Şimdi Ara

Yarın laptop almaya gideceğim lütfen yardım eder misiniz? (TOSHIBA M50-A-11J

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarın Teknosa turuncu indirimde bu linkteki http://www.teknosa.com/urunler/125032682/toshiba-satellite-m50-a-11j-notebook ürünü almaya gideceğim .

Laptobu kullanma amacım multi medya , dizi , film ve çok nadir olsada oyun oynamak (low ' da oynasamda bana yeter) bu ürünü seçmemdeki sebepler bir toshiba kalitesi olması , aliminyum kasa olması ve kasanın çok ince olması bana göre tek dez avantajı (eksisi ise) dvd-rom olmaması ama evde netbook kullandığım içinde usb dvd-rom almayı düşünüyordum.

Beklentilerim:
    Alabileceğim en uzun ömürlü laptobu almak , minumum sorun cıkartan markayı tercih etmem , Kasa şıklığı

McAfee Kampanyası:Toshiba kullanıcılarına 1 yıllık McAfee AntiVirus Plus 2013 paketi hediye!!
    NO MATTER WHAT GARANTİ PAKETİ:Bilgisyararınızın başına ne gelirse gelsin ücretsiz değişim imkanı sunan No Matter What ile içiniz rahat olsun!
    Hediye Microsoft Office 365 Kampanyası:Toshiba notebook alan herkese Microsoft Office 365 programı hediye!

Herkesin tavsiyelerini bekliyorum

• Beklentilerinizi karşılayacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda yazdığım ürünmü yoksa aşağıdaki yazam asusS551LB modelimi hangisini tavsiye edersiniz?
    Almaya gidiyorum birazdan ancak hala ikisi arasında kararımı vermiş değilim.
    Uzun önürlü bir laptop istiyorum.Acaba asusu dokunmatik ekran olduğu için sorun cıkarırmı ileride diye düşünmüyo değilim .siz ne dersiniz?

Toshiba : dvd-rom yok , kasa çok şık , dokunmatik yok ,1tb
    Asus: dvd-rom var , kasa şıklığı idare eder , dokunmatik var , 750 gb

http://www.teknosa.com/urunler/125032665/asus-s551lb-cj096h-touch-ultrabook

• Bilgisayarı aldın mı? Aldıysan ben de tam olarak linkini attığın toshiba ile ilgilenmiyorum, yorum yapabilir misin?
  • Guncell nasil bu laptop

• işinizi görür
  • işinizi görür hocam.Hele sakar biriyseniz no matter what garantisi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende dün gece bir kaç hafif multimedia ağırlıklı notebook baktım. Bu Asus bana çok mantıklı geldi. Ayrıca Toshiba'ya göre çok daha ucuz. Bilmem siz ne düşünürsünüz..?

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ASUS-X550LB-XO024H-Core-i5-4200U-6GB-750-GB-GeForce-GT740M-2GB,103452,504927,1158065.html?langId=-14
  • Kullandıgım ekran kartı 520m, oyunları low medıumda goturuyor 1200 cıvarı pc bulursun.

• toshiba pahalıdır ama sağlamdı parasının hakkını veriyor asus üst modellerini araştırdım bilgisayar sabahtan akşama kadar boşta çalışsın acayip ısınma sorunu var inanmayan gold yada teknosa gibi merkezlerde eliyle kontrol edebilirler....
  • bende 2 model arasında kaldım, siz hangisinde karar kıldınız? memnunmusunuz?

edit: s551lb asus aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rec_side -- 3 Eylül 2014; 15:14:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.