Şimdi Ara

Yarın Okulda Yiyeceğim İbretlik Dayak(bi tanede sen vur) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın karatenin sokak kavgasında işe yarayıp yaramadığını da göreceksiniz

patatesli çay ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalek -- 27 Aralık 2010; 20:22:04 >
  • bende senin yaşındayken aynı şekilde grup halinde dayak yemiştimbak şimdi tenefüslerde mümkün olduğunca topluluk halinde dolaş bir iki tanesine vursan bile sana az vurup ayırsınlşar sende orda gaza gelmiş gibi yapar altta kalmazsın.yada delikanlı gibi beklersin okulun duvarında arkadaşlarınla beraber onları beklersiniz ani bir şekilde saldırırsanız belki bir şansınız olabilir(bunun nedeni onların küçük sizin büyük olmanız)bu arda boy kilo kaç
  • canpepe olayı yanlış anlamışsın(yada ben anlatamadım) bunlar gelse sorun olmaz zaten okulun en ayı tipleri geliyo.Bu arada boyum 164 cm 59 kiloyum ama kesinlikle şişman filan değilim.Sınıfın da en güçlü ama sessiz asosyal çocuğu gibi bişeyim.
  • geçmiş olsun başka okullardan tanıdığın veya aile dostunun bir çocuğu yok mu yani o kadar asosyal olamazsın heralde
  • kards belliki korkmussun ve haklisin .) hangi okuldasn gazi mahallesndyim sultangazi yada gop'a yakinsa bu yer yardmci olabilirim ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalek

kavga yeleği ne olaki?

bu arada ortaokullu olmam beni sımekdavn rey misteryo diye bağıran veletlerden yapmaz.

@$$T3$$
    imzanı düzelt bari,resim bile koyamamışsın,ben mi öğretiyim bu yaşımda

Aklısıra laf sokmaya çalışan ilkokullu weledh detected
  • Oraya yakın değilim ama yinede tesekkurler.Zaten müdür filan gelir bi şekilde ayırırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: $$T3$$

quote:

kavga yeleği ne olaki?

bu arada ortaokullu olmam beni sımekdavn rey misteryo diye bağıran veletlerden yapmaz.

@$$T3$$

Haklı ama daha resim koymayı bilmiyorsn

• Sakın bıçak , tornavida yada herhangi bir kesici alet alıp yanına bir mallık yapma hayatını kaydırma kardeşim , hukukcu olarak söylüyorum sana bunları hayatın ciddi anlamda kayar.Bana kalırsa bu herifler yarın okula gelmeyecekler merak etme.

Öncelikle tavsiyem , rehberlik hocana değil ama beden hocana söylemendir İşe yarar denenmiştir , bizim bir devrim hoca vardı herifleri nasıl benzetmişti hala unutmam.

Sonraki tavsiyem Dünya bu hıyarlardan temizlensin istiyorsan eğer , dayak mayak attıklarından sonra sana direk hastaneye git darp raporu al sonra savcılığa suç duyurusunda bulun.Sen onların hayatını kaydır.

Tekrar ediyorum sakın bir mallık yapıp bıçaklayım felan deme , gençsiniz , kanınız kaynar hayatın kayar sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: $$T3$$

quote:

kavga yeleği ne olaki?

@$$T3$$

Akıl yaşta değil baştadır,inanmıyorsan en iyi örneği sensin.Bana ilkokullu velet demenden yola çıkarak göre büyük birisi olduğunu varsayıyorum.

• nerdesin kardes tam olarak nerede bu okul
  • Ne alaka Mesajda akıl lafı geçti diye atasözü uydurmaya çalışan velet detected ben liseliyim bana herşey müstahak
  • Akıl yaşta değil baştadır,inanmıyorsan en iyi örneği sensin.Bana ilkokullu velet demenden yola çıkarak göre büyük birisi olduğunu varsayıyorum.

@_CHARLOTTE_
    Aklımın ucundan bile geçmez bıçak falan,haklı iken haksız duruma düşmek bi yana burda insan hayatı söz konusu.O kadar mallık olmaz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalek -- 27 Aralık 2010; 21:04:05 >
  • quote:

@revenger11
    genelde diyarbakır yada van oluyo , şu ana kadar sadece onlara rastladım

@seven44
    Tamam.

aynen hocam diyarbakirli cok oliyor oyle
  • Ne alaka Mesajda akıl lafı geçti diye atasözü uydurmaya çalışan velet detected ben liseliyim bana herşey müstahak
  • Büyükçekmece,Kumburgaz,Beylikdüzü,Parseller,Esenyurt,Avcılar,Küçükçekmeceye yakınsan yardımcı olabilirim :)
  • Dayak yemesine mi
  • @$$T3$$

Mümkünse başka cevap yazma bu konuya

@caahit34

Teşekkürler ama yarın bi yol bulup kavga etmeyeceğim
  • Kavga anında adrenalin ile çok acı hissetmezsin. O yüzden korkusuzca saldır ama şuursuzca üstlerine hurraaa diye atlama, yumruk mumruk at etrafını sarmalarına izin vermemeye çalış ne biliyim yap bişeyler. Kaç tane vurursan o kadar kar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.