olmuyor olmuyor