Şimdi Ara

Yarın finalim var be ders çalışamıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son dönemim altı tane dersim kaldı mezun olmama ama yarın finalim olmasına rağmen hiç ders çalışmaıyorum

napıcam varmı önerisi olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergen_baba -- 11 Haziran 2007; 14:22:15 >

• dikkat et sende babil13 'e yakalanma habire üyelik açıp üyelere sataşıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

Son dönemim altı tane dersim kaldı mezun olmama ama yarın finalim olmasına rağmen hiç ders çalışmaıyorum

hiç düşünüp daha da canını sıkma.Çalışamıyorsan bırak çalışma gez takıl dışarıda nete gir ama finali düşünme ve sınava öyle gir.En azından kafan rahat olur
  • benim toplam 18 dersim kaldı alttan bu sene normalde bitsemisi lazım ama herhalde direkt 8 . seneye uzadı afyolu gorundu bana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Business

quote:

Son dönemim altı tane dersim kaldı mezun olmama ama yarın finalim olmasına rağmen hiç ders çalışmaıyorum

hiç düşünüp daha da canını sıkma.Çalışamıyorsan bırak çalışma gez takıl dışarıda nete gir ama finali düşünme ve sınava öyle gir.En azından kafan rahat olur

öle yapıcam walla bişiler okumaya çalıştıkça daha çok sıkıntı basıyor adama , fimlere bakıom en iyisi gidip bi film serdiim sinemada belki ilham gelir

• quote:

Orjinalden alıntı: Business

quote:

Ben de aynı durumdayım

Bu söz çok iyi geldi valla artık suçluluk duymuyorum

• bugün elektromanyetik finalim vardı gitmedim yarın fizik finalim var 2. kez alıyorum ve vize 5 gitmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyuyamadım yarın okul var
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel bir önerim var; otur ve çalış
  • Bugün bi tane vardı benimde,yarın sabah da var, çalışmaktan yoruldum foruma attım kendimi şimdi,ama şöyle düşün ben öyle yapıyorum, şimdi şu bi kaç hafta sıkılıcam belki çalışmaktan ama sonuçta sonra güzel ve derssiz bir tatil beni bekliyor o yüzden koskoca tatili zehir etmek yerine şu bi kaç hafta sabırlı olup çalışmak daha mantıklı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: georgemcfly

bugün elektromanyetik finalim vardı gitmedim yarın fizik finalim var 2. kez alıyorum ve vize 5 gitmiyorum

Elektromanyetik çok kazık derstir ha Özellikle Elektromanyetik Teori çok zor bence, ama Elektromanyetil Dalgalar daha kolay ona nazaran. Senin hangisiydi?

• quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

Orjinalden alıntı: georgemcfly

bugün elektromanyetik finalim vardı gitmedim yarın fizik finalim var 2. kez alıyorum ve vize 5 gitmiyorum

Elektromanyetik çok kazık derstir ha Özellikle Elektromanyetik Teori çok zor bence, ama Elektromanyetil Dalgalar daha kolay ona nazaran. Senin hangisiydi?

derslere o kadar az girdim ki konuyu bile bilmiyorum. elektromanyetik teori dersin adı. kendime
    hoca 1. öğretimle aynı soruları sormuş bendeki de şans işte

• uff ben de aynı durumdayım nolacak bu benim halim bilmiyorum....
  • çık balkona aç bi bira uzat ayaklarını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.