Şimdi Ara

Yarin İpad Air 2 alicagim Fikirlerinizi bekliyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPad air 2 space Gray gerçekten muhteşem Performansı Oktar iyimi anlatamam şarj deseniz 2 saat (abartısız) kurcalıyorum %10 gitt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otavukcuglu

iPad air 2 space Gray gerçekten muhteşem Performansı Oktar iyimi anlatamam şarj deseniz 2 saat (abartısız) kurcalıyorum %10 gitt

Hayırlı olsun. Bende gecen hafta aldım benimki gold rengi air2+celluer .kısaca gâvur yapmış azizim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook Pro, 6+ ve ipad 4 sahibi olarak kesinlikle tablet önermem.

İnan 6+ aldıktan sonra direkt satılığa çıkarttım eskidende sadece film izlerdim bilirsiniz air video hd yazılımı var, onunla sistemdeki diske bağlanıp film izlerdim creative wp300 ile uzanarak iyi oluyordu fakat 6+'ta da aynı keyfi alıyorsunuz arada kesinlikle uçurum yok.

Artık sadece hafta sonu bakıyorum, o da şöyle bakıyorum yoğun iddaa oynadığım için mac'te sopcasttan diğer ligleri takip ediyorum ipadtende digiturkplayden premier lig ve bizim şikeligi takip ediyorum.

iPhone'um var derseniz, fiyat farkının farkındayım fakat alabiliyorsanız macbook air'lere yönelin, ömürlük cihazlar ios cihazlar gibi 4. dönemindeki ios ile aptala dönmez istediğiniz osx sürümü ile kullanırsınız ayrıca air'in taşınabilirliği ve Pil performansı tablete yakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: losthell

Macbook Pro, 6+ ve ipad 4 sahibi olarak kesinlikle tablet önermem.

İnan 6+ aldıktan sonra direkt satılığa çıkarttım eskidende sadece film izlerdim bilirsiniz air video hd yazılımı var, onunla sistemdeki diske bağlanıp film izlerdim creative wp300 ile uzanarak iyi oluyordu fakat 6+'ta da aynı keyfi alıyorsunuz arada kesinlikle uçurum yok.

Artık sadece hafta sonu bakıyorum, o da şöyle bakıyorum yoğun iddaa oynadığım için mac'te sopcasttan diğer ligleri takip ediyorum ipadtende digiturkplayden premier lig ve bizim şikeligi takip ediyorum.

iPhone'um var derseniz, fiyat farkının farkındayım fakat alabiliyorsanız macbook air'lere yönelin, ömürlük cihazlar ios cihazlar gibi 4. dönemindeki ios ile aptala dönmez istediğiniz osx sürümü ile kullanırsınız ayrıca air'in taşınabilirliği ve Pil performansı tablete yakın.

Yosemite ile beraber MacBook Air ölü bir cihazdır. Alıp, 1 gün sonra geri verdim ben. Retina ekran olmadan Yosemite acayip göz yoruyor. Yeni Air'ı beklemek gerekir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 24 Ocak 2015; 0:26:21 >

• soulmate kullanıcısına yanıt
    Hocam beklersek sonu yok ya o cikicak bekle snraki cikicak bekle :) en iyisi almamak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oskis

Hocam beklersek sonu yok ya o cikicak bekle snraki cikicak bekle :) en iyisi almamak :)

Abi gir THY'nin sitesine, bilet bak. Ben Salı günü Madrid'e gidiyorum. 440 tl verdim Gidiş dönüş uçak biletine. Oteldir masrafidir derken iPade vereceğin paraya Yurtdışına gidersin.

• iPhone 6 Plus'ınız varsa iPad Air 2 almanız biraz lükse kaçıyor ama yine de belli şeyler için mantıklı olabilir.
    iPad Air 2 A8X SoC ile şuan için en güçlü iOS cihazı, oyun oynamak ve fotoğraf düzenleme için çok daha iyi. 2 GB ram var , aynı anda daha fazla app, safari de daha fazla sekme açabilirsiniz.
    Film izlemek, PDF , Ebook okuma gibi işler için de iPad Air 2'nin büyük ekranı çok daha kullanışlı. Parlamayı önleyici bir katman var ekranın üzerinde.
    Ayrıca aynı anda iki uygulamayı ekranda görüntüleme desteği de gelecek çok yakında.

iPad'ler genelde uzun ömürlü olur zaten ama Air 2 bu konuda baya sınırları zorlayacak gibi. 4-5 sene update alıp, rahat hizmet edecek bir altyapı var alette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-knight -- 24 Ocak 2015; 14:31:08 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OBOZDEN

Şahsen 6plus ınız varsa ipad almayın derim. Kesinlikle tablet alacağım diyorsanız tavsiye ederim.Ben çok memnunum.Ama sizin yerinizde olsaydım iphone 6 plus cihaza sahipkentablet alacak isem tab s alırdım. Bazı durumlarda özellikle tabletlerde çoklu pencere çok işe yarıyor.Maalesef ipad de aynı anda 2 uygulama çalıştıramıyorsunuz.

Hangi modelini onerirsiniz hocam 4g li mantikli geliyor ama

Ben 64 GB wifi+cellular aldım ama sadece wifi yeterli bence. Ancak kesinlikle 64 GB alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: dehacocuk

para varsa proyu bekle.He iphone 6plus he ipad bnce aralarında fark yok.Fark istiyosan pro al

Pro nun özellikleri netleşmiş hatta çıkmış gibi yazmışsınız. Biz mi kaçırdık , çıktı haberimiz mi yok?

• quote:

Hocam ben şöyle birsey dusunuyordum isin acikcasi
    Vodafone de 50 tl ye aylik 12 gb internet alirdim telefondaki neti iptal ettircektim ve ipad uzerinden ihtiyacim olursa telefon ve diger cihazlara paylastirma gibi bir nietim vardi

Almışsındır ama ipadden paylaştırma yok söleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

quote:

Vodafone de 50 tl ye aylik 12 gb internet alirdim telefondaki neti iptal ettircektim ve ipad uzerinden ihtiyacim olursa telefon ve diger cihazlara paylastirma gibi bir nietim vardi

Bir yanlışınız olmasın. Ben ise denedim ve paylaşım yapabildim.

• quote:

quote:

quote:

Sun ipad'imde sim kartı yok malesef en skn ios 7 de denemiştim paylasım var mı diye sonradan hotspot gelmiş olabilşr kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

quote:

Abi kendi sitesinde war yaziyor nasil paylasmaz sikinti olmasin

Yok. Eminim. Kullanıyorum abi. Operatöre göre Değişiyor o özellik ve Türkiye'de hiç bir operatörde acık degil su an.

Hocam jailbreak yapıp mywi ile açılıyordu sanırsam

• Air 2 16 gb aldım. Gerçekten müthiş cihaz. Bir de tabletle ilk defa tanışıyorum. Taşınabilir bilgisayar gerçekten neymiş gördüm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sun ipad'imde sim kartı yok malesef en skn ios 7 de denemiştim paylasım var mı diye sonradan hotspot gelmiş olabilşr kusura bakmayın

Rica ederim ne kusuru.Elimden geldiğince çektiğim fotoları paylaşacağım konuyla ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

iPhone 6 Plus'ınız varsa iPad Air 2 almanız biraz lükse kaçıyor ama yine de belli şeyler için mantıklı olabilir.
    iPad Air 2 A8X SoC ile şuan için en güçlü iOS cihazı, oyun oynamak ve fotoğraf düzenleme için çok daha iyi. 2 GB ram var , aynı anda daha fazla app, safari de daha fazla sekme açabilirsiniz.
    Film izlemek, PDF , Ebook okuma gibi işler için de iPad Air 2'nin büyük ekranı çok daha kullanışlı. Parlamayı önleyici bir katman var ekranın üzerinde.
    Ayrıca aynı anda iki uygulamayı ekranda görüntüleme desteği de gelecek çok yakında.

iPad'ler genelde uzun ömürlü olur zaten ama Air 2 bu konuda baya sınırları zorlayacak gibi. 4-5 sene update alıp, rahat hizmet edecek bir altyapı var alette.

2 uygulama ne zaman gelecek kaynak var mı hocam? Şu kalem ve çoklu uygulama bir gelse çok iyi olacak sadece şu iki özellik için Samsung almak istemiyorum çok çekiyorum sonra, Apple şunları bir yapsa düşünmeden alacağım valla :D

• hocam bak bilgin olsun internet paylaşimi yapiliyor cihazda....fotorafinı da atabilirim istersen wifi cihazi gibi kullanilabiliyor tablet
  • Bana kalırsa biraz gereksiz öyle bir telefon olduktan yine de siz bilirsiniz hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Bana kalırsa biraz gereksiz öyle bir telefon olduktan yine de siz bilirsiniz hayırlı olsun

daha günüm var hocam geri verebilirim zaten ki yarim bakicagim o konuya iade süresini geçmedik
    varmi aklinizda bir bahane? sizede sorim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Bana kalırsa biraz gereksiz öyle bir telefon olduktan yine de siz bilirsiniz hayırlı olsun

daha günüm var hocam geri verebilirim zaten ki yarim bakicagim o konuya iade süresini geçmedik
    varmi aklinizda bir bahane? sizede sorim

Mesela sık seyahat ediyorsanız film izlemek için ideal olabilir yine e book için aslında bu işlemlerin hepsini bildiğiniz üzere telefon da yapıyor ama mesela ben yine film izlerken ya da e book ile uğraşsaydım daha büyük ekran isterdim o benzer düşünceleriniz varsa bence tabletiniz kalsın tekrardan hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.