Şimdi Ara

Yarın N70 alıym mı?(N70 İ OLANLAR BAKSIN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n70 alacağına n80i bekle n70 popülaritesini çabuk kaybeder
  • N80 çıkıncada N88 çıkacak, onu beklemi diyeceksin N88 den sonra Nbilmem kaç......... Varmı böyle bir mantık yav.
  • o açıdan demedim
    n70-n80 arasında n70i alacağına n80i alsın dedim
    yoksa n92 nin 3 mplisimi ne çıkacakmış neyse onu beklesin derdim o şekilde düşünsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 25 Kasım 2005, 22:06:04 >
  • Bırakın n fılan w900u bekleyın en ıyısı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Mobile

Bırakın n fılan w900u bekleyın en ıyısı bence

+1000 aslında
    ama arkadaş n ci n yaparsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Mobile

n91 çok kalite diyolar ama elime alıp bakınca sanki parçalancak gibi duruyo,güzel telefon hafızada iyi 4gb ama çok abartılı bi fiyattan çıkıcak en az 2.300den filan onun için beklemeye değmez

yok abi max 1700 olcak o tel cnku foto we video kalitesi ii diil sadece 4 gb we wi-fi ozeliği war ya goze batan
  • Walla ben size delikanlıca birsey diyimmi... Dış görünüş ve video hariç, hiç bir numara yok N70 de.... N80 i bilmiyorum, ondan farklı ve yeni bi özellik varsa tabiki o beklensin.......

quote:

Orjinalden alıntı: gren

o açıdan demedim
    yoksa n92 nin 3 mplisimi ne çıkacakmış neyse onu beklesin derdim o şekilde düşünsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 25 Kasım 2005, 22:12:42 >
  • aslnda bnde smdi n90 alıp 3-4 ay snra w900 flnmı alsam yaw bıktm artk bşileri beklemekten
  • W900 aşırı büyük bana gelmez dolayısıyla...

5 Ocakta garantili n80 gelirse alırım eğer gelmezse KESİNLİKLE 1 gün daha beklemeden N70 alıcam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

W900 aşırı büyük bana gelmez dolayısıyla...

5 Ocakta garantili n80 gelirse alırım eğer gelmezse KESİNLİKLE 1 gün daha beklemeden N70 alıcam...

n80de aşırı kalın sen n70e kaldın sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Walla ben size delikanlıca birsey diyimmi... Dış görünüş ve video hariç, hiç bir numara yok N70 de.... N80 i bilmiyorum, ondan farklı ve yeni bi özellik varsa tabiki o beklensin.......

quote:

o açıdan demedim

aslnda war ya butun nokialar aynı ya gerci cou tel aynı ama nse walla nokianın dizaynına gore tel alın bnce bde bikaç ozelik içn mesela n70 cok cürük bnce 1000 ytl etmes o ama n80,n92 we n91 bnce nserieslerin en ii modelleri bikaç artı ozelliği ile

• quote:

quote:

Valla bilemem artık.. İkisinden birini kafaya koydum.. Ama son tarih 5 Ocak.. Çünkü 6 ocakta sömestr için bartında olacam ve kesinlikle kamerasız bir telefonla gitmem sonra tatilden dönünce bakacak bir foto bile olmuyo...

• su bekleme olayina katilmiyorum arkadaslar,sonucta teknoliji duragan bir sey degildir ve hic bir zaman en iyi teknolojiye sahip telefonum var da diyemezsin,onun icin bugun bile seni mutlu edecek bir telefon al,N70 guzel bir secim ama neden bu kadar pahali anlamiyorum Turkiyede.Ben burada 6000dakika+1200sms+600dk video konferans toplamda 800 YTL odeyecegim bir yil icerisinde ayda 70-72 ytl taksitle,bu tcell ve diger operatorler yuzunden yaziktir ki millete milyarlarca liralik telefonu aldiriyorlar,sonuc sudur ku demek ki benim operator bu telefonu nokiadan 300 ya da 400ytlye aliyor.neyse konu dagilmasin,eger guzel bir telefon istiyorsan N70 iyi ozellikle kamerasi video olarak w800iden daha iyi.
  • birkac foto cekme ımkanım oldu N70'le foto kalitesi pek iyi degil
  • hayırlısı neyse o olsun,ama n70 fos çıktı zaten sen kabul etmiyon ama
    quote:

quote:

quote:

Valla bilemem artık.. İkisinden birini kafaya koydum.. Ama son tarih 5 Ocak.. Çünkü 6 ocakta sömestr için bartında olacam ve kesinlikle kamerasız bir telefonla gitmem sonra tatilden dönünce bakacak bir foto bile olmuyo...

• Ama neye göre iyi değil, bunu belirtmen lazım.. Bence K750i ye göre iyi değil, 6630, 6681, 6600, 7610 dan çok daha iyi...

quote:

Orjinalden alıntı: burock76

birkac foto cekme ımkanım oldu N70'le foto kalitesi pek iyi degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: corleone

su bekleme olayina katilmiyorum arkadaslar,sonucta teknoliji duragan bir sey degildir ve hic bir zaman en iyi teknolojiye sahip telefonum var da diyemezsin,onun icin bugun bile seni mutlu edecek bir telefon al,N70 guzel bir secim ama neden bu kadar pahali anlamiyorum Turkiyede.Ben burada 6000dakika+1200sms+600dk video konferans toplamda 800 YTL odeyecegim bir yil icerisinde ayda 70-72 ytl taksitle,bu tcell ve diger operatorler yuzunden yaziktir ki millete milyarlarca liralik telefonu aldiriyorlar,sonuc sudur ku demek ki benim operator bu telefonu nokiadan 300 ya da 400ytlye aliyor.neyse konu dagilmasin,eger guzel bir telefon istiyorsan N70 iyi ozellikle kamerasi video olarak w800iden daha iyi.

bence 1000ytl verecek birinin 3-5 vay beklemesi gayet normal
    forumda bir telefonun 8 ay beklendiği oldu
    acele eden ecele gider
    ama al-sat,al-sat yapan birinin beklemesi gereksiz olabilir

• yaa şimdi yrn N70 almak war ya da 1-2 ay bekleyip N90 alıp daha mutlu olmak war...sizce????
  • quote:

Ama n90 2 ay kadar ön sipariş dediler yok gelmedi şu kadar erteledik dediler.. Ama n70 şuan stoklarda ve satılıyor dolayısıyla öyle bir durum olmaz...

pardon bn bi ara tekrardan n70 i önspariş de görmüştüm neyse

ama bn düşüceini zannetmiorum ancak n80 düşürür
  • ya arkadaşlar bna n70 in 2 rengini karşılaştırabiliceim bi link werebilir msnz wea resm koyabilir msnz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.