Şimdi Ara

Yarın 2005 Fiesta TDCİ alıyordum ki... Son anda 1.3 CDTİ Corsa Enjoy satın aldım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yarın ekspere giricez ve satış gerçekleşecek kısmetse...
    Özellikle yakıt konusunda çok olumlu duyumlar aldım o yüzden bu araca yönelmiştim,
    ancak yol bilgisayarı yokmuş o biraz ilginç geldi... keşke koysalardı...
    Bu araçta kronik arıza falan var mı ?
    Mesela Cliolarda airbag arizası kronik bir durum,
    bu araçlarda bir arıza sıkıntı akanı kokanı olmaz inşallah...
    Ne diyorsunuz fiestalar hakkında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_ksk -- 28 Nisan 2011; 16:09:45 >

• astra alıyordunuz?
    http://forum.donanimhaber.com/m_48564776/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48564776

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 26 Nisan 2011; 22:32:45 >
  • 2 hafta önce bende almaya niyetlendim fiesta dizel araca indiğimle bindiğim bir oldu vede fıestayı kafamdan direk sildim evet aracın yakıtı iyi fakat iç dizaynı beni çok boğdu vede yol sesi çok alıyordu benim gözümde fiesta sadece yakıtı için alınır
  • şirket arabası olmasın?
  • Bende 3 yıldır dizel Fiesta kullanıyorum araçtan memnunum özellikle yakıt tüketiminden sınıfında en az yakan araçlardan temizine denk gelirseniz sizi üzmez özellikle alırken aracın bakımları düzgün yapılmışmı değişmesi gerekn parçalar özellikle triger ve debriyaj pahalı ben ikisinide bu sene değiştirdim ikisi bana 1000 tl ye maloldu lastiklerin durumu iyimi turbosu üfleme yapıyormu kontrol ettirin muayene durumu vs bende sizin gibi 3 sene önce bunları düşünürken 58000 kmde 2005 model bir fiesta denk geldi ve aldım 3 senede 100000 kmye geldi aracım yani şunu söyleyim bu araçları alanlar genelde çok km yapanlar bu nedene araçların yüksek km lerde olması çok normal araç eğer düzgün kulanıldıysa km bence çokta sorun değil

Şimdiden hayırlı olsun kaça aldınız aracı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 26 Nisan 2011; 23:26:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

şirket arabası olmasın?

şirket arabasıysa ömrünü tamamlamıştır artık +200 bin km

aracı bi sağlam test edin bence yolda
  • bir akrabam otokop'ta bursa'da oto alım satımı ile ilgileniyor,
    otomatik astradan o vazgeçirdi bizi... o yüzden almadık o arabayı...
    Bu araba beklemedeydi,
    Araç şirket aracı değil bizzat bildğim bir araç yabancıdan değil yani,
    km orjinal 95bin'de...Metalik gri,
    1 parcası boyalı... Satıcı kontrol ettirin bir parca daha boya çıksın bedava veririm, o derece güveniyorum aracıma dedi...
    Yarın yetkili servise sokacağız, eğer rapor sorunsuzsa alıcaz...
    17.500 e anlaştık...

resmi de bu...

Yarın 2005 Fiesta TDCİ alıyordum ki... Son anda 1.3 CDTİ Corsa Enjoy satın aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_ksk -- 26 Nisan 2011; 23:55:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat güzel araçta güzel tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 26 Nisan 2011; 23:47:15 >
  • hayırlı olsun şimdiden araç temiz duruyor.

yalnız araçta kaset çalar var onu baştan söyliyeyim
  • teşekkürler iakbay06
    Edit; fiyatı yanlış yazmışım düzelttim... 17.500'e anlaştık...
    1.2 clio HB'den sonra daha olumlu şeyler bekliyorum bu araçtan... şaka maka sömürüyordu benzini...
    Benim için süspansiyonmuş, yol sesiymiş, motor sesiymiş sorun değil... Motor sesi diyorlar ama polo dizeller hala 24 milyar civarı ve traktör gibi

K.Kahriman;
    mp4 çalarım vardı çakmaktan çalışan, 1.2 Clio'da çok verim aldım, yine onu kullanmaya devam edicem, satarken vermedim onu

bakalım artık hayırlısı... yarın güzel haberler veririm inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_ksk -- 26 Nisan 2011; 23:56:16 >

• ikinci ellerde fiyatlar çok uçuk bu aralar...
    99 model 150bin km.de 4-5 parçası boyalı astra cd ye 19,500 istenildikten sonra bu fiyat çok normal
    kaldı ki ben bile 1.2 clio mu satılmaz dediğim fiyata sattım...,
    2004 1.2 Authentique 16V HB clio yu geçen yaz 14.500 e aldım, 10 ay bindim 12 bin km sonra 15.500 e sattım...
    kaldı ki araba çok problem çıkarttı bana, çok soğudum o araçtan, bakalit çamurlukları zaten bir efsaneydi...
  • Hocam aracın ağır bakıları yapılmışmı triger değişmişmi debriyaj balatası durumu nedir lastikler ne aşamada muayenesi ne zaman araçta abs varmı benzinli bir araçtan sonra emin olun sizi fazlasıyla memnun edecektir benim araç şehir içinde (Ankara)5Lmotorin şehir dışındada 4-4.5 L arası motorin tüketiyor 2005 tdci
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Hocam aracın ağır bakıları yapılmışmı triger değişmişmi debriyaj balatası durumu nedir lastikler ne aşamada muayenesi ne zaman araçta abs varmı benzinli bir araçtan sonra emin olun sizi fazlasıyla memnun edecektir benim araç şehir içinde (Ankara)5Lmotorin şehir dışındada 4-4.5 L arası motorin tüketiyor 2005 tdci

yarın belli olacak işte hocam tüm bu soruların cevabı
    özellikle notuma aldım dediğiniz noktaları... Turbo üfleme yapıyormu mesela... ondan hiç haberdar değildim... sizden öğrendim... dizellerde de bu turbo olayı çıktı şimdi tabi
    kronik bir arızası falan oluyor mu peki forumlarda duyduğunuz falan herkesin muzdarip olduğu?

• 1.2 cliodan sonra iyi gelecektir yakıt olarak az , yüksek ve sabit tork aralığı vitesle çok haşır neşir etmez bu sayede. bende de 1.4 benzinli araç var , geçenlerde 1.5 dci 65 bg logan kullandım torkun yüksek olması büyük avantaj vitesi tutturdunuz mu gazı çok güzel yiyor , birde beygiri fazla olsa hızlanması da güzel olacak.

fiesta chip yaptırırsanız 90 beygir civarına çıkıyor , hemde yakıtı azaltırsınız , hemde performans artar.

dizel motorlarda kötü yakıt (kırsal motorin , ucuz motorin) ve dikkatsiz kullanım (aracı kapatmadan önce turbo yağlanmasını beklemek vs) önemli şeyler

serviste motorun durumuna da baktırırsınız iyice , alt takım vs kontrol ettirirseniz iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 27 Nisan 2011; 0:38:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

1.2 cliodan sonra iyi gelecektir yakıt olarak az , yüksek ve sabit tork aralığı vitesle çok haşır neşir etmez bu sayede. bende de 1.4 benzinli araç var , geçenlerde 1.5 dci 65 bg logan kullandım torkun yüksek olması büyük avantaj vitesi tutturdunuz mu gazı çok güzel yiyor , birde beygiri fazla olsa hızlanması da güzel olacak.

fiesta chip yaptırırsanız 90 beygir civarına çıkıyor , hemde yakıtı azaltırsınız , hemde performans artar.

dizel motorlarda kötü yakıt (kırsal motorin , ucuz motorin) ve dikkatsiz kullanım (aracı kapatmadan önce turbo yağlanmasını beklemek vs) önemli şeyler

serviste motorun durumuna da baktırırsınız iyice , alt takım vs kontrol ettirirseniz iyi olur.

çok teşekkürler bilgiler için...

aracı kapatmadan önce turbo yağlanması konusu nedir onu tam anlayamadım?
    kontağı kapatmadan bir müddet rolantide bekletmek mi gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz_ksk

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

1.2 cliodan sonra iyi gelecektir yakıt olarak az , yüksek ve sabit tork aralığı vitesle çok haşır neşir etmez bu sayede. bende de 1.4 benzinli araç var , geçenlerde 1.5 dci 65 bg logan kullandım torkun yüksek olması büyük avantaj vitesi tutturdunuz mu gazı çok güzel yiyor , birde beygiri fazla olsa hızlanması da güzel olacak.

çok teşekkürler bilgiler için...

aracı kapatmadan önce turbo yağlanması konusu nedir onu tam anlayamadım?
    kontağı kapatmadan bir müddet rolantide bekletmek mi gerekiyor?

evet uzun yoldan gelince , rölantide bekleyip turbonun yağlanmasını bekliyorsunuz.

yalnız üstte yazdığım 1.5 dci dacia da hiç böyle şeyler yapılmamasına rağmen bir sorunu yok , bakımlarını 20 binde bir yaptırıyorlar , sabahları soğuk motorda yüksek devir çeviriyorlar , kısa mesafe gidiyorlar araç 80 binde gram sorunu yok

zaten fordun motorları dayanıklıdır o konuda sıkıntı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz_ksk

quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Hocam aracın ağır bakıları yapılmışmı triger değişmişmi debriyaj balatası durumu nedir lastikler ne aşamada muayenesi ne zaman araçta abs varmı benzinli bir araçtan sonra emin olun sizi fazlasıyla memnun edecektir benim araç şehir içinde (Ankara)5Lmotorin şehir dışındada 4-4.5 L arası motorin tüketiyor 2005 tdci

yarın belli olacak işte hocam tüm bu soruların cevabı
    özellikle notuma aldım dediğiniz noktaları... Turbo üfleme yapıyormu mesela... ondan hiç haberdar değildim... sizden öğrendim... dizellerde de bu turbo olayı çıktı şimdi tabi
    kronik bir arızası falan oluyor mu peki forumlarda duyduğunuz falan herkesin muzdarip olduğu?

Bildiğim kadarıyla pek kronik arızası olan bir araç değil fiesta fiesta ile ilgili merak ettikleriniz için imzamdaki fiesta takımında sorularınızın cevabına veya fiesta ile ilgili bilmek istediklerinize ulaşabilirsiniz bu arada aracın enjektörlerinide kontrol ettrin derim ve size tavsiyem aracı kesin olarak aldıktan sonra forumda turbo şarjlı araçalrı doğru kullanmanın yolları adı altında bir başlık var baştan sona şöyle bi göz gezdirmenizi tavsiye ederim aracınızın motor ömrü için çok yararlı bir konu başlığı öyleki dizel araçlr kullanırken benzinliye göre dikkat istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 27 Nisan 2011; 0:48:17 >

• quote:

Bildiğim kadarıyla pek kronik arızası olan bir araç değil fiesta fiesta ile ilgili merak ettikleriniz için imzamdaki fiesta takımında sorularınızın cevabına veya fiesta ile ilgili bilmek istediklerinize ulaşabilirsiniz bu arada aracın enjektörlerinide kontrol ettrin derim ve size tavsiyem aracı kesin olarak aldıktan sonra forumda turbo şarjlı araçalrı doğru kullanmanın yolları adı altında bir başlık var baştan sona şöyle bi göz gezdirmenizi tavsiye ederim aracınızın motor ömrü için çok yararlı bir konu başlığı öyleki dizel araçlr kullanırken benzinliye göre dikkat istiyor

Zaten araç alınsın çıkmıycam forumlardan... baya bir okumam lazım...

Aracı da okula gidiş gelişlerimde kullanıcam, 3 yıllık öğretmenim, şirin olsun ufak olsun bi araba alalım dedik, clio üzdü,
    şaka maka baya da yakınca dizele yöneliyim dedim ve fiestayı seçtim... yarın hayırlısı o araçsa alırsak baya bir iletişime geçicem zaten başta siz olmak üzere kullancılarla

Teşekkürler tekrar bilgilendirme için...
    İyi geceler...

• Rica ederim benim aracımda şu an sahibindende 16500 vern oldu vermedim en son bir bayan 17000 teklif etti anlaştık kendisiyle sonra telefonla arayıp aracı satmaktan vazgeçtiğimi söyledim şu an halen aracın ilanı duruyor açıkçası aracımdan ayrılmak istemediğimden o bayann teklifini kabul etmemiştim çünkü aracımdan çok memnunum birde aracımın bakımlarını yaptırdığımdan lastiklerini değiştiripvizesini de yaptırdıktan sonra aracı satmaya kıyamadım çünkü 1500 lira para harcamıştım bunu satacak olsam ikinci elde bakımlı araç kolay kolay bulacağımı sanmıyorum o yüzden vazgeçmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 27 Nisan 2011; 1:13:24 >
  • Araç Temiz gözüküyor , hayırlsı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.