Şimdi Ara

Yarin alinacak lenovo g510 notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslarhttp://www.vatanbilgisayar.com/g510-notebook-core-i5-25ghz-4gb-500-sshd-156-2gb-w8-tasinabilir-bilgisayar.html?stk=True&srt=UP#ozellikler

Biraz arastirma yaptiktan sonra linkteki urunu almaya kadar verdim.

Maksimum cikabilecegim Butce 1600 tl.
    Bu Urun guzelmi Yoda Baska tavsiye edebileceginiz Urun varmi.

Bilgisayarda oyun oynanmayacak.
    Gunde 8 saate yakin Video izleyecegim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• prokng P kullanıcısına yanıt
    Hayır değil.

Ben sana atarım başka bekle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tesekkurler yarin alicamda.vatandaki indirimide anlamadim Diger yerlerle ayni Fiyat hep.birde stocktaub Yok Genelde ucuz urunler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Hayır değil.

Hocam Bu Urun internete ozel vatanda ilk verdigim link ile aralarinda 100 tl fark var.bu daha uygun Geldi bana sadece icinde SSD Yok ama hard Disk daha buyuk.bu urun teknosada var.sizce almalimiyim

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z510-core-i5-4200m-25ghz-4gb-1tb-hdd-156-2gb-w81-notebook.html?srt=UP#ozellikler

• n11 üzerinden Bonus kampanyalı olarak DELL'i düşünebilirsin;

http://www.n11.com/dell-inspiron-5547-g21w81c-i5-4210u8gb1tb2gw81-P27178468

i5 4200U yeni nesil işlemci
    8gb ram
    R7 ekran kartı
    1tb hdd
    Usb 3.0
    Windows 8.1

Ücretsiz kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 3 Eylül 2014; 21:51:53 >
  • Ben hepsiburadadan daha yeni aldım g510 1400 e geldı bi sorun varsa sorabılırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: SymTR

Ben hepsiburadadan daha yeni aldım g510 1400 e geldı bi sorun varsa sorabılırsın

Tesekkurler kapida nakit Ödeme Imkanim varmi acaba.ben pazar sabahi yurt disina gidicemde urunu alip direk Hediye edicem.
    Gec gelirse benim icin sikinti olur.
    Urun kac Gunde elimde olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SymTR

Ben hepsiburadadan daha yeni aldım g510 1400 e geldı bi sorun varsa sorabılırsın

Hocam urunu yarim Saat icinde Siparis edicem kapida nakit odemeli Sekilde.urunun sicakligi nasil acaba.birde kac Gunde elinize Geldi sizin Urun.kutusu falan acilmamisti dimi urunun geldiginde.

• quote:

Orijinalden alıntı: prokng

quote:

Hayır değil.

Hocam Bu Urun internete ozel vatanda ilk verdigim link ile aralarinda 100 tl fark var.bu daha uygun Geldi bana sadece icinde SSD Yok ama hard Disk daha buyuk.bu urun teknosada var.sizce almalimiyim

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-z510-core-i5-4200m-25ghz-4gb-1tb-hdd-156-2gb-w81-notebook.html?srt=UP#ozellikler

buyrun efendim

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-405835-notebook

amd ' den laptopta mümkün olduğu kadar uzak durun sıkıntı yaşarsınız.

• Şöyle bir özet geçeyim;

-U serisi işlemci kesinlikle düşünme tabi oyun oynamıcaksan pil açısından daha iyi olur ancak oyun performansı bekleme o işlemcilerden.

-AMD natebook sektörüne Ati ile işbirliği sonrası ara vermişti şimdi tekrar başladı ve yeni. Notebook'da kesinlikle Nvidia tercih edilmelidir. AMD'nin biraz daha piyasada pişmesi gerek mobil sektörde.

-Örneklere bakarsak en iyi tercih z510 olabilir bu fiyat çevresinde.
  • prokng P kullanıcısına yanıt
    Kapıda odemeyı bilmiyorumkı kac gunde gelır acaba havale vardır diye biliyorum olede alabılırsın bana 1 gunde ulastı ankaraya

• Merhaba arkadaşlar hepinize çok teşekkürler.

bugün vatan mediamarkt ve teknosa yı gezdim.en sonunda hem görünüş hemde malzeme kalitesi olarak hoşuma giden acer E1 572g model netebook u satın aldım.

ürünü yarın kardeşime hediye edeceğim.bugece bende anlıyacağınız.sormak istediğiniz soru varsa yanıtlayabilirim.

birde windows 8.1 e nasıl güncelleyebilirim.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar hepinize çok teşekkürler.

bugün vatan mediamarkt ve teknosa yı gezdim.en sonunda hem görünüş hemde malzeme kalitesi olarak hoşuma giden acer E1 572g model netebook u satın aldım.

ürünü yarın kardeşime hediye edeceğim.bugece bende anlıyacağınız.sormak istediğiniz soru varsa yanıtlayabilirim.

zaten açtığında internete bağlandığın an windows 8 otomatikman sana 8.1 indirilsin mi diye soracak.
  • quote:

quote:

zaten açtığında internete bağlandığın an windows 8 otomatikman sana 8.1 indirilsin mi diye soracak.

başlat menusu var aşağıda bu 8.1 mi oluyor.kendiliğinden bir güncelleme yaptı ama anlamadım.

• quote:

quote:

quote:

başlat menusu var aşağıda bu 8.1 mi oluyor.kendiliğinden bir güncelleme yaptı ama anlamadım.

bilgisayarım sağ tuş özellikler diyerek bakabilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

bilgisayarım sağ tuş özellikler diyerek bakabilirsin

teşekkürler w8.1 single language yazıyor.çok teşekkür ederim.

ekran kartına driver yüklemem gereklimi acaba.
    notebookun üstünde R7 M265 yazıyor ancak masaüstünde sağ tuşla tıklayınca ıntel grafık kart dıye seçenek geliyor.

hocam size çok zahmet veriyorum ancak bildiğiniz windows 8.1anlatan video varmı acaba.youtube de aradım ancak güzel değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prokng -- 5 Eylül 2014; 6:36:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.