Şimdi Ara

Yarın Palit 2600xt kartı iade ediyorum.. Acil kart tavsiyesi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ENIGMA

icin rahat olsun ole bisey olmaz tas gibi kart

ya oyununa gore degisir..belki yuksek kalitede oynayabilecegin oyunlarda olur medium da oynayabilecegin oyunlarda olur...sonucta dx 9.0 modunda calisacagi icin dx 10 efektleri goremessin e dogal olrak kart fazla kasilmaz dx 10 bi kartin kasildigi gibi...

Anladım ilginiz için teşekkürler..

Povercolor hakkındada yorum beklerdim taş gibi kart diyorsunuz ama sizin kullandığınız sapphire anladığım kadarıyla..

Neyse yarın yine gigateke gideceğim ve kartı verip üzerinede 70 ytl verip powercolor 1950 pro alacağım,umarım vardır ellerinde,sitede stoklarında gözüküyor ama gigatekin işi belli olmaz..

Bide tekrarlıyorum işallah aldığım ve iade ettiğim son 3 kart gibi vpu hatası vermez her ne kadar taş gibi densede napıyım güvenim kalmadı..

• vermez emin ol ....eger verirse benim kart ile takas yapalim :)

poweecolor un sapphireden farkı sogutmasi biraz daha iyidir buna bagli olrak oc potansiyeli daha yuksek onun dısında aynı herseyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENIGMA -- 20 Temmuz 2007; 2:44:26 >
  • quote:

vermez emin ol ....eger verirse benim kart ile takas yapalim :)

poweecolor un sapphireden farkı sogutmasi biraz daha iyidir buna bagli olrak oc potansiyeli daha yuksek onun dısında aynı herseyi...

Rahatlattın beni sağolasın..
    Bende oyun delisi biri değilim zaten..
    Pes oynarım bütün serileri takip ederim işallah bikaç sene daha dx9 olarak çıkar ama zor tabi artık bu
    Bide fm oynarım grafikle ilgisi yok zaten :D
    Hımm bide flight simulatör oynamayı planlıyorum o kadar
    Sistem yeterli,güç yeterli dediniz,vpu hatası vermez dediniz,dx9 larda çok yüksek performans verir dediniz(sanırım dediniz bunu ) o zaman fazla düşünmeye gerek yok..
    Dx10 larda tam oturunca 2 sene sonra ekran kartını up. ederiz olur biter..
    Terar teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: mayazb

quote:

vermez emin ol ....eger verirse benim kart ile takas yapalim :)

Rahatlattın beni sağolasın..
    Bende oyun delisi biri değilim zaten..
    Pes oynarım bütün serileri takip ederim işallah bikaç sene daha dx9 olarak çıkar ama zor tabi artık bu
    Bide fm oynarım grafikle ilgisi yok zaten :D
    Hımm bide flight simulatör oynamayı planlıyorum o kadar
    Sistem yeterli,güç yeterli dediniz,vpu hatası vermez dediniz,dx9 larda çok yüksek performans verir dediniz(sanırım dediniz bunu ) o zaman fazla düşünmeye gerek yok..
    Dx10 larda tam oturunca 2 sene sonra ekran kartını up. ederiz olur biter..
    Terar teşekkürler..

evet dedim...yani su anda kullandıgım kart oldugu icin ondan ole soluyorum yani tecrube ettim..teknik verilere bakarak yorum yapmıyorum emin olabilirsin....ya da bir marka partizanligida yapmıyorum...en iyisi bole olcak senin icin sonra dua edeceksin bana

• İşallahtan başka diyecek birşey bulamıyorum

Birde işallah ellerinde vardır ya karar verdik artık ellerinde yoksa dumur olurum..
    O zaman mecbur palit 8600gt sonic alacağım çünkü o dağınbaşına gitmeyi bu sıcaklarda 6. kez göze alamam yarın bu işi halletmem lazım..
    Ve tabi işallah i sorun çıkmaz..
    Bütün bunların sonunda 2 gün sonra kart konusunda kafam rahat ederse dualarım seninle enigma
  • quote:

İşallahtan başka diyecek birşey bulamıyorum

Birde işallah ellerinde vardır ya karar verdik artık ellerinde yoksa dumur olurum..
    O zaman mecbur palit 8600gt sonic alacağım çünkü o dağınbaşına gitmeyi bu sıcaklarda 6. kez göze alamam yarın bu işi halletmem lazım..
    Bütün bunların sonunda 2 gün sonra kart konusunda kafam rahat ederse dualarım seninle enigma

tamam sen bana adresini ver tesbihi yollayim ben sana simdiden :)))...

• quote:

quote:

İşallahtan başka diyecek birşey bulamıyorum

tamam sen bana adresini ver tesbihi yollayim ben sana simdiden :)))...

Tamamdır
    Yarın kartı alıp gelip takartakmaz pm atacağım sana teşekkürlerimi sunacağım..
    Şu anda tek sorun gigatek stoklarında olup olmaması..
    Ulaa aslında bi sorun daha var,2 hafta sonra bu kartlarda %50 indirim olursa çatlarım ortadan ikiye haa..
    Neyse artık daha fazla düşünmeyip konsantre olmam lazım..
    Hadi be gigatek bide iyiliğini göreyim olsun şu kart stoğunda ..

• dusmez cok daha fazla bu kartlar zaten su ankiler son parti emin ol gelmez bir daha bulamassin tek tuk.....o kadar oldurmezler hic bir ust sınıf kartin fiyatini ne olursa olsun...zaten o kartlari tuketenlerin hepsi emin ol DH dendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENIGMA -- 20 Temmuz 2007; 3:13:00 >
  • Yarın ilk işim arayıp ayırtmak olacak..
    Teşekkürler konu kapanmıştır:D
    Alıp kullandıktan sonra görüşmek dileğiyle esenkalın
  • quote:

Yani palit 8600gt yimi zorlayım,msı 1950 proyumu..
    tercih 2 ye düştü son bir el atsanız
    Ben fazla güç kaynağı falan anlamam ki,kasam asus ta9 a1

Edit: Palit 8600gt sonic e karar verdim gibi.. Palite bir şans daha.. Sizce doğru bir tercih mi,hala zamanım var çünkü
    Edit edit... bir kez daha düşüneceğim..

Ya palit 8600GT sonic alma.Onların bazıları artifact veriyor.

Galaxy 8600GT al bende var soğutucusu mükemmel VPU recover derdi yok OC lu gelen süper performanslı kart Colin MC RAE yi bile ultra detay oynatıyor artı lost planet DX10 u şu anda high civarı grafiklerde sadece HDR ve shadow detayını medium yaparak 2xAA ve 4xAF ile 30-35 FPS ortlama ile oynuyorum imzama bakabilirsin bolca SS aldım o topicte bugün LOST PLANET i bitireceğim çünkü 8600GT mi sattımKargoya vereceğim ancak kesin öneririm DX9 da performansı X1900GT kadar DX10 da şu anda çıkarılmış tek DX10 oyun olan lost planet da da ne kadar tartışılır da olsa performansı gayet yeterli zaten shadow high olması görüntü kalitesinde hiçbir etkisi yok HDR de %5 kadar etkiliyor max. görüntüyü üstelik bu FPSleri 1024x768 de değil 1152x864 de alıyorum ve gayet net bir çözünürlük kullananlar bilir bu çözünürlüğü 17'' LCD için 1280x1024 den farklı olmayan bir netliği var

• Palite . Bende benim 2600 proyu iade edecem cc 7.7 de fayda etmedi. Yalnız arkadaşlar gigatek para iadesi yaparmı? Birde ben ankarada değilim. Uzun sürermi işlemler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fthkls

Palite . Bende benim 2600 proyu iade edecem cc 7.7 de fayda etmedi. Yalnız arkadaşlar gigatek para iadesi yaparmı? Birde ben ankarada değilim. Uzun sürermi işlemler?

Para iadesi yapacaklarına %1 ihtimal dahi vermiyorum ancak tüketici haklarına şikayet edersen falan yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 20 Temmuz 2007; 7:50:46 >
  • ya bu seride de mi var bu vpu recover ya, ayıp artık yani, kartı düzgün üretmiyorlar sonra al başına belayı, ver kardeşim kartı geri, o sorun çözülmüyor yok bir çözümü yani, powercolor x1950pro var gigatekte al onu keyfine bak
  • gecmis olsun valla
    ekran karti sans isi ya
    ben de zamaninda 1950xt almistim sapphire in
    kart resmen oyunlarda pc speaker gibi ciziriyordu cogu arkadas fan dan falan yazdi ama kartan mis

ekran karti degistirildi simdi massalah catir catir calisiyor
  • x1950pro al kesinlikle memnun kalacaksın dx9 oyunları anca bitirebilirsin

dx 9 oyunlar halan cıkmaya baslıyor,eger fazla paran yoksa bir sekilde 1950 almaya bak bundan asagısı kurtarmaz bence

kasan iyi soğutmuyorsa sapphire den uzak dur ,10 dolar fazla ver tul al derim
    128 bit dx10 kesinlikle alma

dx10 kart alacaksan paranda varsa 8800 gts ya da ati2900 al derim

karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfx2600 -- 20 Temmuz 2007; 9:14:42 >
  • quote:

Yok hocam 1950 prolar çok pahalı

60 ytl fazla
  • 145$ a x1950 den alacağın dx9 performansı 2600xt den en az %50 daha fazla olacaktır. 60 lira bul bence bi yerlerden. Olmadı 8600GT Sonic al
  • arkadaşım xfx 8600gt xxx edition varken palite ne bakıyorsun bnce paran yetiyorsa direk onu al hiç düşünme, 198ytl civarı bişe üye olunca, yüksek çözünürlükte oynamazsan ve aa af açmazsan 1950 proya yakın performansı var ayrıca yeni ve dx10lu bi kart ve de daha ucuz bence xfx 8600gt xxx edition al
  • yuksek cozunurlukta acmayacaksin aa ve af de acmayacaksin e o zman nie 200ytl para veresinki ekran kartina
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

145$ a x1950 den alacağın dx9 performansı 2600xt den en az %50 daha fazla olacaktır. 60 lira bul bence bi yerlerden. Olmadı 8600GT Sonic al

2600XT yi bilmem ama 8600GT DX9 da kabaca X1900GT veya biraz daha iyi X1950pro nun da biraz altında diyebilirim tabi extreme çözünürlükler istiyorsan X1950pro 1600 gibi çözünürlüklerde daha iyi performans vereceği gibi onunla da 1600 oyun açamayacaksın 1280x1024 e kadar zaten başabaş gibi birşey zira 8600GT benim sadece shadow high ayarlar ultra 1152x864 sorunsuz akıcılıkta işliyor 4xAA 16X AF

X1950pro iyi hoş kart ama yani 8600GT ile X1900GT yi karşılaştırdık X1900GT ile 1950pro arasında %5-8 kadar performans farkı var 1950 leyhine 8600GT tam bu iki kartın arasındaki %5-8 performans farkının olduğu boşlukta yer alan bir kart nvidia çok güzel oturtmuş iğne deliği gibi yere maşallah 8600GT şu anda bütün DX9 oyunlarını full rahatça oynatıyor bizzat denedim dirt ünden stalker ına kadar lost planet performansı da tatmin edici özellikle DX10 performansını %30 kadar artıran son beta sürücülerle birlikte

1950pro nun %5 az performansı veriversin ne olacak DX10 desteği var ve herkes DX10 da birşey yapamayacak dese de imzamdaki lost planet topicime bakabilirsin aldığım FPS leri oyun ayarlarımı SS leriyle beraber oraya koydum görmek isteyen arkadaşlar için

XXX editiona boşa para verme bence.Galaxy 8600GT daha ucuz ve soğutması çok daha iyi 600/1600 XFX ise 620/1600 ama XFX in XXX editionları şu ana kadar çok sorunlu kartlar oldu 7600GT XXX editionu hatırlayanlar hak vereceklerdir ne sorunlar verdi ama Galaxy nin soğutması coolermaster üretimi olduğundan hiç başını da ağrıtmaz kart da çok karizma duruyor zaten ben düşünmeden galaxy 8600GT al derim

quote:

yuksek cozunurlukta acmayacaksin aa ve af de acmayacaksin e o zman nie 200ytl para veresinki ekran kartina

bu dediğin şey yanlış arkadaşım 1280x1024 e kadar AA ve Af den ödün vermek zorudna değilsin ha ama ben 1600x1200 oynayacağım 22'' monitörüm var diyorsan o zaman seni x1950xt ye doğru alalım lütfen

Ben LOST PLANET DX10 da bile AA ve AF den ödün vermedim 8600GT m ile 2xAA 4X AF ile lost planet i ortalama 35FPS ile bitirdim

NVIDIA çok sağlam sürücü desteği ile geliyor ben ATI de bu kadar başarılı sürücüler hiç görmedim.Ha yanlış anlamayın NVIDIA sürücüler ile kartların potansiyelini açığa çıkarıyor sadece...

1280x1024 bana yetmez ben ötesine giderim diyorsan o zaman 200YTL lik hiçbir kart belini doğrultmaz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 20 Temmuz 2007; 10:42:53 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.