< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA6C1957D -- 13 Ağustos 2024; 1:45:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yarın açıklanacak
-
-
Düzeltme : Yarın yazmışım ama 00 00 ı geçtik yani bugün açıklanıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu itiraz muhabbeti vardı 14 Ağustos öncesi nasıl aciklancak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o konunun sonunda aciklanma tarihini etkilemez diye ortak paydada bulusmustuk, simdi kitapcikta optikte farkli olabilir eyw ama bunu nasil bi sistem hatasi oldugunu kanitlayip duzeltcez ki yani nasil kanitliycaz o zaman herkes iki ṣık arasinda kalinca optige birini isaretliyim kitapciga birini der ve hangisi dogruysa ona gore itiraz eder hani vay efendim benim dogru yaptigim soru yanlismis bi de kitapcigi bile gostermiyorlar kesin bir seyler donuyor muhabbeti olmasin diye inceleme hakki taniniyordur bence. Cunku ayni mantikla sinavda biri bayildigi icin sinava tekrar giren bi sinif vardi onlar icin siralama aciklanma tarihi ertelenmedi biraz sıkıntılı bir ornek oldu ama olsun
Ne fark ediyorsa. Gidip okuyacagiz arkadas
yks sonuçlarını beklerken ki heyecan varmıs şuandada sizlerde. nasıl kalbiniz kıpır kıpır ediyor mu.
-
Fena fena yemek yemez olduk kafayı yiyeceğim ya takdir edersiniz ki üniversite bölüm hayatimizdaki dönüm noktalarindan biri yaşadığım stresi tahmin edemezsin size de sorayım geçen yıl 27892 ile kapatan Siirt tıpa 27590 ile yerlesebilirmiyim
Büyük ihtimalle yerleşirsin takma kafana. Açıklanınca yaz
inşallah. geçen yıl 29k ile kapatanların 30-30500 lere sarkacağını düşünüyorum. bizde öylesine yazdık gelmeyeceğini bilerek. sırf keşke dememek için. ondan heyecan yok. yoksa 16 temmuza kadar özellikle son 1 hafta bir umutla bekledim ki belki 20-25k arası gelir diye. ama olmadı. nasip.
-
açıklandı!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
açıklandı. bakınca müjdeyi ver. hadi bakalım.
-
GRAPHLER DOĞRU TAHMİN ETTİ HERKESE HAYIRLI OLSUN
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aga beni de övün nasıl analiz tuttu vay be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Helal daryl dikson
EFSANESİNİZ hocam sizi dinlemeyenler şu an yoğunluktan dolayı sonucunu göremiyor
-
2024 model salim unsal olan GraphLeR kimdir? Biyografi yazisi yakinda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X