Şimdi Ara

Yarın alıyorum.2012 ağır hasarlı fiesta? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ford-fiesta-1.4-tdci/dizel?pagingSize=50&a5_min=2012&sorting=price_asc&a5_max=2012&viewType=Gallery
    en düşüğü 25 den başlayıp, 38 e kadar piyasası olan arabanın bir kaza sonrası ne kadar değer kaybı normaldir?
    konuyu açan 25 verecek,
    birisi 20 den fazla verme diyor,
    bir başkası 16-17 bile etmez diyor.
    gerçekten bir kaza ne kadar değerini düşürür?
    ön taraf komple haşat olsun, hava yastığı açılmış olsun.
    serviste, ehil elde tamir edildi ise ne kadar değer kaybı oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derememo -- 14 Nisan 2014; 16:48:29 >

• Konu bir iki gün daha devam ederse, yorumcu arkadaşlar arabayı bedavaya aldırır size.
    Önerdikleri 17 19 20 gibi fiyata düzgün temiz bir araba alinmaya kalksa 2004 modelden yukari olacagini sanmıyorum.
    10 yasini dolduran arabaya zaten kasko yapamiyorsun.
    E aldigin arabayada yapamayacaksin.
    Diger taraftan pert aracin yuruyeninde bir sorun yoksa eski arabami yeni arabami secenegine gelecek olay.
    Eyyorlamam bu kadar. Hadi hayirli isler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullandığın her dakika acaba sorusuyla kullanmaktansa temiz bir araba bulun bence

• görünüşe bakma bi taraflarının gönyesi kaymış olabilir :D
  • Allah aşkına o arabadan hayır gelmez ha 17 falan olsa tammda ağır hasarlı araba gidiktir.
  • K0rkunc kullanıcısına yanıt
    Neden hayır gelmez bi açıklama yapın olmaz gelmez etmez diyorsunuz. Kaput ve çamurluklar boyalı diyorum sadece.
  • Araç Antalya'da mı? Elektrik kırmızı renkte mi?
  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    istanbul beyaz
  • 32 bin demek pert demek hocam. her araç alınabilir. ancak 25 fazla gibi. kazasının büyüklüğü de önemli tabi. iyi bir usta lazım size.
  • elcas kullanıcısına yanıt
    21 bin e zorlayıp almayı düşünüyorum 25 bence de çok.
  • ogusz O kullanıcısına yanıt
    önden kaza yapmış değil mi?. ön çekişli bir araç.. herhalde motor bölümü komple değişmiştir o fiyata... ön şasi düzeltilmiş falan da olmalı... walla işin ustası.. aracın o kazada önden ne kadar girdiğini kontrol etmesi lazım... ön taşıyıcı ekipmanları da ciddi hasara uğramış bir araç ise.. siz o araca binip 120 km sürate çıktığınızda ne hissedeceksiniz, bence asıl konu bu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogusz

Öncelikle herkese merhaba.Araç 2012 model ford fiesta 1.4 tdci trend model. 30bin km de. 3 parça boyası var 1 hava yastığı açılmış.Serviste hepsi halledilmiş. 32 bin tl ağır hasar kaydı çıkıyor arabanın.Sigortadan para almak için yapılmış dediler.Şu an arabanın hiçbir sorunu yok bakımları falan yeni yapıldı. 25bin tl ye alınır mı ?

Güncelleme: Boyanan parçaları öğrendim.Kaput, Sağ ve sol çamurluk

Adam kafadan bir yere çakmış işte daha neyi soruyorsun be arkadaşım, ""Sigortadan para almak için yapılmış dediler."" Sigaortadan para almışlardır ama araçta kafadan bir yere vurmuş demekki sağ ve sol Çamurluk kaput birde hava yastığı.! Sence biri arkadan çarpsa bunlar olurmu.? Belki olur ama öyle bir kazadfa o araçta pert olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novinovi -- 14 Nisan 2014; 17:40:21 >

• Uzun yıllar bineceksen alınabilir, ancak satışı pek mümkün görünmüyor.
  • paranı sokakta mı buldun arkadaş sen 1 lira bile verme
  • novinovi kullanıcısına yanıt
    Sağ sol çamurluk+ kaput .Kapılarda sorun yok
  • Vazgeçtim. Benzin+lpg 307 bakıyorum temiz olsun bari başım ağrımasın 26 bin e kadar bulurum birşeyler herhalde.
    Herkeze teşekkür ederim.
  • quote:

Neden hayır gelmez bi açıklama yapın olmaz gelmez etmez diyorsunuz. Kaput ve çamurluklar boyalı diyorum sadece.

30bin liralık kaporta hasarı olacağına pek inanmıyorum ben bir arba ahafif sürtme veya vurmala kolay kolay airbag patlatmaz muhakak şasi darbe almıştır.
  • quote:

Sağ sol çamurluk+ kaput .Kapılarda sorun yok

İyi ya benim söylediğim daha net oldu şimdi, o araba kesin kafadan bir yere sağlam vurmuş.
  • Bence gayette alınır, bahsettiğiniz 21-22 bine eski kasa vermiyorlar,zaten değer kaybı yaşatıp alıyorsunuz, satarken ne kaybedeceksiniz...

Yorumlara bakıyorumda o kadar saçmaki, hava yastığı açmış araçların satışı yasakmış bilmemne Komedi valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 14 Nisan 2014; 20:22:55 >
  • Neredeyse pert olmuş 25 çok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.