sormak istediğim 4 soru var 1. si sistemde gözünüze çarpan bi sıkıntı var mı? 2. si bu kasadaki 600 w güç kaynağı hakkında farklı yorumlar okudum kimi 12v den 432 demiş kimi 504 demiş aslını bilen var mı? eğer 432 veriosa z3 plus + cooler master rs600 ikilisini almayı düşünüyorum 3. sü msi g43 mü almak daha mantıklı g46 mı g43teki ön panel usb 3 aklımı çekiliyor.4. süde hepsi neredeyse aynı tutarda olan ram lerden(gskill, corsair, kingston) hangisini almalı vengeance ın çıkıntıları korkutuyor beni. bendeki xigmatek in cpu soğutucunu sıkıştırabilir gibi geliyor.
sistem yaklaşık 1450 ye mal olacak. overclock düşünmüyorum oyuzden pentium g3258 işime yaramaz, i5+h97 li sistem min. +250 lira demek bütçeyi arttırmayı düşünmüyorum. Sisteme gelecek ay 4 gb ram daha alınacaktır. Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Kasa pus'su 12v 432w veriyor, R9 280'li sistem de kullanılmasını önermem, kasa ön panel usb 3.0 portunu kullanmak için G43 modeli alınmalıdır, ramler de düşük voltaj kullanan (1.5v) GSkill ya da Corsair hangisi ucuz ise onu alın.
bende düşünüyordum leon-x online mıdır acaba diye teşekkür ederim yorumların için ozmn z3 plus cooler master rs600 2 lisine geçiyorum kasa tarafında
raxtar
kullanıcısına yanıt
1-Sistemde sıkıntı yok.2-Coolermaster rs600 sisteme yeterli gelir.3-Zalman kasada bir adet usb 3.0 portu var bu yzüden g43 alabilirsin.4-Ram olarak cl9 ve 1.5v olanları tercih ediniz.