Şimdi Ara

Yarın Palit 2600xt kartı iade ediyorum.. Acil kart tavsiyesi.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mayazb

Arkadaşlar VPU recover hataları yüzünden yarın kartı iade edeceğim..
    Bana bu fiyat aralığındaki kartlardan birisini tavsiye ederseniz çok sevinirim..
    Liste aşağıda..

MSI - NX8500GT-TD256E

MSI - NX8500GT-TD256E OC
    NVIDIA 8500GT 256 MB GDDR3 128 BIT 600/1200 MHZ 102 USD

PALIT - 8500GT SUPER
    NVIDIA 8500GT 512 MB 128 BIT 450/800 MHZ 101 USD

SAPPHIRE - X1650PRO
    ATI RADEON X1650PRO 256 MB GDDR3 600/1400 MHZ 103 USD

Bunlar 2600xt nin fiyatına yakın olanlar,maalesef bütcemi zorlayamıyorum..
    Bu kartların içinden yada daha düşük bir fiyata kaliteli bir kart tavsiye ederseniz çok sevinirim..
    Aslında Palit 8600 gt yi zorlayabilirim ama palit almak istemiyorum,midemi bulandırdı 1 haftadır

paranı iade alıp.ve forumdan 2.el 1950pro bakmalısın bence 170 ytl civarı birkaçtan görmüştüm galiba
    senin üstte yazdığın kartlardan kat ve kat daha iyi bir kart ve çözüm olur.

• yuzde 5 ile 8 mi ....dirt deki ss ini gordumde en yuksek fps veren yerden ss almissin...yani araba yakında ve etrafta hic bisey yok kapali alan sayılır orda tabiki 30fps alırsın, imzamdaki sistemde x1950pro ile 1280x1024 4x aa 8x af ayarlar yuksekte aldıgım ss...bilmem anlatabildimmi 30fps aldigin yerde senin ayarlarinla benim kart 45fps alıyor....sence bu fark yuzde 8 mi?????

Yarın Palit 2600xt kartı iade ediyorum.. Acil kart tavsiyesi..

Yarın Palit 2600xt kartı iade ediyorum.. Acil kart tavsiyesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENIGMA -- 20 Temmuz 2007; 10:52:06 >

• Allah Allah xfx in xxx verisyonlarıda mı sorunnlu?. Ben 2600 pro yu iade edip bu kartı almayı düşünüyordum.
  • mantıklı düsün 1950 proda hak kılacaksın
  • Arkadaşlar xfx 8600 gt xxx hakkında yorum bekliyorum sizce alınırmı? Sorun olduğu doğrumu?
  • 1.5 yıl içinde upgrade yapmayacaksan 8600GT
    DX9 olsun ama iyi olsun diyorsan x1950pro
  • Eveeet povercolor x1950pro extreme yi almış ve kullanıma başlamış bulunuyorum..

Tüm değerli yorumlarınız için teker teker teşekkürlerimi sunarım..

Dün 7.7 kurmuştum kartı taktığımda direk tanısı sürücü yüklememe gerek kalmadı..

Ama oyun içlerinde bazı grafiksel ayarları yapamıyorum??

Bu sürücüden mi kaynaklanır kaldırıp tekrar yüklesem mi..

Mesela XPand rally xtreme var oyun içinde grafik ayarlayamıyorum hepsi önceki ayarlarımda kaldı oynama yapamıyorum..

Ve mesela winning eleven pes 2007 de top seçimi yapamıyorum çok ilginç,daha dün yapıyordum

Yani bunlar sürücüden kaynaklanıyor kesin di mi??

Aman buda karttan olmasın atlarım aşağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayazb -- 21 Temmuz 2007; 1:02:25 >

• yok yok surucudendir kartta bisey yok....eski driverlerin hepsini bi temizle...tekrar yukle...

hayırlı olsun bu arada dogru yolu buldun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENIGMA

yok yok surucudendir kartta bisey yok....eski driverlerin hepsini bi temizle...tekrar yukle...

hayırlı olsun bu arada dogru yolu buldun

Enigma özellikle sana teşekkür ederim dün gece baya bilgilendirdin.. Sayende sorunsuz bir kartla tanıştım ama tatil paramdan 61 ytl daha gitti tatil günlerim sürekli kısalıyor haftaya tatile çıkacağımda

Hemen temizliyorum sürücüleri..

• quote:

Orjinalden alıntı: bad_world

Güç kaynağında iyiyse 1950pro iyi olur ama bu geçiş döneminde dx9 kartlara o kadar para vermek benim aklıma yatmıyor.

Bence sen palite son bi şans daha ver

Palit alırsan hata yaparsın...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.