Şimdi Ara

Yarın Ameliyat Olcam İlk defa :))))Oldum geldim eve bile :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

beyler oldum geldim eve sorunsuzca şu an tanponlar war silikionlu ve kafamı kaldırınca kanama olabiliyorbiraz şu an yzarkn bile.şimdi sormk istedgm bunlar alırnırken çok mu arıcak çnkü kan donmaya * başlıyoryvştn vede bademciğim pis ağrıyor su içerkenfelan salladıkları nefes hortumu snrm darbe yapmış? sizdede durum böleymiydi ama bademcik arısı kötü

geçmiş olsun arkadaşım tamponları almadan önce oraya sprey sıkıcak ve size bunların reçetesini vermiştir mutlaka hergün sıkmanı söylemiştir o ilaçlar ile doktora git tamponları almadan önce bolca sıkıyor (deniz suyu bu spreyler ) yumuşatıyor ve yavaşça çekiyor çok acımıyor ama sanki fındık kadar yerden karpuz çıkarmış gibi bir his oluşuyor gerisi zaten çok güzel ama sana tavsiyem spreyleri aksatma . Tamponları aldıktan sonra vakum ile içerdeki pislikleri temizliyor kurumuş kanlar vs vs işte korkma yani he son olarak hafif başın dönebilir kalkarken dikkat et
    *
    evet dostum ilaçlar arasında sprey var ben bügün sıktm 2 tane cuma günü gel dedi doktor bana spreyi yanımda mı götürcem o yazdığını ...

birde yutkunurken agrğı var bogazımda geçer mi oda..sizdede varmıydı ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

quote:

beyler oldum geldim eve sorunsuzca şu an tanponlar war silikionlu ve kafamı kaldırınca kanama olabiliyorbiraz şu an yzarkn bile.şimdi sormk istedgm bunlar alırnırken çok mu arıcak çnkü kan donmaya * başlıyoryvştn vede bademciğim pis ağrıyor su içerkenfelan salladıkları nefes hortumu snrm darbe yapmış? sizdede durum böleymiydi ama bademcik arısı kötü

geçmiş olsun arkadaşım tamponları almadan önce oraya sprey sıkıcak ve size bunların reçetesini vermiştir mutlaka hergün sıkmanı söylemiştir o ilaçlar ile doktora git tamponları almadan önce bolca sıkıyor (deniz suyu bu spreyler ) yumuşatıyor ve yavaşça çekiyor çok acımıyor ama sanki fındık kadar yerden karpuz çıkarmış gibi bir his oluşuyor gerisi zaten çok güzel ama sana tavsiyem spreyleri aksatma . Tamponları aldıktan sonra vakum ile içerdeki pislikleri temizliyor kurumuş kanlar vs vs işte korkma yani he son olarak hafif başın dönebilir kalkarken dikkat et
    *
    evet dostum ilaçlar arasında sprey var ben bügün sıktm 2 tane cuma günü gel dedi doktor bana spreyi yanımda mı götürcem o yazdığını ...

birde yutkunurken agrğı var bogazımda geçer mi oda..sizdede varmıydı ..

evet götür ilaçları yanında.Çorba yapsın evdekiler hafif ılık ekmek doğra ufak ufak kaşığın ucuyla dudaklarına dokundura dokundura yemeye çalış zaten ağzını pek açamazsın şu anda birde sana bol vitaminli tarif veriyim muzu makinayla lapa haline getir içine başka meyvalarda atabilirsin aynı şekilde ye ve en iyisi vişne suyu iç

• Amerika diye okudum
  • Geçmiş olsun dostum
  • sagolun beyler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.