Merhaba arkadaşlar, bugün teknosada LG 42lw4500 mü Philips 42 PFL4307K modellerini gördüm. ben fiyatta uygun, tvde smart aramayan biriyim. uydu alıcı olmasa da olur diyorum çünkü dahili uydu alıcılar araştırmalarıma göre pek de geçerli değil. LG 42lw4500 + 7 gözlük - 1700 tl. ....... Philips 42 PFL4307K+ 2 gözlük - 1800 tl. fiyat olarak lg uygun bana. asıl mesele 3d 'de tabi. lgye baktım gözlükle gayet iyiydi ve gözlerimi zorlamadı. ama philipse gözlükle bakınca göz kaslarımda acıma hissettim sanki insanı şaşı bakmaya zorluyor gibiydi philips. bu iki modelden birini alacağım en kısa zamanda. modellerden kullananlar gerek kullanım gerekse 3d film izleme mkv dts desteği gibi konualrda bilgi verirlerse ben de son kararımı verebilirim. her dakika takipteyim. şimdiden teşekkürler.
Darty'de Philips'in babalar günü kampanyası baya çekici,bence bir göz atın.
philips 4307k/12 aldım. zaten yukarıda da paylaştım bazı görüntü, link vs. teknosadan aldım ben. her şeyinden memnundum. fakat alırken bana dts desteği var demişlerdi. dts desteği yokmuş. bu sebeple geri verdim ben. alacakları etkilemesin bu durum. görenin beğendiği, güzel bir tv idi. piksel hatası veya bulutlanma falan yoktu. şimdi dts desteği olan bir lg veya philips bakıyorum. babalar gününde umarım sağlam bir indirim olur. indirime giren ürünlerin ne zaman açıklandığını veya açıklanacağını bilen buraya yazabilir mi? haftasonu bulunduğum ilden istanbula gideceğim, sırf babalar günü indirimi sebebi ile yolculuğu erteleyeceğim de.
quote:
Orijinalden alıntı: turkccecci
quote:
Orijinalden alıntı: drknss1903
Konuyu açan arkadaşımız ne almaya karar verdi?
philips 4307k/12 aldım. zaten yukarıda da paylaştım bazı görüntü, link vs. teknosadan aldım ben. her şeyinden memnundum. fakat alırken bana dts desteği var demişlerdi. dts desteği yokmuş. bu sebeple geri verdim ben. alacakları etkilemesin bu durum. görenin beğendiği, güzel bir tv idi. piksel hatası veya bulutlanma falan yoktu. şimdi dts desteği olan bir lg veya philips bakıyorum. babalar gününde umarım sağlam bir indirim olur. indirime giren ürünlerin ne zaman açıklandığını veya açıklanacağını bilen buraya yazabilir mi? haftasonu bulunduğum ilden istanbula gideceğim, sırf babalar günü indirimi sebebi ile yolculuğu erteleyeceğim de.
hocam tv yi açıp kullandıktan sonra mı geri verdiniz yoksa hiç kurulum yapmadan mı?
ben de sırf bu dts eksikliği nedeni ile geri vermeyi düşünebilirim tv yi.
nasıl bir yol izlemem lazım acaba
quote:
Orijinalden alıntı: feelhurricane
quote:
Orijinalden alıntı: turkccecci
quote:
Orijinalden alıntı: drknss1903
Konuyu açan arkadaşımız ne almaya karar verdi?
hocam tv yi açıp kullandıktan sonra mı geri verdiniz yoksa hiç kurulum yapmadan mı?
ben de sırf bu dts eksikliği nedeni ile geri vermeyi düşünebilirim tv yi.
nasıl bir yol izlemem lazım acaba
açtı servis, kullandım, sonra geri verdim. ben yanlış bilgilendirme sebebi ile geri verdim. dual yani çift dil film indiriyorum, ama dil seçemiyordum çünkü ing dil dts oluyor.
sizde de aynı problem varsa hazırlıklı gidin oraya(nerden aldıysanız) . ben teknosa müşteri hizmetlerini aradım önce, sonra mağazaya gittim. eleman da dts desteği var dediğini çok iyi biliyordu. sorun olmadı.
bu açtığım konu bana faydalı oldu, umarım başkalarına da faydalı olmuştur arkadaşlar. ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. ben bu konuya tekrar dönmeyeceğim. kendi adıma kapattım yani. selamlar
Beyler DLNA laptoptan 3D film paylaşınca bunu tvde 3D izleyebiliriz demi herhangi bi hdmi gerek yok? şu soruyu atık biri cevaplasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme