Şimdi Ara

Yarın Okulda Yiyeceğim İbretlik Dayak(bi tanede sen vur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler,başlıkta da belirtildiği gibi yarın okulda grup halinde dayak yiyebilirimOlaya geçiyim,belki merak eden vardır.Bugün arkadaşımla okuldan eve geliyoduk,yaklaşık 4 adet sülük yanımdaki arkadşa birşeyler dedi.Sen kimsin lan filan işte o tip şeyler.Ben de sinirlendim.Bunlar tipik grup halinde gezn cahil kabadayı tiplerin arkasına güvenen ve her yere laf atan versiyonlarıydı.Siz kim oluyosunuz dedim.İşte böyle biraz tartıştık.Yaşima göre biraz fazla gelişmişliğim vardır biraz,yanımdaki arkadaş da en yakın arkadaşımdı.O da gayet rahat 2 tanesini linç edebilecek durumdaydı(laf atanlarla aynı yaştayız).Ama kavgayı seven bi tip değil neyseki.Bunlar başka bişey demedi biz yaklaşık 10 metre kadar gittik.Sonra arkadan ses geldi.Bu sülük bi arkadaşına bağırıyor.Bi baktım bizim sülükler 8 kişiye kadar çoğalmış.Arkadan biri de sopa yokmu diye bağırıyor.Ben tabi sinirlendim yanımdaki arkadaş bana dedi bişey yapma.

Sonra bunlar yaklaştı biraz daha ben de döndüm "Ne yapıyosunuz lan siz!" dedim.Sonra sopa yokmu diye bağıran çocuk sözlü sataşmasını biraz ağırlaştırıp devam edince tuttum ilk başta laf atanı, suratına yumruğumu çaktım.Burnuna filan vurmadığım için kanamadı ama yanağı renk değiştirdi, artık anlayın siz.Sonra bunlar baktı.Bişey yapamadılar 3-4 tanesi filan gitti kendimi ezdirmeyeceğimi görünce(bunlar küçük tipler yazının başında da söylediğim gibi).Sonra o çocuk da dayak yiyeceğini anlayınca "Yarın okulda görüşücez" dedi.Hesapta kendine okulun reisi(!) adını vermiş kişi de kuzeni.Yine bu reis(!) de grup halinde tabi.

Konuya geleyim.Yarın toplasam 3 tane arkadaşım bana yardım eder.Zaten asosyal bi tip olduğum için arkadaşım da yok.Yarın bunlar okulda 9-10 kişiyle gelicekler ve beni linç edecekler.Tabi biraz da ağızları kayıcak ama bizimkine oranla az kalabilir.

Sorularınızı Alayım.

özet:yarın okulda dayak yicem.bitti

Not:Orta okulluyum fazla üstüme gitmeyin.

• Dayağını yedikten sonra bi konu daha açarsan 1,65 lik boyumla bende seni sopayla döverim adam olun lan... yaşınız kaç kavga ediyorsunuz..Bu arada yaş 25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbey -- 27 Aralık 2010; 19:55:36 >
  • benim suçum yok onlar başlattı
  • 8 mi?
  • rapor al okula gitme
  • orta okulda okul reisimi varmış yahu...
    git rehber öğretmene durumu anlat verir bi ayar panik yapma...
  • @-ALA-
    evet

@azman çavuş
    bu işin kaçışı yok azımı burnumu kıracaklar yarın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilkokullu şamaroğlanı detected
  • Kavga yeleği al ?
  • kavga yeleği ne olaki?

bu arada ortaokullu olmam beni sımekdavn rey misteryo diye bağıran veletlerden yapmaz.

@$$T3$$
    imzanı düzelt bari,resim bile koyamamışsın,ben mi öğretiyim bu yaşımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalek -- 27 Aralık 2010; 20:04:11 >
  • ama ortaokullu olman seni "beni sımekdavn rey misteryo diye bağıran veletlerden yapmaz" yapar
  •  Yarın Okulda Yiyeceğim İbretlik Dayak(bi tanede sen vur)

İki elinede tak muştayı kaç kişiye vurursan o kadar kardasın.
  • yarın git dayağını ye sonra telefonu çıkar dayak yemiş halini ss al foruma koy.

intikam alman gerekeceği için sana taktikler veririz.
  • Dayak yemeden , dayak atmayı öğrenemezsin .
  • 5-6 kişi gezip sağa sola laf atanların memleketleri neresi bilgin var mı?
  • Erkekseniz teker teker gelin lannn . de
  • Öyle tipler yok çok zor durumda kalmadıkça bulaşma kimin ne çıkcağı belli olmuyor .
  • @revenger11
    genelde diyarbakır yada van oluyo , şu ana kadar sadece onlara rastladım

@seven44
    Tamam.
  • yarın yaz la buraya bakalım ne olacak
  • çantana sopa koy
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.