Şimdi Ara

Yarın alıyorum.2012 ağır hasarlı fiesta? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ogusz

Öncelikle herkese merhaba.Araç 2012 model ford fiesta 1.4 tdci trend model. 30bin km de. 3 parça boyası var 1 hava yastığı açılmış.Serviste hepsi halledilmiş. 32 bin tl ağır hasar kaydı çıkıyor arabanın.Sigortadan para almak için yapılmış dediler.Şu an arabanın hiçbir sorunu yok bakımları falan yeni yapıldı. 25bin tl ye alınır mı ?

Güncelleme: Boyanan parçaları öğrendim.Kaput, Sağ ve sol çamurluk

Ben olsam ağır hasar kayıtlı araç almam. Diyelimki acil para lazım oldu, bu aracı elden çıkarmam zor olacaktır. 25bin verecek bütçen varsa, onu ağır hasar kayıtlı araca verme derim.
  • Maceraperest biriysen al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç feleğin çemberinden geçmiş, geçerken de bir yerlere takarak geçmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba isi tamamen sans isi abim 2009 yılında 2004 model 2.0 fsi audi a3 aldı 25 bin liraya ve araçta 38.000 hasar kaydı vardı soför kapısından ağaca girmis araç ama toplayan kisi audi yetkili servisinde müdürdü abim aldı aracı 5 yıl mis gibi bindi hiç bir sorun çıkarmadı ilana koydu yaklasık 15 gün sonra bir rent a car sahibi geldi ve 28.000 lira ödeyip aldı hem de bahsettiğim araç lpg bağlanamayan tek kapılı ve 2000 motora sahip bir audi millet sağlamına bile yanasmazken çok rahat bir sekilde sattı ben hasar kayıtsız peugeot 206 aldım 10.000 lira masraf ettim adam edemedim çok zor sattım diyeceğim su ki arabayı gör ve içine sinerse al yok o satılmaz bu satılır su gitmez bu yarı yolda bırakır laflarına takılma her araba satılır en satılmaz denilecek arabayı bile 1000-2000 lira asağısına yazdın mı 2 günde gider
  • Eğer şasiden ağır darbe yememişse ve iyi bir şekilde toplanmışsa 20 bin TL'ye alınır. Şasiden yemişse aracınız yamuk gider yolda tam tabiriyle yan yan gider benden söylemesi.
  • ne gerek var kafanda hep soru işareti olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkesurat

ne gerek var kafanda hep soru işareti olacak :)

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2011 model aracımı piyasa fiyatı 30 bin iken, 2012 yılında 6.000 Tl hasar kaydı yüzünden 27.500 e satmıştım punto evo siz buradan pay piç ki benim araçta arka sol çamurluk ve kapı (keyfe keder) değişmişti şasi de filan bir şey yoktu.
  • Ağır hasar kaydı olan araca 25 bin TL vermektense o 25 bin TL nizi o fiyat aralığındaki temiz bir araca vermek daha mantıklı değil mi?
  • kazalı fotoğrafları görmek gerekir. daha önceden önden ağır kazalı bir araç aldım uygun fiyata. herşeyini gördüm nasıl yapıldığı felan servisinde. hiçbir sıkıntı olmadı üstüne kar ederek sattım. yine de söylenenlere değil incelenip gördüğünüze inanın. fiyat pazarlıkla oldukça makul.
  • kaza fotoğraflarına bir bakın önce. İçinize siniyorsa alın.
  • Hocam yeni model araca bineceğim diye boşa riske girme temiz bir megane2 bak yada eski kasa o paraya temiz bir dizel fiesta alabilirsin.

1.3 punto alınır o paraya temiz yani boşuna aklında soru işareti klamasın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.