Şimdi Ara

Yarın için acil tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sensation xe ve one v mevcut seçenekler. İstediğim büyük ekran çift çekirdek ve tabiki hız. Sensation sanırım daha büyük ekranlı, one v ise daha yeni bi telefon. Hangisini önce bulursam onu alıcam. Bi yandanda xperia u ve galaxy s2 var. u 4 gb yüzünden çok aklımda kalamadı ama iyi bi telefonda olabilir bilmiyorum. En son neo kullandım sony den soğumamak için sattım ki sony çok severim. Galaxy s2 ise herkesin mutlaka en iyi diyeceği telefon ama arayüzü olsun çakmalıkları olsun samsunga bi ısınamıyorum. Derseniz ki bahsettiğin htcler bu telefonun yanından geçemez, bütçeyi arttırıp s2 ye yönelicem. Yarın almam lazım çünkü başka zamanım olmayacak. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. Bildiğiniz daha güzel çift çekirdekli bi telefon varsa tavsiyede edebilirsiniz.

• one v tek cekirdekli bildigim kadarıyla, Xperia U'nın hafızası dışında hoşuna gittiyse Xperia Sola öneririm, işlemci ve gpu'ları aynı zaten
  • arkadaşım bu ne biçim bi konu açmışsın ne dediğin belli değil :d s2 al paran varsa uzatmaya gerek yok konuyu xperia u veya one v almak gibi bir hata yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: polonyalimendil

one v tek cekirdekli bildigim kadarıyla, Xperia U'nın hafızası dışında hoşuna gittiyse Xperia Sola öneririm, işlemci ve gpu'ları aynı zaten

haklısınız tek çekirdekliymiş. Ben xe gibi çift çekirdekli diye bulamazsam onu alırım tarzında bişey düşünmüştüm ama şimdi one v yide elersem bişey kalmayacak alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Raider

arkadaşım bu ne biçim bi konu açmışsın ne dediğin belli değil :d s2 al paran varsa uzatmaya gerek yok konuyu xperia u veya one v almak gibi bir hata yapma

o biçim kafa karışıklığı işte daha ne istiyosun :) Şöyle açıyım biraz daha şidmi elimde 420 lira var. Üstünü tamamlayıp alıcam diyelim. Aklımdada sensation xe vardı onu alıcaktım ama burada yok. Bulamıyorum yani. Şimdi 750 ye kadar çift çekirdekli sensation xe gibi ne alsam bunalımındayım. Galaxy s2 999 tlye yurtdışı sıfırları satılan bi telefon sorun değil onu almak. Ama samsungu sevmiyorum. Hala belki başka güzel bi model bulurum diye araştırıyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Raider

arkadaşım bu ne biçim bi konu açmışsın ne dediğin belli değil :d s2 al paran varsa uzatmaya gerek yok konuyu xperia u veya one v almak gibi bir hata yapma
    one v kullanan varsa söyleyebilir mi alınabilitesi ne derecedir. Tek çekirdek yetiyomu ics ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sombre06 -- 20 Eylül 2012; 17:40:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sombre06

one v kullanan varsa söyleyebilir mi alınabilitesi ne derecedir. Tek çekirdek yetiyomu ics ile.

Ben kullandım one v kardeş. 1 ay kullanıp sattım. tek çekirdek işlemci 512 mb ram şimdilik iş görüyor. ama daha htc nin en yeni serisi olmasına rağmen htc jelly bean güncellemesini one v ye vermicek. one xs ve one x e gelecek o güncelleme. biraz fazla program yükledim sayfalar arasında geçişlerde kasma oluyordu bi de mesajlara tıklayınca açılması biraz zaman alıyordu. 900 TL vermeye değmez. hepsiburadada ace2 840 TL ye düştü şu an fiyat / performans olarak en iyi telefon o bence. jelly bean güncellemesi de gelecek ama samsung istemiyorum diyorsan xperia solaya bak. ben de araştırma içindeyim
  • EYv usta eledim one v yi o zaman teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.