Bildirim
Yarın Ameliyat Olcam İlk defa :))))Oldum geldim eve bile :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ben kolumu kırdığımda olmuştum platin takmışlardı ameliyatla önce ameliyathanye soktular beni tabi orası buz gibi altımda bi don üstüm çıplak bi pike serdiler üstüme radyo açtılar herkes gitti sonra hatırlıyorumda kimse olmayınca ağlamıştım orda -
Ben bademcik +geniz eti aldirdim toplamda 10 dk suruyo hastane cikisndada senden aldiklari parcayi eline veriyolar sakin ayaga kalkma kusarsin benimki zordu tabi 1 ay suyla doydum -
ahaha manyak doktorlar sana radyo açmışlar ne güzel ama iğrenç kokar ameliyathane :D Baltalimanı öyle en azındanquote:
Orijinalden alıntı: system07
ben kolumu kırdığımda olmuştum platin takmışlardı ameliyatla önce ameliyathanye soktular beni tabi orası buz gibi altımda bi don üstüm çıplak bi pike serdiler üstüme radyo açtılar herkes gitti sonra hatırlıyorumda kimse olmayınca ağlamıştım orda -
quote:
Orijinalden alıntı: gladyo38
Beyler yarın ilk defa ameliyat olcam Burundan.
Burnumda kemik varmış.
Bu nedenle ameliyat olan arkadaşlar var mı dktr 30dklık ameliyat dedi ben biraz korkuyorum.
Nasıl zor mu ?
nerde olacan la benim bro kbbci -
Sünnet de bi nevi ameliyat değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: Corpolarquote:
Burnumda kemik varmış.
Bu nedenle ameliyat olan arkadaşlar var mı dktr 30dklık ameliyat dedi ben biraz korkuyorum.
Nasıl zor mu ?
nerde olacan la benim bro kbbci -
yok la sünnetin ameliyatımı olurmuş cart cart kesiyolar zaten tek fark narkoz veriolar bazenquote:
Orijinalden alıntı: Wahn
Sünnet de bi nevi ameliyat değil mi?
Alıntıları Göster -
Kasımda burnumdan Septoplasti ameliyatı oldum. Kıkırdağım sola doğru kaymıştı, sol taraftan nefes alamıyordum. Ameliyat çok kolay dediler ancak ağır geçti. Sanırım genetik bir kan hastalığım olduğundan narkoz etki yaptı.quote:
Orijinalden alıntı: Corpolarquote:
Burnumda kemik varmış.
Nasıl zor mu ?
nerde olacan la benim bro kbbci
Burun ameliyatı cidden zordur. Tampon olayı varsa işin hayli zor. Adamın ömründen ömür alıyor. Tampon dışında, bakımını iyi yaparsan bir sorun yaşamazsın. Şimdiden geçmiş olsun.
-
buurn ameliyatı ağrılı olur dostum...tamponlar zorla seni...ben oldum ama benimkinde hafif estetik de vardı...operasyon kolay olur ama ağrılı maalesef...gözün korkmasın...sonrası çok güzel...mis gibi nefes alıyorum...kafan daha çok çalışıyor bu şekilde...quote:
Orijinalden alıntı: Wahn
Sünnet de bi nevi ameliyat değil mi?
Alıntıları Göster -
Korkma :) 3 kere ameliyat geçrdim ilk 2si kas arası büyük kisdoplazmamı ney vardı onu aldılar kücük bişi deildi sonuncuda geniz eti,burun eti,bademcik kanadı, konka büllaza aldılar. narkoz iyidir güzeldir severim ama senin kemik falan alıncakmış :S kemik zor olur birde sonra ağrı acı olr fazlaca galiba :) bana ağız burun daldılar işte bende 1 ay yiyemedm zaten. ama şunu söliyim o narkozu alırken ve uyanrken zevk almaya bak 30dk falanda deildir emin olquote:
Orijinalden alıntı: Khortytsa
ahaha manyak doktorlar sana radyo açmışlar ne güzel ama iğrenç kokar ameliyathane :D Baltalimanı öyle en azından
Alıntıları Göster
edit: evet tamponlar zor onu söylemeyi unuttum :) çıkartırlerken bazıları bayılıyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O KC -- 11 Ağustos 2010; 1:35:38 >
-
bizim bi arkadaş vardı en son burun ameliyatı olmadan bir gün önce konuştumquote:
Orijinalden alıntı: prestiggge
buurn ameliyatı ağrılı olur dostum...tamponlar zorla seni...ben oldum ama benimkinde hafif estetik de vardı...operasyon kolay olur ama ağrılı maalesef...gözün korkmasın...sonrası çok güzel...mis gibi nefes alıyorum...kafan daha çok çalışıyor bu şekilde...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Ali
buurn ameliyatı ağrılı olur dostum...tamponlar zorla seni...ben oldum ama benimkinde hafif estetik de vardı...operasyon kolay olur ama ağrılı maalesef...gözün korkmasın...sonrası çok güzel...mis gibi nefes alıyorum...kafan daha çok çalışıyor bu şekilde...
Gördüğüm en güzel yorum. -
sık sık ameliyat olun içiniz açılırquote:
Orijinalden alıntı: system07
yok la sünnetin ameliyatımı olurmuş cart cart kesiyolar zaten tek fark narkoz veriolar bazen
Alıntıları Göster -
bende burun kemiginden ameliyat olmuştum ameliyatta seni uyuturlar hiç bişey hissetmessin bitek tamponlar can sıkıcı oluyor bişey yiyemiyorsun yutkunamıyorsun ne demek istedigimi anlamak için elerinizle burnunuzu kapatın su içmeye çalışın anlarnısız 2 gün öyle kalırsın şahsen benim ameliyatım istedigim gibi olmadı sorunlarım devam ediyorquote:
Orijinalden alıntı: Güven
Kasımda burnumdan Septoplasti ameliyatı oldum. Kıkırdağım sola doğru kaymıştı, sol taraftan nefes alamıyordum. Ameliyat çok kolay dediler ancak ağır geçti. Sanırım genetik bir kan hastalığım olduğundan narkoz etki yaptı.
Burun ameliyatı cidden zordur. Tampon olayı varsa işin hayli zor. Adamın ömründen ömür alıyor. Tampon dışında, bakımını iyi yaparsan bir sorun yaşamazsın. Şimdiden geçmiş olsun.
Alıntıları Göster
-
Ameliyatta narkoz olayı çok farklı..Vücuda enjekte edildiği anda bir üşüme hissediyorsun..Bu üşüme ve karıncalaşma uzuvlardan başlayarak boyuna kadar gelir..Kafaya geldiğinde yavaşça gözlerin kararır ve hooop uyumuş olursun..Değişik bir hisquote:
Orijinalden alıntı: porsuk773
bende burun kemiginden ameliyat olmuştum ameliyatta seni uyuturlar hiç bişey hissetmessin bitek tamponlar can sıkıcı oluyor bişey yiyemiyorsun yutkunamıyorsun ne demek istedigimi anlamak için elerinizle burnunuzu kapatın su içmeye çalışın anlarnısız 2 gün öyle kalırsın şahsen benim ameliyatım istedigim gibi olmadı sorunlarım devam ediyor
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
quote:
Gördüğüm en güzel yorum.
çoh güzel oldu taam mı? çohda ii oldu. ben bu şekül giyinirim o şu şekül giyinir şu bayan şu şekül ama öyle değildir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksel824 -- 11 Ağustos 2010; 1:45:13 > -
8 saat sonra amelyathanedeyim bakalım inşallah düzelir sorun kalmaz ve fazlada acı olmaz...quote:
Orijinalden alıntı: yuksel824quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
quote:
Gördüğüm en güzel yorum.
çoh güzel oldu taam mı? çohda ii oldu. ben bu şekül giyinirim o şu şekül giyinir şu bayan şu şekül ama öyle değildir
Alıntıları Göster
-
yarın bende olcaktım dedim cuma oliyim dedim cuma olcam burndan devilasyon mu ne karın ağrısı anestezi biraz ürpertiyo beniquote:
8 saat sonra amelyathanedeyim bakalım inşallah düzelir sorun kalmaz ve fazlada acı olmaz...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chirico -- 11 Ağustos 2010; 1:53:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Corpolar
quote:
Burnumda kemik varmış.
Nasıl zor mu ?
tekdende -
çok mutlusun :)))))quote:
Orijinalden alıntı: gladyo38quote:
Orijinalden alıntı: Corpolar
quote:
Burnumda kemik varmış.
Nasıl zor mu ?
tekdende
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ocaktan gaz kokusu gelmesi
- ulustan şaşmaza nasıl gidilir
- fare ölüsü kokusu zararları
- astral seyahat
- müzik sayfası isim önerileri
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- suudi arabistan
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X