Ben sınava girdiğimde ayakkabının içine bakma gibi bir şey olamamıştı geçen sene. Bence çorabın içine geniş bir ayakkabı giyerek saklanabilir. Okula giriş sırasında kapıda dur, güvenlik görevlisiyle biraz muhabbet sohbet falan et. Zaten biraz güven verdin mi adama, iki üstüne bakıp alıyor içeri.
Alıntıları Göster
Gideceğin saatten 10 dk önce git.Arabayı sınav yerinden 5 dk uzaklıkta bir yere çek.Kimse yokken sıkıştır çamurluğa.
quote:
Orijinalden alıntı: gareysar
Anahtarı ne yapacağım diye uykusuz kalma.. Malum sabah sınav var.. Görünür bir yere bırak aracı.. Anahtarı aracın içine bir yere sakla.. Dışarıdan bakıldığında araçta dikkat çeken poşet vs bir şey olmasın.. Kapıyı kitlemeden çık git sınavına.. Fakat yinede her hal ve şartta ne yaparsan yap aklın sınavda iken arabada kalacak.. Onun için ya taksiyi tercik et yada bir tanıdığını al git..
Alıntıları Göster
kardeşim bir seferlik para ver taksiye bin umarım sınavın iyi gecer
quote:
Orijinalden alıntı: ThêRev.SuLLivan
Beyler biri söylesin ya valla merak ettim ben cüzdanla gidicem probşem olurmu akbil felan içinde , yoksa nasıl gidicem akbilde , cüzdanda felan sorun çıkıyomu tek gidicem sınava çünkü
Öyle şey mi olurmuş yahu ! Ben 2 sene önce girdim.Ceplerime şöyle bir baktılar , girebilirsin dediler. Saçmalamayın , yok kağıt para yasakmış da şu da bu da.Anadan doğma gidelim bari sınava.Bu arada sarı bir renk giyin arkadaşlar.Beyninizin açılmasını mı sağlıyormuş ne. Ben girerken öyle söylentiler vardı
quote:
Anahtarı ne yapacağım diye uykusuz kalma.. Malum sabah sınav var.. Görünür bir yere bırak aracı.. Anahtarı aracın içine bir yere sakla.. Dışarıdan bakıldığında araçta dikkat çeken poşet vs bir şey olmasın.. Kapıyı kitlemeden çık git sınavına.. Fakat yinede her hal ve şartta ne yaparsan yap aklın sınavda iken arabada kalacak.. Onun için ya taksiyi tercik et yada bir tanıdığını al git..
Alıntıları Göster
aynalar derinse koy anahtarı kıvır içeri doğru veya sileceğin altına soktur veya tampona veya jant içine veya taş altına veya toprak içine veya mexican hapisanelerindeki taktiği uygula
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AE727383A
aynalar derinse koy anahtarı kıvır içeri doğru veya sileceğin altına soktur veya tampona veya jant içine veya taş altına veya toprak içine veya mexican hapisanelerindeki taktiği uygula
Alıntıları Göster
esnaf en iyisi okulun yakınlarında mutlaka kırtasiye olur rica et o da seni anlar bir tanede silgi uç kalem vs. al iş görsün Gerçi çoktan yatmışsındır sen ama neyse sonucu söylersin bize
quote:
Orijinalden alıntı: oceangoingoff
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
bu sabah bende gircem sınava,üni deyim zaten.para almadan nasıl dönücem bilmiyorum.minibüs 1.25 ama bozuk para almıyorlar.5 lirada kağıt alım 6.25 le evden çıkmayı planlıyorum. nelerle uğraşıyoruz.kopya çekicek insan kagıt paraya yazar,1.25 e ne yapabilirsin ki? o kadar teknoloji varsa bırakalım zaten okumayı.
Hicmi arkadaşın yok? Ben birini ayarladım ona vereceğim anahtarı.
quote:
Orijinalden alıntı: fightforhonour55
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
al yanına bi bant gittiğin yerde arabanın altına biyerine yapıştır
quote:
Orijinalden alıntı: artdzy
Erken kalkıp yol almak en iyisii
mesajım bulunsun
quote:
Orijinalden alıntı: revenquel
quote:
Orijinalden alıntı: artdzy
Erken kalkıp yol almak en iyisii
Alıntıları Göster
ben kpss ye girdiğimde tamamen metal ev anahtarını almamışlardı. sanki ne yapıcaksam o anahtarla. biz çok güvenliyiz demek için eşeğin şeyine su kaçıyorlar.
ama tuz koktu artık. ösym'ye güven kalmadı.
quote:
Alıntıları Göster
bence al bi bant arabanın altına gir yapıştır bantla oraya ama kimse görmesin
Hocam ufak kilitler oluyor ama bisiklet kilidi gibi tak onlardan. Sonra janta kilitle at iç kısmına pasa paşa yap sınavını
Ben olsam böyle bir günde taksiye binerdim. Parası önemli değil bu durum karşısında.
quote:
Orijinalden alıntı: lovendstory
Ben olsam böyle bir günde taksiye binerdim. Parası önemli değil bu durum karşısında.
Aga bir bir kişide demiyor anahtarı avuç içinde sakla diye.En basit ve etkili yöntem.Denendi %100 çalışıyor.O kadar sınava girdim,maça gittim daha avuç içime bakan polis görmedim
quote:
Orijinalden alıntı: ViLLazZo
Aga bir bir kişide demiyor anahtarı avuç içinde sakla diye.En basit ve etkili yöntem.Denendi %100 çalışıyor.O kadar sınava girdim,maça gittim daha avuç içime bakan polis görmedim
Alıntıları Göster
bot gıy ayakkabının ıcıne sok bence en mantıklı yontem
toprak tekerlek egzoz falan sacma sınav boyunca aklını kurcalar
quote:
Orijinalden alıntı: AttandeD
toprak tekerlek egzoz falan sacma sınav boyunca aklını kurcalar
paspasın altına sakla
Zincirle boynuna as anahtari ama sen bu mesaji okurken ygs bitmis olacak :)hadi gecmis olsun :)
quote: