Şimdi Ara

Yarın işyerinden arkadaşın nikahı var? Gideyim mi / Gitmeyeyim mi? :(

Bu Konudaki Kullanıcılar: AragornNerede , AragornNerede
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yarın işyerinden arkadaşın nikahı var? Gideyim mi / Gitmeyeyim mi? :(

(En Son Oy Tarihi: 23.7.2011)
Giriş
  • Beyler kafam çok karışık. Yarın arkadaşın nikahı var. 6 yıldır beraber çalışıyoruz. Yan masada oturuyor. Benden 8 yaş kadar büyük. Ama nikahına gitmek istemiyorum. 15 dakika için takım elbise giy, işten çık koştura koştura eve gel. Hazırlan, arabaya bin. Otoparka koy. Nikah dairesine yürü... Ve hepsi xxx bey yyy yi eş olarak kabul ediyor musunuz? Evet bitti....

Sizce gideyim mi?

Arkadaşlarla aramızda para toplayıp takı aldık ama gidip gitmeme konusunda kararsızım. En çok kafama takılan da takım elbise giymek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hero4262321 -- 19 Mayıs 2011; 18:56:07 >
  • gitme kös kös evde otur asosyal herif sonra gecede onları gerdekte düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: _Purgatory_

gitme kös kös evde otur asosyal herif sonra gecede onları gerdekte düşün

Asosyallikle ne alaka yaw Pazar günü arkadaşlarla dışarıda kahvaltı yapmaya gidiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

quote:

Asosyallikle ne alaka yaw Pazar günü arkadaşlarla dışarıda kahvaltı yapmaya gidiyoruz

banane be adam kahvaltıya gitmenizden insan 6 yıllık arkadaşının nikahına takım elbise giymek istemediği için gitmek istemiyorsa..
  • quote:

• git dostum.
  • takım elbise ile nikaha gidilir diye bi kuralı ilk kez duyuyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lan tamam kızmayın Gideceğim heralde...

@Jake LaMotta
    Düğünümde oturacak yer bulamayacak insanlar Herkesin düğününe gideriz ailece... Buna gitmek istemiyorum ama...
    Adam vefalı olsa eyvallah. ama vefalı değil..
  • Bu gün sen ona gitmezsin yarın o sana gelmez
  • quote:

quote:

banane be adam kahvaltıya gitmenizden insan 6 yıllık arkadaşının nikahına takım elbise giymek istemediği için gitmek istemiyorsa..

• quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

takım elbise ile nikaha gidilir diye bi kuralı ilk kez duyuyorum..

Aga yaa herkes takım elbise ile gelecek Bana kalsa açık krem rengi keten bir pantalon giyerim. Altına siyah spor ayakkabı. Siyah gömlek... Yallah

ama herkesin içinde sırıtmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

o zaman gitme olm

zaten sen yakında askere gidecen, işten de çıkacam diyodun o zaman salla gitme

7/24 forumda takıla takıla kafayı kırdım milletin herşeyini biliyom

Oğlum ne yazdın lae öyle
    Deşifre ettin beni herkese...
    Evet 2 ay sonra işi bırakıyorum, 3 ay sonra askerim...
  • Git lea ayip olur panpa. Onlarda sana geliyy. Hatta dh konu disinin selami var de. Honk derse amann bosver de

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

izmirli çakal seniii

Tamam læ sus artık
  • Hero ne haber lam bende öyle şeyleri sevmem yaf bizimde iş yerinde öyle bi durum oldu işten çıktım eve gittim,takım elbise giydim ve nikah salonuna gittim,ama gitmeyincede olmuyor be hero ne bileiym huzursuz olurum ben gitmesem böyle bişey var bak gitsen ama erken kalk o zaman bi problem olmaz,darısı senin başına senide bi eversekte kurtulsak
  • Git tabi ki
  • Haci git nolcak buyutme bu kadar
  • Git sonuçta iş yerinden arkadaşın bu kadarda kalpazan olmayın biraz dışarı çıkın belkide orada olacak bir olay seni mutlu edecek düğünde beğeneceğin biri çıkacak karşına çok samimi olacaksınız ve oda senin düğüne gelicek...
  • @Utku
    Oğlum sadece nikah yaw. 15 dakika sürecek en fazla. Hadi benim mekana girip çıkmam toplam 30 dakika ya var ya yok...
    Gitmezsem de içimde huzursuzluk olacak. 2 ay da olsa adamla yüzyüzeyiz yaw.... Sanırım gideceğim.
    Oğlum şu evlilik muhabbettinden gına geldi yaw. Ailem akrabalar nette sen :D Nedir layn benim çektiğim... Evlenmiyeceğim oğlum :D
  • quote:

@Utku
    Oğlum sadece nikah yaw. 15 dakika sürecek en fazla. Hadi benim mekana girip çıkmam toplam 30 dakika ya var ya yok...
    Gitmezsem de içimde huzursuzluk olacak. 2 ay da olsa adamla yüzyüzeyiz yaw.... Sanırım gideceğim.
    Oğlum şu evlilik muhabbettinden gına geldi yaw. Ailem akrabalar nette sen :D Nedir layn benim çektiğim... Evlenmiyeceğim oğlum :D

ha ha evlen be tenceresiz kapak olmazm demi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.