Şimdi Ara

Yarın sınava gircem. Arabayla gidecem ama anahtar ne olacak (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
1
Favori
66.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hadi össye(adı herneyse artık) çoğunluk ailesiyle gidiyor. ama bunun alesi var kpss kpds üds tus var oğlu var onlar napıcak. Ankarada yurtta kalıyorum, ailem izmirde, hadi araba anahtarını geçtim odamın anahtarını napıcam.

arkadaşa rica etme olayını sevmiyorum, zaten arkadaşların çoğuda giriyor bu sınava. girmeyenlerede pazar pazar sabahın köründe kalk benle gel enaz 2 saat mal mal bekle demek istemiyorum...
    1 ALES 2 ÜDS için ayakkabımın içine attım anahtarı öyle girdim sınava. zaten sadece elle ceplere bakıyorlardı. Mayısta ALESe tekrar giricem artık arabada yok napıcam bilmiyorum. Birde ters yerlerde çıkıyo sınav yeri illaki taksi parası verdircekler...
  • hakkaten ya çok saçma kurallar var kalem bile almamak ne demek saçmalığa bak boşa masraf çıkarıyorlar bunları diretenlerde suç tabi
  • arkadaş abartmış bende konyalıyım geçen yıl konyadan istanbula taşındık konyada sorun olmaz zararlı insan fazla yok ki.ama bende merak ettim şimdi naptıki arkadaş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

Arkadaşlar evde tekim babam azerbaycana gittii
    Yarın sınava bırakacak kimse yok. Sınava arabayla gidecem eşyaları arabada bırakacam yanıma bi kimlik bi de arabanın anahtarı alacam ama anahtar yasak yazıyo. Giriş kağıdında ne yapabilirim??

ne yaptın len sesin soluğun çıkmıyor

edit: harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |cypo| -- 2 Nisan 2012; 15:05:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Ben olsam alırım bir tane bant arabanın herhangi bir tekerleğinin iç kısmına yapıştırırdım olur biterdi.

Yeminle bunu yazmak için girmiştim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.