Şimdi Ara

Yarın alınacak SAMSUNG 23.5 FREESYNC CURVED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar 15 gündür viewsonic vx2457 freesync li monitörünü bekliyorum.
    Ürün gelmeyince başka ürünlere baktımhttp://www.vatanbilgisayar.com/samsung-23-5-lc24f390fhmxuf-curved-monitor.html?srt=PU
    link deki ürün oyunlarda nasıldır?
    Forumlara baktım ama türkçe bir yorum bulamadım oyunlarda ghosting yapar mı? Şimdiden herkeze çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yobo123 -- 5 Mayıs 2016; 14:11:03 >

• Arkadaşlar bu monitör hakkında bilgisi olan yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yobo123

Arkadaşlar bu monitör hakkında bilgisi olan yok mu?

Samsung kalitesi daha nolsun kacırma hemen al

Samsung bu monitörlerini hep teknoloji fuarlarında tanıttı çok kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amdfx41 -- 5 Mayıs 2016; 21:45:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amdfx41

quote:

Yardımın için sağol üstad.
    Peki aklıma takılan sorular 4 ms tepkime süresi oyuncu monitöründe çok değil mi?
    Birde Sapphire r9 380x ekran kartımda hdmi dan freesync kullanabilir miyim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amdfx41

quote:

Yardımın için sağol üstad.
    Peki aklıma takılan sorular 4 ms tepkime süresi oyuncu monitöründe çok değil mi?
    Birde Sapphire r9 380x ekran kartımda hdmi dan freesync kullanabilir miyim?

Gayet iyi 4 ms 5 ms normal

Evet

• yobo123 Y kullanıcısına yanıt
    5 Ms Tepkime Süresi Olan Asus vx239h IPS Monitörü Kullanıyorum mesala ve ghosting ile karşılaşmadım.Ghosting Sorunu Olmadıgı Sürece sorun olmaz zaten çogumuzun ülke genelinde online oyunlarda pingleri 80-150 Arası geziyor.Elin Oglu 25-30 Ping ile oynuyor yani pek takmayın Ms olayına adam ben profosyonel oyuncuyum 1ms monitör istiyorum diyor ama 150 ping ile oyun oynuyor bunun farkında degil ghosting olmadıgı Sürece 5 ms ye kadar kabul edilebilir bir deger bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 5 Mayıs 2016; 23:50:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

5 Ms Tepkime Süresi Olan Asus vx239h IPS Monitörü Kullanıyorum mesala ve ghosting ile karşılaşmadım.Ghosting Sorunu Olmadıgı Sürece sorun olmaz zaten çogumuzun ülke genelinde online oyunlarda pingleri 80-150 Arası geziyor.Elin Oglu 25-30 Ping ile oynuyor yani pek takmayın Ms olayına adam ben profosyonel oyuncuyum 1ms monitör istiyorum diyor ama 150 ping ile oyun oynuyor bunun farkında degil ghosting olmadıgı Sürece 5 ms ye kadar kabul edilebilir bir deger bence

Peki üstadım sapphire r9 380x hdmi üzerinden freesync destekliyor mu? Ve monitörün kutusunden freesync destekli hdmi kablosu çıkıyor mu acaba ingilizcem olmadığı için araştıramıyorum? Viewsonic için display 1.2 kablo almıştım birdaha kablo almayalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yobo123 Y kullanıcısına yanıt
    Tam bilgim yok ama desteklemesi lazım en son öyle bir muhabbet dönüyordu uzun zamandır amd kullanmıyorum şirket eski günlerine geri dönmedigi sürecede kullanmayacagım Monitörü Tr den aldıysanız büyük ihtimalle hdmı kablosu bile çıkmayacaktır malesef Tr de satılan monitörlerin çogunda böyle bir olay var aynı ürünün yurtdışı kutu içeriginde hdmı kablosu varken Tr ürününe Vga kablosu koyuyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 6 Mayıs 2016; 0:07:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

Tam bilgim yok ama desteklemesi lazım en son öyle bir muhabbet dönüyordu uzun zamandır amd kullanmıyorum şirket eski günlerine geri dönmedigi sürecede kullanmayacagım Monitörü Tr den aldıysanız büyük ihtimalle hdmı kablosu bile çıkmayacaktır malesef Tr de satılan monitörlerin çogunda böyle bir olay var aynı ürünün yurtdışı kutu içeriginde hdmı kablosu varken Tr ürününe Vga kablosu koyuyorlar :)

Galiba en iyisi viewsonic vx2457-mhd nin stoklara gelmesini beklemek bu freesync destek meselesi kafamı kurcaladı. Şimdi ekran kartını dokümanlarını okudum freesync için hiçbir bilgi yok.15 gündür sistem bana bakıyor ben ona

• Samsungu al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.