Şimdi Ara

Yarın kepçe kulak ameliyatı oluyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
20.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maddi durumun varsa kesinlikle olmalısın. 5bin fazla geldi , başka doktorlara sordunmu bilmiyorum ama biraz araştır bana kalırsa.

Ankara'da olmayı düşünürsen Başkent hastanesinde KBB doktoru Prof.dr. Erdinç bey var , çok iyi bir doktor kendisi.
  • gldnlly kullanıcısına yanıt
    üniversitede okurken yaptırsam dalga geçilir mi acaba ? bu sene başlıyorum üniversiteye
  • Bende bir kepçe kulak ameliyatı olmuş olarak sana hak veriyorum. Ama fiyat olarak çok fazla. Ben istanbulda çok araştırmıştım zamanında (4 sene önce) özellerde bile en fazla 2 bin tl idi. Ama ben devlet hastanesinde (Marmara üniversitesi eğitim araştırma) ameliyat oldum. Çünkü başka biri orada ameliyat olmuş ve memnun kalmış bana tavsiye etmişti. Bende o zamanlar 600tl falan vermiştim. Şimdi fiyatlar nasıl bilemem.
  • O fiyata 2. el kepçe alınır kazı yapar para kasarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chandler1978 kullanıcısına yanıt
    Ara tatilde filan yaptırırsan yüksek ihtimal fark edilmez bile. Çoğu kişinin umrunda bile değil, senin için takıntı olduğu için fark edilen nokta gibi geliyor.Rahat ol.
  • Rahat olacaksan 5 lira değil 10 lira ver 3 ü 5i esirgeme. Kulak bu spotcudan milyoncudan bulamazsın.

• Iffy-Piffy kullanıcısına yanıt
    Duydum hocam da nedense aklıma şey geldi sanki devlet hastanesinde olacaksınız 5tl ye ama olmasam mı gibi soruyorsunuz gibi geldi. Bu arada içinizi rahatlatacaksa olun

• https://youtu.be/s3rWCS2DbiE?t=2m31s
    https://www.youtube.com/watch?v=j6lbE-ncy1Q

emin değilim bu abimizin(and) kulağı ameliyatlı mı ama çok büyük değişim var

devlet hastanesi veya üniversite hastanesi yapmıyor mu ameliyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paint It Black -- 18 Ağustos 2017; 1:55:21 >
  • Beyler lütfen şans dileyin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.