Bildirim
yarın mp3 sipariş vercem ama son tavsiyenizi istiyorum(westone um1'im yanına ne gider)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
slm arkadış yaklaşıl 4 yıldır iriver hemen hemen tüm modellerini kullandım tek kelime harika yeni çıktı creative almayı düşündüm tip tasarım olsun hafiflik olsun video kaliteside idare eder ama ses kalitesi gercekten berbat iriver nazaran iriver almanı şiddetle tavsiye ederim. -
çok teşekkür ederim arkadaşım tavsiyen için kararım kesinleşti artık senin gibi kullanıcıların tavsiyesini bekliyodum çok sağol -
bende bazı tanıdıklar tavisyesi sayesinde tanıştım iriver le senelerden beri kullanıyorum eger istanbuldan almak istiyorsan dogubank ta rekor elektronik var en alt katta dükkanı köşede bi yerde orada bulunuyor osman isminde bi abi var her konuda yardımcı olur ismim metin söylersin ona şu an elinde varmı bilmiyorum daha önceden vardı ama sattıgı malın arkasında duruyor garantisi yok ama tamir konusunda filan yardımcı olur eger alabiliyosan amerikadan getittirmeni tavsiye ederim iyi bayramlar.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- kulaklık tamiri
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- media markt ödeme reddedildi
- bose quietcomfort ultra earbuds
- en iyi bluetooth kulaklık
- realme buds air 6 pro
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- airpods orjinallik sorgulama
- airpods pro 2. nesil özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X