Şimdi Ara

### YARIN MSI GS 70 STEALTH PRO (gtx870m) MODELI SON TAVSIYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: djbaha135

Hocam bataryasi kac saat dayaniyor? Bugun yaptigim testte 3 saat dayandirabildim de,yabanci forumlarda ortalama 4-5 saat denmis...

Hocam daha tam denemedim ama şöyle bir baktığımızda ortalama 3 saat gidiyor.(parlaklık,mouse,hdd,klayve parlaklığı)herşey açıkken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu haftasonu 860m 128ssd modelini alacağım üst modeli benim için gereksiz kalıyor
    Ama aklımda şöyle bir soru var
    900m serisi tanıtıldığından beri fiyatta bi düşüş oldu ve promosyon eklediler
    Mesela bi ara alışveriş çeki vardı geçen hafta 70 liralık bi kulaklık ve şuan 110 liralık bi kulaklık var acaba biraz daha beklesem düşerim gibi bişey var aklımda
    Ek olarak 3500 lira bütçeyle gs70 nasıl alınıyor yahu 1400 lira küsür fark var :)

• hocam sürücüler driverler güncel miydi kontrol ettiniz mi yoksa elle güncellediğiniz oldu mu? bios özellikle güncel miydi kontrol ettiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

hocam sürücüler driverler güncel miydi kontrol ettiniz mi yoksa elle güncellediğiniz oldu mu? bios özellikle güncel miydi kontrol ettiniz mi ?

hocam sadece ekran kartı driverini güncelledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyickimi

HOCAM DÜN GS 70 STEALTH PRO YU ALDIM
    İLK BAKIŞ OLARAK SÜPER BİR TASARIM VE İNCELİĞİ VAR.GTX 870m EKRAN KARTLI OLAN MODELİNİ ALDIM.İLK DİKKATİMİ ÇEKEN DYNAUDIO SES SİSTEMİ OLDU,AÇIKÇASI BÖYLE BİR SES YOK DİYEBİLİRİZ.DÜŞÜNEN VEYA KARARSIZ KALAN VARSA SORULARINIZI ALABİLİRİM.(FAZLA DÜŞÜNMEYİN ÇÜNKÜ DÜŞÜNÜLECEK BİR CİHAZ DEĞİL :)) )

Hayırlı olsun hocam :) Bende 5-6 aydır araştırıyordum 870m li modeli alacaktım sonra ısı değerleri çok yüksek geldi dedim bir tık daha bekleyeyim inşallah 970m li model gelince alacağım. Beğenmediğiniz yönleri var mıdır acaba yada hayal kırıklığına uğratan yanı ? Isı değerleri ve fan sesi nasıldır test ettin mi ? Birde ben sadece ilk çıkan modeli yakından görme şansım olmuştu yani 765m li model. Ekran kalitesi nasıldır? y50 deki gibi hüsrana uğratmasın :D Sonuçta TN panel ama kalite kalite değişiyor tabi.

• OnePurpose kullanıcısına yanıt
    hocam ses kalitesi mükemmel ben daha hiçbir notebookda böyle birşey görmedim.ısı konusuna gelince kasa aliminyum doğal olarak ısınıyıor ve ısıyı iletiyor.fakat oyunlarda klavyeye gelen hiçbir sıcaklık yok.fan sesi gayet sessiz zaten 2.fan çok ısınınca devreye giriyor.şahsen ben cod ghost u oynuyorum ve hiçbir sıkıntı görmedim.tek eksiği batarya süresi diyebilirim tabiiki gamer notebook ama daha fazla olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyickimi

hocam ses kalitesi mükemmel ben daha hiçbir notebookda böyle birşey görmedim.ısı konusuna gelince kasa aliminyum doğal olarak ısınıyıor ve ısıyı iletiyor.fakat oyunlarda klavyeye gelen hiçbir sıcaklık yok.fan sesi gayet sessiz zaten 2.fan çok ısınınca devreye giriyor.şahsen ben cod ghost u oynuyorum ve hiçbir sıkıntı görmedim.tek eksiği batarya süresi diyebilirim tabiiki gamer notebook ama daha fazla olabilirdi.

Anladım. Batarya çok önemli değil benim için 3-4 saat gidiyorsa normaldir diye düşünüyorum. Benim için önemli olan ekran ve donanım. Ekran konusunda birşey demedin? Chi Mei yapıyormuş ekranı bu marka ile ilgili çok bilgim yok.
    Hala gs60 ile gs70 arasında karar veremedim. İkisininde kasa içini gördüm gs70 sanki daha ulaşılabilir gibi geldi ssd hdd ram falan diğerinde sadece hdd ye kolay ulaşılabiliyor çok sıkıştırılmış sanki. Ama yeni modellerde gs60 ın 3k modeli çok uçuk fiyatla olmazsa ondan alabilirim anca ama fazla ise gs70

• bende dün aldım aynı ürünühttp://www.sanalmarketim.com/msi-gs70-2pe483tr-stealth-pro-superr-core-i74710hq-16gb-2x128gb-ssd-raid-1tb-gtx870m-173-full-hd-win-81-hediyeli/p_57642/

kurulumunu yapmışlardı windows un açılınca birkaç ayar yaptım hazırdı pc.. yüksek performans modunda çalışıyordu Middle-earth: Shadow of Mordor u yüklüyordum baya ısınmaya başladı pc 70C yi buluyordu kontrol ettim.. ama klavyeye hiçbir ısı yansımıyor bu hoş birşey.. fakat kucağınıza koyucaksanız ki biraz zor koca bir pc biraz alttan vuran sıcaklığı hissediyorsunuz :/ bu pc nin tek sorununun ısınma olucağını düşünüyorum onun haricinde canavar gibi bilgisayar... sanalmarket e güvenebilirsiniz fakat servisi ile ilgili birşeyler okudum ve servispoint de olan güvenim azaldı..

• valla ben çok kararsız kaldım. gs 60 ghost pronun dışında kullanılan malzeme gs70 stealthdakinden farklı. magnezyum alaşım var yanılmıyorsam. sanırım gs60 pro daki malzeme ısıyı daha çabuk atıyor dışarı.

gs60 pro kullanan varsa yorularını paylaşabilir mi? hem daha hafif daha ergonomik.
  • Benim aldığım modelle arasındaki fark 128ssd 8 ram ve 70>60 a düşmesi oldu 700 lira fark verip almaya gerek duymadım sonuçta ihtiyacım yoktu :)
    Ben de Shadow of Mordor oynayacağım
    Ayarlar fps nasıl hocam?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.