Şimdi Ara

yarın astsubaylık mulakatı var ve ben kendimi tutamadım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
13.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende asker olmak istiyorum . 2 sene sonra kho sınavlarına girecem .gözümde sorun var .onu lazer ameliyatıyla halletsem , anlarlar mı?
  • alımlar devam ediyo mu hala şaşırdım. 1 ay oldu gireli sonuçları bekliyorum.

Sorun çıkartabilir pekmezi suya karıştırıp iç sabah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyrhon

alımlar devam ediyo mu hala şaşırdım. 1 ay oldu gireli sonuçları bekliyorum.

sabah 7 de gittim şimdi geldim. Olaylar aynen şöyle hemen açıklayayım.

İlk önce 80 li gruplar halinde 13 grup yaptılar.Evrak işlerini kontrol eksik vs varsa çıkarttırdılar. kayıt olduk gibi birşey işte. Daha sonra mulakat'a geldik. soyunduk falan, boy kilo ölçtüler(orantı hesabı herhalde) sonra nabız ölçtüler, daha sonra dişlere baktılar. En çok elenen burdan oldu galiba. Neyse bunlar bittikten sonra başka bir odaya geçtik, doktorun teki bize yazıları okuttu falan. burdanda baya kişi elendi. Herneyse 80 kişiden 8 kişi kaldık. İtiraz edenler oldu ordanda 20 kişi geldi. toplam 28 kişi olduk. 1.90 cm uzun atlama yaptık ilk başta daha sonra barfix çektik(minimum 4 maximum 13) ben 2 de tıkandım barfiks de. top atmaya geçtik 15 metreye millet zar zor yetiştirdi. Ben bi geçtim 25 metre attım :D 2. yi de attım hocanın kafaya geliyodu zor kurtardı oda 20 metre falan gitti. Burdada elenen olmadı. koşu 80 saniye değil 75 saniye imiş. sonuncu geldim ama 75 saniyeyi geçtim.

Yarında sözlü sınava gireceğim. Büyük ihtimal burdada 28 kişiden 20 si elenir.

• astsubaylık mülakatları ile ilgili herhangi bir sorusu olan varsa yazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersenmartin

quote:

Orijinalden alıntı: yavuz1928

Dostun on sagliktan gecebilecegini saniyon galiba.

hocam bizim bi arkadaşı hiçbiryerine bakmadan düz tabansın diye elemişler. böyle şeyler oluyormu gerçekten ?

oluyor malesef dolu bu olay hatta yok kemiğin yamuk yok bilmem neren yamuk vs
  • Koşuda zorlanırsın belki diğerleri basit.
  • banada yardım edin başvuru yaptım fakat sorularım var :(
  • Bence polislik daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersenmartin

quote:

Orijinalden alıntı: Pyrhon

alımlar devam ediyo mu hala şaşırdım. 1 ay oldu gireli sonuçları bekliyorum.

sabah 7 de gittim şimdi geldim. Olaylar aynen şöyle hemen açıklayayım.

İlk önce 80 li gruplar halinde 13 grup yaptılar.Evrak işlerini kontrol eksik vs varsa çıkarttırdılar. kayıt olduk gibi birşey işte. Daha sonra mulakat'a geldik. soyunduk falan, boy kilo ölçtüler(orantı hesabı herhalde) sonra nabız ölçtüler, daha sonra dişlere baktılar. En çok elenen burdan oldu galiba. Neyse bunlar bittikten sonra başka bir odaya geçtik, doktorun teki bize yazıları okuttu falan. burdanda baya kişi elendi. Herneyse 80 kişiden 8 kişi kaldık. İtiraz edenler oldu ordanda 20 kişi geldi. toplam 28 kişi olduk. 1.90 cm uzun atlama yaptık ilk başta daha sonra barfix çektik(minimum 4 maximum 13) ben 2 de tıkandım barfiks de. top atmaya geçtik 15 metreye millet zar zor yetiştirdi. Ben bi geçtim 25 metre attım :D 2. yi de attım hocanın kafaya geliyodu zor kurtardı oda 20 metre falan gitti. Burdada elenen olmadı. koşu 80 saniye değil 75 saniye imiş. sonuncu geldim ama 75 saniyeyi geçtim.

Yarında sözlü sınava gireceğim. Büyük ihtimal burdada 28 kişiden 20 si elenir.

Sonuç

• heeeyy arkadaşlar yokmu hiç tecrübeli birisi ?
  • 4 barfiks nedir ? dalga mı geçiyorlar :D

• 400 metreyi 80 saniyede koşamayanı döverler falan diyenler var ama kendileri denedilermi bilmiyorum.

bu okadar kolay bişey değil, zamanında astsubaylık sınavına hazırlanan arkadaşlarım 1-2 ay çalışmışlardı bunun için.

yani çok zor demiyorum ama kolay ve küçümsenecek bişey de değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.