Şimdi Ara

Yarın kepçe kulak ameliyatı oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
20.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkasında ölene kadar dikiş izi kalacak hatta ben öldükten sonra bile kalacak ta ki toprakla bütünleşene kadar.

Ama özgüven kazanmak için değer diye düşünüyorum.

Kulaklarım asimetrik duruyor. Sol kulağım 5 derece kepçeyse sağ kulağım 7-8 derece kepçe. Yani bir bakışta anlaşılıyor bu uzaktan ve bu da psikolojik olarak ciddi anlamda olumsuz etkiliyor. Herkesin benim kulaklarıma baktığını düşünüyorum. Zaten her sene okula giderken abartısız söylüyorum ilk okuldan başlayarak lise sona kadar çoğu kişi benimle dalga geçti. El hareketleri olsun, sözlü taciz olsun bu da beni çok derinden yaraladı.

Çok da öyle bir kepçelik yok ama işte dediğim gibi asimetrik bir kepçelik söz konusu. (az kepçelik var ama asimetrik olması daha da kötü zaten hep sağ kulağımla dalga geçtiler çünkü o daha kepçeydi)

Bu hafta içi ameliyat olacağım yüksek ihtimalle ve öncesi sonrası atmayı düşünüyorum. İnşallah pişman olmam. Çok düşündüm bu konu hakkında ve olmaya karar verdim.

Aileme olduktan sonra söyleyeceğim kızmazlar umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iffy-Piffy -- 21 Ağustos 2017; 13:5:20 >

• 5000 demek istedin sanırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gktupc G kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam 5 bin tl fiyat olarak 5000 demek istedim 5 lira ile deniyor ya hani öyle 10 bine 10 lira 5 bine 5 lira hiç duymadınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iffy-Piffy

doğrudur hocam 5 bin tl fiyat olarak 5000 demek istedim 5 lira ile deniyor ya hani öyle 10 bine 10 lira 5 bine 5 lira hiç duymadınız mı?

Bizim arkadaş daha ucuza oldu. Izmirdeysen sorayim nerde oldugunu.

• Jose Mari kullanıcısına yanıt
    istanbulda özelde olacağım. Bugün gidip konuştuk bile ama 5 bin çokmuş gibi geldi (zaten 6 binden 5 bine indirdik pazarlıkla :) ya da bana öyle gelmiş olabilir. Bu estetik ameliyatların mesela kulak burun falan normal mi bu fiyatlar iyi bir yerde olduğunuzu da düşünürsek? Bilenlerden yardım bekliyorum sadece bir yorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iffy-Piffy -- 17 Ağustos 2017; 21:35:47 >
  • Hocam ya işler yolunda gitmezse ben kendimden başkasına güvenemezdim iyi yani o yüzden senin yerinde olsam hiç yaptırmazdım olayları farklı yönden düşünürsen kulaklarının problem olmadığını anlayabilirsin ama tercih senin

• hocam rahatsızsanız yaptırın gitsin. benim burnum da çok büyük ve aşırı şekilde kemerli hem sürekli tıkanma yapıyor hem de görünüşünden rahatsız oluyorum yaptıracağım birkaç sene içerisinde. dikiş izi kalır mı bilmiyorum burunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kepçe kulak soru
    12 yıl önce açıldı
    Ve burun ameliyatı oldum
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu beni cidden ama cidden çok derinden etkiliyor hem hayatımı hem psikolojimi. Çok olumsuz düşünceler içerisine girmeme neden oluyor çoğu zaman ve bu dediklerim de her gün oluyor çünkü her gün dışarıda işlerim oluyor ve insan içine çıkmam gerekiyor ama ben insanların yüzüne utana sıkıla bakıyorum ve artık bundan gerçek anlamda kurtulmak istiyorum.

Lise sondan beridir düşünüyorum bu ameliyatı yaptırıp yaptırmamayı yani bu düşüncenin tohumları o zaman atıldı. Ailemin hiçbir şekilde haberi yok. Bankada biriktirdiğim parayla yaptıracağım. Kızarlarsa da hiç umrumda olmaz yani saygı duysunlar bir zahmet bu beni çok fena etkiliyor çünkü yani diyeceğim tek şey sadece yaşayan bilir. Tamam bu dünyada bundan daha kötü bir sürü dert var tasa var adam evine ekmek götürecek ayağı yok mesela bacağı yok doğuştan ya da trafik kazasında kaybetmiş olabiliyor tamam bunlar daha kötü kabul de ediyorum ama bu da benim kendi problemim ve bu da beni (kendimce) çok derinden etkiliyor ve çok üzülüyorum bu duruma. Keşke bu durumda olmasaydım ve ameliyat olmasaydım ama şifası var olan bir rahatsızlığın tedavisini de yaptırmak mantıksız olmasa gerek diye düşünüyorum. Teşekkürler.

• quote:

Bu beni cidden ama cidden çok derinden etkiliyor hem hayatımı hem psikolojimi. Çok olumsuz düşünceler içerisine girmeme neden oluyor çoğu zaman ve bu dediklerim de her gün oluyor çünkü her gün dışarıda işlerim oluyor ve insan içine çıkmam gerekiyor ama ben insanların yüzüne utana sıkıla bakıyorum ve artık bundan gerçek anlamda kurtulmak istiyorum.

Lise sondan beridir düşünüyorum bu ameliyatı yaptırıp yaptırmamayı yani bu düşüncenin tohumları o zaman atıldı. Ailemin hiçbir şekilde haberi yok. Bankada biriktirdiğim parayla yaptıracağım. Kızarlarsa da hiç umrumda olmaz yani saygı duysunlar bir zahmet bu beni çok fena etkiliyor çünkü yani diyeceğim tek şey sadece yaşayan bilir. Tamam bu dünyada bundan daha kötü bir sürü dert var tasa var adam evine ekmek götürecek ayağı yok mesela bacağı yok doğuştan ya da trafik kazasında kaybetmiş olabiliyor tamam bunlar daha kötü kabul de ediyorum ama bu da benim kendi problemim ve bu da beni (kendimce) çok derinden etkiliyor ve çok üzülüyorum bu duruma. Keşke bu durumda olmasaydım ve ameliyat olmasaydım ama şifası var olan bir rahatsızlığın tedavisini de yaptırmak mantıksız olmasa gerek diye düşünüyorum. Teşekkürler.

Doktorunu iyi seç yaptır. Bende bu yarı yılda burundan olacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• chandler1978 kullanıcısına yanıt
    Ameliyat sonrasında açılma riskinden de korkmuyor değilim açıkçası. İkinci bir ameliyat gerekmesi durumunda yani açılırsa tekrar ücret alıyor musunuz diye sorduğumda (bugün oldu bu olay) bana sadece hastane masrafı alınır dedi biz bir ücret talep etmeyiz dedi revizyon (tekrar) ameliyatı için.(açılma olması durumunda) Benim burnum sağlam kemer falan da yok çok şükür şekli de güzel yani kötü değil de işte bu kulaklar hafif bi kepçe olursa hele hele sol başka sağ başka kepçe olursa çok kötü bir durum oluyor ve herkesin dalga geçtiği bir eleman haline dönüşüyorsun bu da çok can sıkıcı ve içten içe bitiren bir şey insanı. Ameliyatı olmayı düşünüyorum bu hafta içi.(yüksek ihtimal ya pazartesi ya salı)
  • Iffy-Piffy kullanıcısına yanıt
    inşallah kazasız belasız atlatırsınız

Çok ama çok teşekkür ediyorum size. Çok da heyecan var zaten üstümde ne olacak ne bitecek... Teşekkürler tekrardan.
  • değer bence. ben 6 bine burun oldum. değdi. kulak için 5000 ile 3000 e yapan arasında pek fark yok diye biliyorum. iyice araştır.
  • Annalise kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İstanbulda mısınız? Yani istanbulda mı oldunuz?
  • quote:

Teşekkürler. İstanbulda mısınız? Yani istanbulda mı oldunuz?

Istanbulda değilim ama seçtiğim doktor istanbulda olduğu için istanbula gidip oldum.
  • Yellow Claw kullanıcısına yanıt
    Aa ilk defa duyuyorum bunu. Ben bizim pederden duyuyordum küçükken hep binlere lira diyordu he bir de şu var 50 lira yerine "50 kağıt" gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iffy-Piffy -- 17 Ağustos 2017; 23:7:46 >
  • Hocam bende de var kepçe kulak muhabbeti.

Yanlış anlamadıysam yaptırmak istediğiniz ameliyat şu.

Çünkü bende hastane ile konuşmuştum bir ara İzmir'de

3k fiyat vermişlerdi. Tabii ne kadar güvenilir bilmiyorum ki bunlar çok riskli işler, cerrahın gerçekten işinde iyisi olması gerekiyor. Yoksa haberlerde gördüğümüz muhabbetlere döner.

Yarın kepçe kulak ameliyatı oluyorum

• Devlet hastanelerinde de yapılıyor. 5000 tl çok pahalı bence. Öyle çok zor bir ameliyat değil. 20 gün falan kafanda basketbolcular gibi bantla gezmen gerekiyor ve yan yatmaman gerekiyor.

• Estetik ameliyatı iyi araştırdığın özel hastane de olmanı tavsiye ederim.Devlet hastanesi sıkıntılı olabiliyor. Para konusunda cimrilik yapılacak son şey estetiktir. Bir arkadaşım oldu bu ameliyatı ve çok mutlu. Hayatın boyunca kafana takıp mutsuz olmana değmez.Aynaya her baktığında yeni halini hayal et.
    Yaptırın. İyi bir doktora parasını sorun etmeden. Hayatın çok farklı olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.