Şimdi Ara

YARIN MATEMATİK YAZILISI VAR ARKADAŞLAR. ŞANS DİLEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merak etmeyin bu sefer deneme gibi olmayacak. çok heycanlıyım valla.dur bakalım nasıl olacak hoca 12siniz diye fazla zorlamadım dedi.hayırlsı bakalım.

mat yazılısı var sorumlu olduğumuz konular logaritma diziler son güne sıkıştırarak aptallık ettim fakat nescafe 3ü1 arada nın muhteşem kokusu ve tadı sayesinde uykumu dağıtarak ders çalışma süremi uzattım 30dk sonra da yatacağım.eğer sizde yazılı haftasındaysanız nescafe 3ü1 aradanın muhteşem lezzeti ile ders çalışma sürenizi arttırak derslerde başarı yakalayabilirsiniz.
    nescafe 3ü1 arada ile derslerde başarı işten bile değil sende tat ve dene.

herkese başarılar.

• 95 aldım
  • aman hüseyin kalbim dayanmaz 2.deneme vakasına
  • bu 3 ü 1 arada inşallah sana gerçek sınavda 3 ün 1 ini aldırmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shebelongstothestreets -- 12 Kasım 2019; 1:3:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

aman hüseyin kalbim dayanmaz 2.deneme vakasına
    supara yeşil 65 net hocam.çok mutluyum valla. matta 23 neti gördüm.

YARIN MATEMATİK YAZILISI VAR ARKADAŞLAR. ŞANS DİLEYİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 12 Kasım 2019; 1:5:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shebelongstothestreets

bu 3 ü 1 arada inşallah sana gerçek sınavda 3 ün 1 ini aldırmaz
    güzel güldum

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    iyi iyi artar daha da inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyuyamadım yarın okul var
    14 yıl önce açıldı
    yarın ki sınav
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

iyi iyi artar daha da inşallah
    umarım hocam. sağolun :)
  • nescafeden paralar yatmış hocam başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasxi

nescafeden paralar yatmış hocam başarılar.
    sesini çıkarma hocam

4-5 saat sonra upload olur herhalde hocam haberin olsun.
    tamamdır hocam. Ben de kargoyu bekliyorum.
  • Hayatımda lise bitene kadar nescafe içtim. Ama Ünide bir senede içtiğim kahve liseye gelene kadar içtiğim kadardır. Üni bitti hala kahve içiyorum. Ama bir fark var Jacobs reis varken Nescafe kim. .

Birde reklamı üniye sakla Winter is coming.
    Tekrar liseye dönsem hayatta üni okumam. Hayaller lise de başlar Ünide araştırma merak duygun kaybolmaya başlar üni bitince de hayaller biter. Uzun yazdığın için not bile kırarlar neymiş okuması zormuş. Yazması kolaydı sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: grey wind

Hayatımda lise bitene kadar nescafe içtim. Ama Ünide bir senede içtiğim kahve liseye gelene kadar içtiğim kadardır. Üni bitti hala kahve içiyorum. Ama bir fark var Jacobs reis varken Nescafe kim. .

Birde reklamı üniye sakla Winter is coming.
    Tekrar liseye dönsem hayatta üni okumam. Hayaller lise de başlar Ünide araştırma merak duygun kaybolmaya başlar üni bitince de hayaller biter. Uzun yazdığın için not bile kırarlar neymiş okuması zormuş. Yazması kolaydı sanki
    bölmü neydi hocam?

ayrıyeten kahve denelen olay ciddi manada adamı uyanık tutuyor ya 5 taneden sonra ne yalan söyleyim kolay kolay uyuyamıyorum.bide sınav haftası bu hafta. tutuştum biraz.

Bölümüm Tarihti ama diğerlerinin de pek farkı yok. İktisatta sınava kitapla alıyordu hoca ama sadece kendi sattığı kitap Mühendis arkadaşlar vardı hallerine ağlarsın.

Tarih sevgim ise orta okulda başladı. Lisede 5 tarihçi vardı biri hariç 4ü ile çok iyi anlaşırdım. Ödev verirlerdi yapmazdı bana laf etmezdi. Sınavda tek bırakırlardı. Lys vardı o zamanlar eşit ağırlıkta okumama ve ders çalışmıyordum o halde tarihte 1 yanlış vardı.
    Çalışmadan girdik bir şekilde ama keşke girmeseydim. Ünide bütün merakım öldü. Tarih sevmez oldum. 100 sayfa okur sınava giderdik nereden çıkarsa artık 2 soru sorarlardı. Her hoca farklı bir değişik. Daha sonra anladım ki mesele dersin zorluğu vs değildi mesele hocayı anlamaktı anladıysan yata yata geçersin. Anlamadıysan sabaha kadar çalış kalırsın. Arka ön yazdığım sınavda 10 aldım ben :D bu dersi alttan aldığımda ise 70 puanlık soru yaptım 70 aldım. Kağıtta yer biter millet ek kağıt isterdi hoca vermez bilmiyorsunda ayak yapıyorsun derdi.

Sana tavsiyem dil öğren boşver üni bir şekilde kazanılır. Üniyi kazanınca gaflete gelip kendini boşlama gerekirse derse gitme birşeyler öğren. Ben tezi 1 haftada yazdım konuyu sevmemiştim özünde vermeyecektim. Son bir hafta kala sabahlara kadar uyumadım finallere bile bakamadım adam akıllı bir finale uyuya kaldım girmedim. Tez yazacağım diye sonuç ne oldu getirdin mi dedi ismin yanına + koydu bakmadı bile

Bi ben girmedim galiba bu denemeye mavi serisine girmiştim eğer mavi serisine girdiyseniz sizce hangisi daha zordu mavi seri mi yoksa yeşil seri mi?

• özdebire girdin mi hüseyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.