Şimdi Ara

### YARIN MSI GS 70 STEALTH PRO (gtx870m) MODELI SON TAVSIYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar yarın bu modeli sipariş verip almayı düşünüyorum.fiyat olarak 4850 lira vericim son son tavsiye ve önerilerinizi almak istiyorum.

16gb ram
    Gtx870m ekran kartı
    256 gb ssd + 1 Tb hdd
    17.3" full hd ekran

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tasiyacak misin? Agir oyun oynar misin?
    Bu iki soruya vericegin cevaptan bu cihaz isine yarar mi bulacagiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hemde çok taşıyacağım. Bilgisayar mühendislik için kullanacağım çokda ağır oyun oynamam
    Ayrıca metal kasa olmazsa olmazım

• guyickimi G kullanıcısına yanıt
    Gtx970M modeli tanıtıldı, çok aceleniz yoksa bekleyin çünkü inanılmaz fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 9 Ekim 2014; 23:33:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: guyickimi

Evet hemde çok taşıyacağım. Bilgisayar mühendislik için kullanacağım çokda ağır oyun oynamam

O zaman GS70 Stealth Pro veya Stealth isinizi cok iyi gorecektir,akliniza takilanlari sorabilirsiniz

• Bence de çok güzel cihaz. Doğru seçim.
  • ben de gs70 ile lenovo y50 arasında kaldım. fakat msi nin malzemesi çok başarılı ve ssd var. servisi falan nasıl msi nin bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 11 Ekim 2014; 22:21:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

ben de gs70 ile lenovo y50 arasında kaldım. fakat msi nin malzemesi çok başarılı ve ssd var. servisi falan nasıl msi nin bilgisi olan var mı?

Hocam GS70, Y50'den kasa kalitesi olarak çok daha üstün. Servis olarak forumda MSI'dan şikayet neredeyse hiç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyickimi

Evet hemde çok taşıyacağım. Bilgisayar mühendislik için kullanacağım çokda ağır oyun oynamam

Müdendislik için kullanacaksan, yanında sürekli taşıman gerekir ve GS70'in kasa kalitesi çok iyidir. Doğru seçim yapmışsın.
  • Tasiyacaksan GS60 diyorum,lenovo yu dusunme bile gs serisine yaklasamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Toleranta12

quote:

ben de gs70 ile lenovo y50 arasında kaldım. fakat msi nin malzemesi çok başarılı ve ssd var. servisi falan nasıl msi nin bilgisi olan var mı?

Hocam GS70, Y50'den kasa kalitesi olarak çok daha üstün. Servis olarak forumda MSI'dan şikayet neredeyse hiç yok.

Şuan bütçem sadece Stealth a yetiyor. Gönül Stealth Pro istese de... Acaba bir iki ay içerisinde düşer mi pronun fiyatı? Ya da nispeten daha ucuz olan ge70 lere mi baksam? Max 3500tl bütçe. Ssd olmazsa olmazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Toleranta12

quote:

Şuan bütçem sadece Stealth a yetiyor. Gönül Stealth Pro istese de... Acaba bir iki ay içerisinde düşer mi pronun fiyatı? Ya da nispeten daha ucuz olan ge70 lere mi baksam? Max 3500tl bütçe. Ssd olmazsa olmazım.

Hocam tercih senin ama 900M serisi gelince büyük ihtimal 800M'lerde fiyat düşüşü yaşanır. Ama şu anki bütçeyle de rahatlıkla GS70, GE60 yada GE70 alabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Gtx970M modeli tanıtıldı, çok aceleniz yoksa bekleyin çünkü inanılmaz fark var.

Hocam çok merak ettim de

GTX870 ile GTX970
    Arasında büyük farklar var demişsiniz geçen hafta

GTX870 li bi leptop aldım farklar nelerdir?

• redbaron35 R kullanıcısına yanıt
    Alıntı yaptığınız mesajımdaki videoları izlerseniz açık açık detaylı şekilde anlatılıyor. Test skorları ve içerdiği yeni teknolojiler hepsi var. 27 dakikalık videoyu yazıya dökmem biraz abes olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 13 Ekim 2014; 14:04:55 >
  • HOCAM DÜN GS 70 STEALTH PRO YU ALDIM
    İLK BAKIŞ OLARAK SÜPER BİR TASARIM VE İNCELİĞİ VAR.GTX 870m EKRAN KARTLI OLAN MODELİNİ ALDIM.İLK DİKKATİMİ ÇEKEN DYNAUDIO SES SİSTEMİ OLDU,AÇIKÇASI BÖYLE BİR SES YOK DİYEBİLİRİZ.DÜŞÜNEN VEYA KARARSIZ KALAN VARSA SORULARINIZI ALABİLİRİM.(FAZLA DÜŞÜNMEYİN ÇÜNKÜ DÜŞÜNÜLECEK BİR CİHAZ DEĞİL :)) )

• Dota 2 oynuyorsanız bizi performans açısından bilgilendirebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kallig

Dota 2 oynuyorsanız bizi performans açısından bilgilendirebilir misiniz?

yok hocam oynamıyorum
  • nerden aldınız link atsanız

• guyickimi G kullanıcısına yanıt
    Hocam bataryasi kac saat dayaniyor? Bugun yaptigim testte 3 saat dayandirabildim de,yabanci forumlarda ortalama 4-5 saat denmis...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.