Şimdi Ara

Yarin İpad Air 2 alicagim Fikirlerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle değerli fikirlerinizi için tşkler

Şöyleki başliktada belirttigim gibi air 2 almaya gidicegim 2 sorum olucakti

İphone 6 plus kullanan biri olarak 4g li model gereklimidir?

Cihazi aldiktan sonra apple store haric bir kilif nerden bulabilirim ve on camina mat filim?

• 6 plus varken gereksiz yere iPad almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa'dan kılıfı almıştım diğer sorunun cevabı size kalmış ama bence gereksiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion kullanıcısına yanıt
    Hocam herseyin yeri farkli geliyor 5.5 inchte film izlemek zor geliyor
    Genis genis face bakmak olsn film izlemek olsun baya iyi oluyor
    İsin sikintisi birazda aklimda air pro var 12.2 inch cikicak deniyor

• Ben olsam ipad yerine macbook alirim

• 4 g ye gerek olduğunu düşünmüyorum.
    Alırsan gold al.
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Dusunmedim degil fakat aralarinda 1000 tlden fazla oynuyor
    O yuzden onu elemek zorunda kaliyorum

• Trident Of Poseidon kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şöyle birsey dusunuyordum isin acikcasi
    Vodafone de 50 tl ye aylik 12 gb internet alirdim telefondaki neti iptal ettircektim ve ipad uzerinden ihtiyacim olursa telefon ve diger cihazlara paylastirma gibi bir nietim vardi

• Tableti yanınızda taşımak sıkıntı.
    Ama siz bilirsiniz
  • Abi ben 4. nesil iPad 16GB Beyaz kullanıcısıyım dışarı çıkarkan taşınması sorun olabiliyor. Bana sorarsanız 4g ye gerek yok internet paketiniz varsa telefondan paylaşıp bağlarsınız ben öyle yapıyorum. Fakat alacaksanız cihazı çok beğeneceğinizi düşünüyorum cihaz çok kaliteli. Aksesuar için Pupa'yı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 22 Ocak 2015; 23:31:44 >
  • Tab S alın zaten iphone var

• Trident Of Poseidon kullanıcısına yanıt
    Hocam tasima konusunda sikinti olmazda ne alsam ona karar veremiyorim hatli alirsam surekli yanimda tasimak zorunda kalicam cunku tek internet baglantim ondan olucak we paylasimi onun uzerinden yapicagim
    Fakat doger yonden wifili alirsam bos yere iphone bataryasini kullanmis olucagim..kararsiz kaldim

• Fikri olanlar ;)

• Şahsen 6plus ınız varsa ipad almayın derim. Kesinlikle tablet alacağım diyorsanız tavsiye ederim.Ben çok memnunum.Ama sizin yerinizde olsaydım iphone 6 plus cihaza sahipkentablet alacak isem tab s alırdım. Bazı durumlarda özellikle tabletlerde çoklu pencere çok işe yarıyor.Maalesef ipad de aynı anda 2 uygulama çalıştıramıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: OBOZDEN

Şahsen 6plus ınız varsa ipad almayın derim. Kesinlikle tablet alacağım diyorsanız tavsiye ederim.Ben çok memnunum.Ama sizin yerinizde olsaydım iphone 6 plus cihaza sahipkentablet alacak isem tab s alırdım. Bazı durumlarda özellikle tabletlerde çoklu pencere çok işe yarıyor.Maalesef ipad de aynı anda 2 uygulama çalıştıramıyorsunuz.

Hangi modelini onerirsiniz hocam 4g li mantikli geliyor ama
  • İphone varken ipad gereksiz. İpad ile yapıpta iphone ile yapamayacağın birşey yok. İpadden film izliceğine pcden izlersin. Suan iphone 6, ipad 2, macbook air var ipadin yüzüne bile bakmıyorum hatta şarjı bitik bir şekilde duruyor 2 aydır. Tek artısı tabletim hala ios 6 da. Güncellemedim. İos 6 kullanmak ayrı bi zevk fakat dediğim gibi suan icin bosta duruyor kullanmıyorum cünkü iphone da yapamadıgım bişey yok. Tableti özel kılan bişeyde yok. İphone'um olmasa, android telefonum olsa ipad kullanırdım fakat suan icin gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

İphone varken ipad gereksiz. İpad ile yapıpta iphone ile yapamayacağın birşey yok. İpadden film izliceğine pcden izlersin. Suan iphone 6, ipad 2, macbook air var ipadin yüzüne bile bakmıyorum hatta şarjı bitik bir şekilde duruyor 2 aydır. Tek artısı tabletim hala ios 6 da. Güncellemedim. İos 6 kullanmak ayrı bi zevk fakat dediğim gibi suan icin bosta duruyor kullanmıyorum cünkü iphone da yapamadıgım bişey yok. Tableti özel kılan bişeyde yok. İphone'um olmasa, android telefonum olsa ipad kullanırdım fakat suan icin gerek yok.

Sizin söylediginizde bir bakiş açisi fakat ipad ömürlük gibi geliyor alirsam baya gider o yüzden iyi birşey bakiyorum birazda ipad i hotspot cihazi olarakta kullanmak istiyorum gittigim yerlerde lazim oluyor hatli o yüzden istiyorum birazda....bilmiyorum biraz kararsiz kaldim

• ipad air 2 al bence. Hatta elinden iphone 6 plus'ı çıkar şimdilik. Bana göre ipad air 2, tıpkı ipad 2 gibi uzun soluklu bir cihaz olacak. Özellikleri çok iyi. Iphone 6 plus ise arada kaldı bana göre. Özellikle ram konusu yüzünden, çökme ve takılma olayları sinir bozucu. S serisine geçmek daha mantıklı. Ben büyük ihtimalle elimdeki ip6 plus'ı yakında satıcam. S serisi çıkana kadar başka bir telefonlar idare ederim. Elinde zaten ip6 plus var onun datasını paylaşıma açınca, ipad air 2 de kullanabilirsin, o yüzden Wifi modeli yeterli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 23 Ocak 2015; 10:19:21 >
  • Bende iPad Air 2 Wi-Fi kullanıyorumdum sattım daha uyguna Wi-Fi 4g buldum aldım ama 4g yi hiç kullanmadım Wi-Fi kullanırken de aramadım. Eğer benim bulduğum gibi bulur alırsan 4G mantıklı ama onun dışında Boşa para vermiş olursun. Lumia 625 var telefon olarak şuan paylaşıyorum rahat rahat kullanıyorum herhangi bir sorun da yasamadım. iPHone 6 olsa elindeki cihaz batarya açısından sorun yaşarsın ama plus ile kesinlikle yaşamazsın ikisine de kullandım arada batarya anlamında ciddi fark var. Kılıf konusuna gelirsek pupa vs anlamsız pahalı yerler AVM'lerdeki kılıfçılarda keza aynı, alacaksan ya Kadıköy yada Eminönü'nden al kılıf ve jelatini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • treko kullanıcısına yanıt
    Tskler bilgilendirme icin aralarinda 400 tl ye yakin fark mevcut degermi tam karar veremiyorum 4g li model alip interneti her cihazda paylastiririm diordum ama

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.