Şimdi Ara

Yarın işyerinden arkadaşın nikahı var? Gideyim mi / Gitmeyeyim mi? :( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Yarın işyerinden arkadaşın nikahı var? Gideyim mi / Gitmeyeyim mi? :(

(En Son Oy Tarihi: 23.7.2011)
Giriş
  • 3 - 4 seneden önce düşünmüyorum aga ya :/ Kariyer yapmak durumundayım azcık
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

3 - 4 seneden önce düşünmüyorum aga ya :/ Kariyer yapmak durumundayım azcık

yaş kaçtı hocam
  • 24
    Aramızda 3 yaş var diye biliyorum.
  • quote:

24

evet aynen benimde yaş gelmiş bi dışarı gidip evlenip geliyorum kardeş hemen
  • quote:

24

Takım elbiseyle işe git çıkışta direk nikah salonuna geç?

@Jake LaMotta

sakin ol şampiyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThunderVoid -- 13 Mayıs 2011; 19:50:05 >
  • blader sen gıt yoksa yarın senın nıhakınada kımse gelmez herkez der xxx yyy evet mı evet öp tamam bunun ıcın mı gıdılır der sen nıkah memuru hademeler bırlıkte nıkah kıyarsınız sonra
  • jake lamotta bu nicin süper ya cidden ne bileiym sein yazılarını görünce bi anda durup düşünüyorum nedense böyle pc başına bağlıyorsun adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

benden 1 yaş büyükmüşün izmirliiiiii

Bak farkında olmadan bir bilgi daha verdim

@Utku
    Aman geç kalma erken gel, sakın geç kalma erken

• quote:

quote:

benden 1 yaş büyükmüşün izmirliiiiii

Bak farkında olmadan bir bilgi daha verdim

@Utku
    Aman geç kalma erken gel, sakın geç kalma erken

Geldim seni tek bırakırmıyım bu aralar nedense içim sıkılıyor yaf heroes ne yapsam acaba sırf değişiklik olsun diye sol elimle mastur yaptım ama yetmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

24

Takım elbiseyle işe git çıkışta direk nikah salonuna geç?

@Jake LaMotta

sakin ol şampiyon.

Nikaha 3 saat kala işten çıkıyorum. O nedenle gereksiz. Artık biraz seri davranacağım yarın. Eve gelip duş alıp giyinir çıkarım...
  • @Utku
    Dostum valla daha önce başka bir konuda yazmıştım :) Pazar günü dışardayım. Dün de üniversiteden bir kız arkadaşım var onla dışarda takıldık. Bugün evdeyim. Yarın nikah. Önümüzdeki hafta muhtemelen çarşamba günü işyerindekilerle dışarıda kahve içeceğiz. Cumartesi panpamın doğum gününü kutlayacağız. Pazar günü ne olur bilmiyorum

Baya doluymuş benim program beee.
  • Hocam işi bırakma, tazminat vermeleri gerekmiyor mu askerlik, evlilik v.b durumlarda?
  • quote:

@Utku
    Dostum valla daha önce başka bir konuda yazmıştım :) Pazar günü dışardayım. Dün de üniversiteden bir kız arkadaşım var onla dışarda takıldık. Bugün evdeyim. Yarın nikah. Önümüzdeki hafta muhtemelen çarşamba günü işyerindekilerle dışarıda kahve içeceğiz. Cumartesi panpamın doğum gününü kutlayacağız. Pazar günü ne olur bilmiyorum

Baya doluymuş benim program beee.

ölümüne pampamıyız

• quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Hocam işi bırakma, tazminat vermeleri gerekmiyor mu askerlik, evlilik v.b durumlarda?

Askere gitme sebebiyle bırakacağım için tazminat vermek durumundalar. Ha şöyle ekstra bir durumda var.

İstersem askere giderken kıdem tazminatımı almam. Asker dönüşünde beni işe almak zorunda oldukları için askere gidip gelip işe başlarım ve askerlikten önceki dönemim ve askerde olduğum dönem kıdem tazminatıma ilerde işten ayrıldığımda eklenir...

@Utku
    Ayıpsın panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Purgatory_
    gitme kös kös evde otur asosyal herif sonra gecede onları gerdekte düşün

senaryoya bak ya.
  • Bazıları bu tür durumlara asosyallik diyiyor yaf ne kadar abartılıyor bu asosyallik tamam öyle yerler bazen hoş olur ortamı gülersin eğlenirsin falan ama benim bazı arkadaşlarım var saatlerce sokaklarda gezwerler yürür dururlar yaf ben hayatımda bu kadar gereksiz bişey görmedim işe gitmek gelmek bile bi sosyalliktir bence zaeten iş hayatına girince öyle çokda sosyalliğin kalmıyor iş yerinde köpek gibi yoruluyorsun ve akşam çıktıktan sonrada inanın hiç öyle takılasın gelmiyor
  • Pazar günleri kahvaltı, çarşamba günü kahve, kızla beraber 1 saat dolanmışlar .. adamın sosyal hayatı var

Şimdi birbirimizi kandırmaya gerek yok, forum köşelerinde ben sosyalim diye bağırıp şu gün şunu yaptım bu gün bunu diyen adam sosyal falan değildir, hiç kusura bakma.

Neyse soruya dönersek bence gitmelisin.Zor gelebilir, üşenebilirsin fakat aynı yerde çalışıyorsunuz, her gün yüz yüze bakacaksınız.Bunları geçersek birde karşı taraf açısından düşün, seni kendisine yakın hissetmeyebilir, senin özel davetlerine gelmez vs

Ayrıca her ne kadar zor gelse de emin ol nikah saatinde veya hemen sonrasında pişman olacaksın neden gitmedim diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Pazar günleri kahvaltı, çarşamba günü kahve, kızla beraber 1 saat dolanmışlar .. adamın sosyal hayatı var

Şimdi birbirimizi kandırmaya gerek yok, forum köşelerinde ben sosyalim diye bağırıp şu gün şunu yaptım bu gün bunu diyen adam sosyal falan değildir, hiç kusura bakma.

Neyse soruya dönersek bence gitmelisin.Zor gelebilir, üşenebilirsin fakat aynı yerde çalışıyorsunuz, her gün yüz yüze bakacaksınız.Bunları geçersek birde karşı taraf açısından düşün, seni kendisine yakın hissetmeyebilir, senin özel davetlerine gelmez vs

Ayrıca her ne kadar zor gelse de emin ol nikah saatinde veya hemen sonrasında pişman olacaksın neden gitmedim diye.

Dostum hocam ben aşırı sosyal biri değilim. Yazdıklarının ilk paragrafı dışındaki kısımları için teşekkür ederim...

Ayrıca yaptım demedim yapacağım. Sana göre sosyallik nedir?

Ben çalışan biriyim. Sabahın köründe kalkıp işe gidiyorum. Akşam da dolayısıyla yorgun oluyorum. Ki vaktimi olabildiğince değerlendirmeye çalışıyorum... Sana göre sosyallik spor salonuna gitmektir. Bana göre değil. Sana göre sosyallik kitap okumaktır, ama bana göre değil. İşten eve, evden işe olan monoton yaşantımızı değiştirmek için fırsatlar yaratıyoruz olabildiğince. Ama hergün de dışarıda olmak bana göre birşey değil.

Forum konusuna gelirsek, hergün bu foruma evet giriyorum. Ne için biraz eğlenmek için zaman geçirmek için, fikir alışverişi için, haberleri okumak için vs... O zaman sana göre bu foruma giren kimse sosyal değil...

• quote:

valla ben izmirliye kefilim gayet sosyal bir arkadaşımız

Eyvallah
  • arkadasin degil birsey degil, vefalida degilmis adam gitme bosverr. 1 kisiye gitmedin diye dügünün bos kalmaz safligin alemi yok millet.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.