Şimdi Ara

Yarın bu topladığım sistemi alıyorum bir göz atın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullandığım proğramlar 3D max. autocad photoshop Oyun olarak tera online bazı güncel oyunlar. Bilgisayarım güncelliğini yitirdiğinden dolayı yeni bir sistem toplamaya karar verdim ilk önce AMD tabanlı bir sistem düşünüyordum nedendir bilmiyorum ama aşağıdaki sistemde karar verdim bir göz atıp fazla yada eksik nelerdir fikrinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Yarın bu topladığım sistemi alıyorum bir göz atın.

• Boran99 kullanıcısına yanıt
    Tüm parçalar gerçekten çok güzel ancak Asus R9 280x serisi ekran kartı için bir kez daha düşünün derim. Asus R9 280x artifacts sorunu diye internetten aratır iseniz ne demek istediğimi anlarsınız yinede karar sizin tabiki. Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The.ApoLLo

Tüm parçalar gerçekten çok güzel ancak Asus R9 280x serisi ekran kartı için bir kez daha düşünün derim. Asus R9 280x artifacts sorunu diye internetten aratır iseniz ne demek istediğimi anlarsınız yinede karar sizin tabiki. Saygılarımla.

Yazılım güncellemesi ile sorun giderilmiş durumda, hiç başım ağrımasın deniliyorsa TwinFrozer da çok iyi bir seçenek, bu arada Corsair Spec
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Orijinalden alıntı: The.ApoLLo

Yazılım güncellemesi ile sorun giderilmiş durumda, hiç başım ağrımasın deniliyorsa TwinFrozer da çok iyi bir seçenek, bu arada Corsair Spec

• http://vatanbilgisayar.com/r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?OM.zn=you_viewed&OM.zpc=11230-00-20G

280X ile 280 arasındaki fark çok değil ise bunu öneririm hocam , asusun üzerine yaklaşık 300 katarak cf bile yapabilirsiniz.Bu benim fikrim tabi , karar sizin :)
  • Boran99 kullanıcısına yanıt
    o anakartı benim önerdiğim ile değiştir olay biterhttp://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-z97x-gaming-3-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzoc-hdmidvi-anakart.html
  • güzel alabilirsin. dualbios istiyorsan üstteki anakartı al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Aralık 2014; 5:01:10 >
  • Yap demiyorum ama ben olsam şöyle yapardım;
    Ssd'yi çıkarıp işlemciyi 4790k yapardım çunku autocad 3d falan kullanıyomuşsun,ya 25 lira daha verip z97-a yapardım anakartı yada aynı paraya eksenden z97-a alır kendim monte ederdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.