Şimdi Ara

Yarın 2005 Fiesta TDCİ alıyordum ki... Son anda 1.3 CDTİ Corsa Enjoy satın aldım :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar malesef bu araçta yalan oldu...
    Tamam her şey güzel, gittik gösterttik gerçekten araç orjinal...
    Ancak çok ilginçtir araçta ABS olmadığını söyledi usta...
    İlan'da ABS ye var diye işaretlemiş bende vardır bu araçlarda diye hiç sorma gereksinimi bile duymadım...
    El sıkışmamıza 2-3 dakika başımıza gelen bu olay inanılmaz soğuttu beni arabadan... Vazgeçtik...
    17.500 TL verdiğim bir arabada kimse kusura bakmasın ama ABS olmalı diye düşünüyorum...
    Kaldı ki görev yerim afyon kışın kar buzdan geçilmiyor, buralarda şart resmen...
    2004 1.2 clio'da bile vardı ve çok işime yaramıştı Abs... Hava yastığı olmasın ama abs kesinlikle olmalı diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz_ksk

Arkadaşlar malesef bu araçta yalan oldu...
    Tamam her şey güzel, gittik gösterttik gerçekten araç orjinal...
    Ancak çok ilginçtir araçta ABS olmadığını söyledi usta...
    İlan'da ABS ye var diye işaretlemiş bende vardır bu araçlarda diye hiç sorma gereksinimi bile duymadım...
    El sıkışmamıza 2-3 dakika başımıza gelen bu olay inanılmaz soğuttu beni arabadan... Vazgeçtik...
    17.500 TL verdiğim bir arabada kimse kusura bakmasın ama ABS olmalı diye düşünüyorum...
    Kaldı ki görev yerim afyon kışın kar buzdan geçilmiyor, buralarda şart resmen...
    2004 1.2 clio'da bile vardı ve çok işime yaramıştı Abs... Hava yastığı olmasın ama abs kesinlikle olmalı diye düşünüyorum...

2004 2005 modellerde abs opsiyondu. bizde fiesta almaya niyetlenmiştik araç kazalı çıktı vazgeçtik.

• quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Rica ederim benim aracımda şu an sahibindende 16500 vern oldu vermedim en son bir bayan 17000 teklif etti anlaştık kendisiyle sonra telefonla arayıp aracı satmaktan vazgeçtiğimi söyledim şu an halen aracın ilanı duruyor açıkçası aracımdan ayrılmak istemediğimden o bayann teklifini kabul etmemiştim çünkü aracımdan çok memnunum birde aracımın bakımlarını yaptırdığımdan lastiklerini değiştiripvizesini de yaptırdıktan sonra aracı satmaya kıyamadım çünkü 1500 lira para harcamıştım bunu satacak olsam ikinci elde bakımlı araç kolay kolay bulacağımı sanmıyorum o yüzden vazgeçmiştim

Bu aracın ilanını verebilir misiniz?
  • baya da endekslemiştim kendimi bu arabaya... her şey kısmet işte...
    ABS olmadığını duyunca buz gibi soğudum bir anda...
    Önümüzdeki araçlara bakıcaz artık
  • Mitsubishi Colt neden bakmıyorsun?
  • Hocam araç düz vites mi, otomatik vitesi mi yoksa Fiesta'nın macera aradığı asm şanzıman mı? 1 yıl kullandım asm şanzımanlı modelini bende hiç bir sorun çıkarmamıştı ama çok sorunlu olduğunu söyleyenler olmuştu. Onun dışında malzeme kalitesi düşük takır tukur bir plastik malzeme kullanmışlar ses yalıtımı da çok zayıf motor ve yol sesi direk aracın içinde olacak bilgin olsun. Bunun dışında diğer dizellere göre çok daha az yaktığını da söylemek lazım.

Edit: Araçtan vazgeçmişsiniz yeni gördüm, hayırlısı olsun. Dediğiniz gibi o kadar para verip abs'siz araca binmez saçma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmk -- 28 Nisan 2011; 9:26:49 >
  • Arkadaş senin durumda benim durum gibi olmasın.Ama bilmiyorum artık 600 Km yol tepecem araç abs falan bende öyle yazıyor ama çıkmaz sa yine alacam.Cayarsam sadece kazalı olursa cayarım.Orjinal dedi boya yok dedi ama banada aynısı söylendi ama bilmiyorum gidip bakacaz.Hayırılısı arkadaş bunda da bir hayır vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz_ksk

baya da endekslemiştim kendimi bu arabaya... her şey kısmet işte...
    ABS olmadığını duyunca buz gibi soğudum bir anda...
    Önümüzdeki araçlara bakıcaz artık

Hocam benim size tavsiye biraz daha ilave edip Grande punto bakmanız en baz verisyonundabile ABS standarttır 1.3 multijet motoruyla tüketim çok düşük aynı zamanda en az vergiyi ödersin fiesta 1.4 motor bir üst vergi dilimi demek motor olarak çok iyi triger değiştirme derdide yok aracın 2. el piyasası güçlü euro ncap den 5 yıldız almış bir araç fiestadan daha geniş iç mekan daha modern tasarım daha sessiz fiestanın puntoya göre tek üstün yanı bana göre yol tutuşunun iyi olması ve sürüş keyfi (iki aracıda kullandım ) bence fiestadan daha güzel bir araç siz kesinlikle Grande punto bakın hocam

• teşekkürler arkadaşlar ama bugün bir araç satın aldık...

2004 Corsa 1.3 CDTİ Enjoy paket... 89.000'de, Metalik gri, full bir araç...
    ABS-ESP-Yol Bilgisayari vs.vs.vs... Yağmur sensörü dahi var...
    Baktırttık servisine de bir parça boya bile yok... İnşallah bizde de aynı şekilde devam eder ufaklık kazasız belasız :)
    Herkese yorumları ve bildiklerini paylaştıkları için teşekkürler...
  • İmzayı değiştirirsiniz artık
    Hayırlısı olsun. Kaça aldınız acep?
  • teşekkürler kardeş...
    18.250 TL ye aldık, içimize de sindi ya... en önemlisi o... 300-500 önemli değil...
  • Hayırlı olsun fiyat fena değil ama ESP yok Corsa'da.Yol bilgisayarı da yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.