Arkadaşlar bugün vatana uğradım yarın %25 indirim varmış yarın kasayı alcam bana bi sistem yaptı yerine tavsiye edeceğiniz parçayı söylerseniz aynı fiyat aralığındaki süper olur şimdiden teşekkürler.
Bu kasada süpermiş :) Benim kafama takılan açıkçası işlemci fx 4100 biraz araştırdım onun yerine phenom x4 955 daha iyi yazmışlar ama vatanda da bu işlemci yok sıkıntı çıkarır mı acaba kafama takıldı
Onu baska yerden alabilirsin
işlemci için kötü denmesinin sebebi,performans olarak phenom x4 serisinin gerisinde kalması bazı uygulamalarda ama bu alınmaz demek değildir,yeni bir mimari ve asıl performansını gelecek işletim sistemi olan win8 ile göstereceği söyleniyor,öyle olmasa bile şu fiyata alınacak iyi bir işlemci benim için.
yani arkadaşlar kafaya takılacak bişey yok mu diyosunuz gönül rahatlığıyla alıyım mı evliyim hatunla papaz oldum zaten alcam diye aldığıma değsin bide başımın etini yemesin sonra derdim o
3.6GHz 12MB Cache 32nm İşlemci 221 tl
tamam o zaman size güveniyorumsabah alcam bu kasayı teşekkürler cevaplar için arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme