Şimdi Ara

Yarın Ameliyat Olcam İlk defa :))))Oldum geldim eve bile :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yarın ilk defa ameliyat olcam Burundan.
    Burnumda kemik varmış.
    Bu nedenle ameliyat olan arkadaşlar var mı dktr 30dklık ameliyat dedi ben biraz korkuyorum.
    Nasıl zor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 11 Ağustos 2010; 23:25:54 >

• ben kolumu kırdığımda olmuştum platin takmışlardı ameliyatla önce ameliyathanye soktular beni tabi orası buz gibi altımda bi don üstüm çıplak bi pike serdiler üstüme radyo açtılar herkes gitti sonra hatırlıyorumda kimse olmayınca ağlamıştım orda
  • Ben bademcik +geniz eti aldirdim toplamda 10 dk suruyo hastane cikisndada senden aldiklari parcayi eline veriyolar sakin ayaga kalkma kusarsin benimki zordu tabi 1 ay suyla doydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: system07

ben kolumu kırdığımda olmuştum platin takmışlardı ameliyatla önce ameliyathanye soktular beni tabi orası buz gibi altımda bi don üstüm çıplak bi pike serdiler üstüme radyo açtılar herkes gitti sonra hatırlıyorumda kimse olmayınca ağlamıştım orda
    ahaha manyak doktorlar sana radyo açmışlar ne güzel ama iğrenç kokar ameliyathane :D Baltalimanı öyle en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

Beyler yarın ilk defa ameliyat olcam Burundan.
    Burnumda kemik varmış.
    Bu nedenle ameliyat olan arkadaşlar var mı dktr 30dklık ameliyat dedi ben biraz korkuyorum.
    Nasıl zor mu ?

nerde olacan la benim bro kbbci
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corpolar

quote:

Burnumda kemik varmış.
    Nasıl zor mu ?

Sünnet de bi nevi ameliyat değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wahn

Alıntıları Göster
    yok la sünnetin ameliyatımı olurmuş cart cart kesiyolar zaten tek fark narkoz veriolar bazen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Bu hafta tatil yapıyorum dedim de
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Burnumda kemik varmış.
    Nasıl zor mu ?

Kasımda burnumdan Septoplasti ameliyatı oldum. Kıkırdağım sola doğru kaymıştı, sol taraftan nefes alamıyordum. Ameliyat çok kolay dediler ancak ağır geçti. Sanırım genetik bir kan hastalığım olduğundan narkoz etki yaptı.

Burun ameliyatı cidden zordur. Tampon olayı varsa işin hayli zor. Adamın ömründen ömür alıyor. Tampon dışında, bakımını iyi yaparsan bir sorun yaşamazsın. Şimdiden geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wahn

Alıntıları Göster
    buurn ameliyatı ağrılı olur dostum...tamponlar zorla seni...ben oldum ama benimkinde hafif estetik de vardı...operasyon kolay olur ama ağrılı maalesef...gözün korkmasın...sonrası çok güzel...mis gibi nefes alıyorum...kafan daha çok çalışıyor bu şekilde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khortytsa

ahaha manyak doktorlar sana radyo açmışlar ne güzel ama iğrenç kokar ameliyathane :D Baltalimanı öyle en azından

Alıntıları Göster
    Korkma :) 3 kere ameliyat geçrdim ilk 2si kas arası büyük kisdoplazmamı ney vardı onu aldılar kücük bişi deildi sonuncuda geniz eti,burun eti,bademcik kanadı, konka büllaza aldılar. narkoz iyidir güzeldir severim ama senin kemik falan alıncakmış :S kemik zor olur birde sonra ağrı acı olr fazlaca galiba :) bana ağız burun daldılar işte bende 1 ay yiyemedm zaten. ama şunu söliyim o narkozu alırken ve uyanrken zevk almaya bak 30dk falanda deildir emin ol

edit: evet tamponlar zor onu söylemeyi unuttum :) çıkartırlerken bazıları bayılıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O KC -- 11 Ağustos 2010; 1:35:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: prestiggge

buurn ameliyatı ağrılı olur dostum...tamponlar zorla seni...ben oldum ama benimkinde hafif estetik de vardı...operasyon kolay olur ama ağrılı maalesef...gözün korkmasın...sonrası çok güzel...mis gibi nefes alıyorum...kafan daha çok çalışıyor bu şekilde...

Alıntıları Göster
    bizim bi arkadaş vardı en son burun ameliyatı olmadan bir gün önce konuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

Gördüğüm en güzel yorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system07

yok la sünnetin ameliyatımı olurmuş cart cart kesiyolar zaten tek fark narkoz veriolar bazen

Alıntıları Göster
    sık sık ameliyat olun içiniz açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Kasımda burnumdan Septoplasti ameliyatı oldum. Kıkırdağım sola doğru kaymıştı, sol taraftan nefes alamıyordum. Ameliyat çok kolay dediler ancak ağır geçti. Sanırım genetik bir kan hastalığım olduğundan narkoz etki yaptı.

Burun ameliyatı cidden zordur. Tampon olayı varsa işin hayli zor. Adamın ömründen ömür alıyor. Tampon dışında, bakımını iyi yaparsan bir sorun yaşamazsın. Şimdiden geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    bende burun kemiginden ameliyat olmuştum ameliyatta seni uyuturlar hiç bişey hissetmessin bitek tamponlar can sıkıcı oluyor bişey yiyemiyorsun yutkunamıyorsun ne demek istedigimi anlamak için elerinizle burnunuzu kapatın su içmeye çalışın anlarnısız 2 gün öyle kalırsın şahsen benim ameliyatım istedigim gibi olmadı sorunlarım devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: porsuk773

bende burun kemiginden ameliyat olmuştum ameliyatta seni uyuturlar hiç bişey hissetmessin bitek tamponlar can sıkıcı oluyor bişey yiyemiyorsun yutkunamıyorsun ne demek istedigimi anlamak için elerinizle burnunuzu kapatın su içmeye çalışın anlarnısız 2 gün öyle kalırsın şahsen benim ameliyatım istedigim gibi olmadı sorunlarım devam ediyor

Alıntıları Göster
    Ameliyatta narkoz olayı çok farklı..Vücuda enjekte edildiği anda bir üşüme hissediyorsun..Bu üşüme ve karıncalaşma uzuvlardan başlayarak boyuna kadar gelir..Kafaya geldiğinde yavaşça gözlerin kararır ve hooop uyumuş olursun..Değişik bir his

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Gördüğüm en güzel yorum.

çoh güzel oldu taam mı? çohda ii oldu. ben bu şekül giyinirim o şu şekül giyinir şu bayan şu şekül ama öyle değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksel824 -- 11 Ağustos 2010; 1:45:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksel824

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Gördüğüm en güzel yorum.

çoh güzel oldu taam mı? çohda ii oldu. ben bu şekül giyinirim o şu şekül giyinir şu bayan şu şekül ama öyle değildir

Alıntıları Göster
    8 saat sonra amelyathanedeyim bakalım inşallah düzelir sorun kalmaz ve fazlada acı olmaz...

• quote:

8 saat sonra amelyathanedeyim bakalım inşallah düzelir sorun kalmaz ve fazlada acı olmaz...

Alıntıları Göster
    yarın bende olcaktım dedim cuma oliyim dedim cuma olcam burndan devilasyon mu ne karın ağrısı anestezi biraz ürpertiyo beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chirico -- 11 Ağustos 2010; 1:53:20 >
  • quote:

quote:

Burnumda kemik varmış.
    Nasıl zor mu ?

tekdende
  • quote:

quote:

quote:

Burnumda kemik varmış.
    Nasıl zor mu ?

tekdende

Alıntıları Göster
    çok mutlusun :)))))

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.