Şimdi Ara

Yarın araba alıyorum ama dolandırılmaktan korkuyorum yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aracın fiyat konusunda rakibi yok, arkadaşı caydırmanın anlamı da yok

satıcı ile görüş aracı pazartesi elden teslim al dostum.
  • Arabayı gör teslim al parayı öyle ver...
  • İyi al hayırlı olsun
  • Para bi yana satış bir yana....
    kapora bile verme sakın.
  • Arkadaşım git servise orada satışı yapıp yarın ben teslim alabilirmiyim diye sor, alabilisiniz derlerse aracını genel kontrolünü ve durumunu incelettir > bundada bir problem yok ise > git notere aracını gönül rahatlığı ile üzerine satışını al

Aklında bulunsun, kulağınada küpe olsun > ne yaparsan yap elden para verme, bütün ödeme işlemini banka üzerinden yap.
    Ne paranı yanında taşı, nede elden ödeme yap, olurda en kötü senaryo başına gelir ise yasal bir dayanağın olsun

Bu arada yeni aracında şimdiden hayırlı uğurlu olsun > Allah kaza beladan korusun
  • cello çok teşekkür ederim. çok iyi fikir verdin, yardımcı oldun. yarın aynen senin dediğin gibi yapacağım. parayı elden verecektim iyi oldu bunu söylediğin !!!
  • acele etmeden pazartesi aracı alıp fiyatını ödemek en mantıklısı 2 gün içerisinde 41 binden daha yüksek bir fiyata satacak değilya
  • Bekle. Ya adam dolandırıcıysa arabayı parçalattırır sen de soguk su içersin.. Eşşegini harbiden sağlam kazığa bağla. Sonra feryat edersin burda.
  • ice tea haklı olabilirsiniz, ancak dediğim gibi adamın evine gittim görüştüm, yukarıda linkini verdigim adreste avukatlık yapıyor. adı,sanı,işi herşeyi belli... yine de var mıdır böyle bir ihtimal???

işte bu adam araç sahibi http://www.kayihaneskisever.com/av_suleyman_sever.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreislek -- 21 Ekim 2011; 1:26:05 >
  • Millet iyice salaklasmis.
    yahu size ne adamın beğendiği arabadan,
    Kaldiki cabrio+full+turbo araç icin rakam normal

Sadece parayı elden verme,bankada blokeli sekilde tut. Noter belgesini gösterdiğinde para adamın hesabına geçsin.

Bu işlemin maliyeti 20-40lira arası. En azından kafanda sorun kalmaz.

Yarın sabahtan servise götür vede iyice kontrol ettir, sonra da işlemleri baslat.
  • Hala diyorum bu kadar sorgulamaya gerek yok.
    Ya bir bankada bloke yaptır yada web bankacılığı kullan.
    Ben kaç kere ikinci el araba aldım. Kendime a3, dedeme a6, pedere volvo s60, kuzene astra, dayıma golf. Hiç birinde sorun yasamadım.
    Hepsinde web bankacılığı kullandım
  • Çok teşekküt ederim dostum fikrin ve tavsiyen için. ciddiye alacagım...

Bunlar da arabanın temsili fotografları

Yarın araba alıyorum ama dolandırılmaktan korkuyorum yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreislek -- 21 Ekim 2011; 1:34:05 >

• Servis olarak Gerçek otomotivden bahsediyorsunuz beyler
    Ne parçalatması
    Sahibi Sefer SUCU'dur aslen Şebinkarahisarlı ve karun kadar zengindir
    Eski kaportacılardandır ve Allah yürü ya kulum dedi için yükünü tutmuş insandır
    Esnaflık zamanını hayal meyal hatırlarım

Arkadaşım sen aracını daha öncede ifade ettiğim şekilde al güle gülede kullan
    Sonuçta büyük bir hevesle ve sabırsızlıkla aracını teslim alma heyecanı içindesin inşallah herşey gönlünce olur
  • Alım satım konusunda arkadaşlar bilgi vermişler.
    En temizi parayı blokeli şekilde bankaya yatırıp ancak satış işlemi gerçekleştikten sonra çekilebilmesini sağlamak olur.
    Satıcının o kadar acelesi olduğunu sanmıyorum zaten piyasası ağır olan bir araç artı kışa girdik sayılır. Yaz başı olsa acele et denir ama bence korkmana gerek yok.

Fiyat ve araç olayına gelince açıkçası beğendiğim araçlardan bir tanesi. Cabrio denildiği anda normal sedan ve hatchback kasalara göre fiyat zaten uçuyor. Kaldı ki araç 1.6 turbo motora sahip 180Hp gücünde bir araç donanımıda yerinde. Bu fiyata bu ayarda başka bir cabrio zor bulunur.
  • abi kesinlikle pazartesi almalısın aracın başına bişeymi geldi ne oldu belli değil ne dolaplar çevirenler var aracı görmeden alma bazartesiyi bekle
  • Birde tanıdığın bir sigortacıdan arabayı sorgulat..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.