Şimdi Ara

yarın SVF1521ZST alacağım, yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony vaio laptop almak istiyorum. İstediklerim 1920x1080, i7 işlemci, nvidia ekran kartı. Arkadaşım F serisi kullanıyordu ve bu ozelliklerin hepsi vardı. Fakat sony center a gidince adam f serisi kalktı. fit e verelim dedi ve bu modelde karar kıldık. SVF1521ZST.http://www.sony.com.tr/product/vn-fit-e/svf1521zst

SVF1521ZST'ın özelliklerine bakınca 'İşlemci Hızı (GHz) 2, Turbo Boost ile 3,10'a kadar artış' gözüküyor. 2 bana çok düsüş geldi, yetkili arkadaş bu Intel® Core™ i7-3537U İşlemci 3. nesil, sen 2. nesillere bakmıssındir hep karsılastırınca 3. nesilin 2 si, 2. nesilin 2.5 ghz sini gecer dedi.

Son olarak, sizce işlemci hızı 2.0 düşük mü??3. nesile göre?

Not: fiyatı 2.300 civarı, sizce bu fiyata daha iyi laptop alabilir miyim?tavsiyeniz nedir?

• Merhaba Sony olarak özelliklerin hepsi en üst seviyede olmasına göre fiyat iyi. Diğer taraftan Sony olmasın derseniz o 2000 seviyelerinde benzer ozelleiklerde başka markalar bulunabilir. Bu yeni VAIO Fit serisi piyasada ULTRABOOK diye satılan bir çok üründe daha sık ve kaliteli bence. Birde üründe dahili subwoofer var hiç bir notebook da dahili hoparloruyle bulamayacaginiz bir ses kapasite ve Seviyesine sahip.
    Kisaca eglence için kullanicaksaniz
    Oyun
    Video
    Müzik
    En iyi seçeneklerden birisi bence.
    Vaio kalitesi zaten tartisilmaz. Apple Ile beraber en iyi notebook markası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theduayen

Merhaba Sony olarak özelliklerin hepsi en üst seviyede olmasına göre fiyat iyi. Diğer taraftan Sony olmasın derseniz o 2000 seviyelerinde benzer ozelleiklerde başka markalar bulunabilir. Bu yeni VAIO Fit serisi piyasada ULTRABOOK diye satılan bir çok üründe daha sık ve kaliteli bence. Birde üründe dahili subwoofer var hiç bir notebook da dahili hoparloruyle bulamayacaginiz bir ses kapasite ve Seviyesine sahip.
    Kisaca eglence için kullanicaksaniz
    Oyun
    Video
    Müzik
    En iyi seçeneklerden birisi bence.
    Vaio kalitesi zaten tartisilmaz. Apple Ile beraber en iyi notebook markası.

Islemci Ile ilgili
    Pil ömrünü ve isinmayi minimize edip performansi yüksek tutmak adına ULTRABOOK islemcilerde frekans düşük tutulup ihtayaca gore performans artırliıyor. Bir Ucuncu nesil QM işlemci performansı olmazki gereği tartisilir ama en az bir buçuk kati Pil ömrü ve serin bir laptopunuz olur.

• Bende asus n56z, macbook air ve sony arasinda gidip geliyorum.
    Applea sempatim iphone ve ipadden dolayi var fakat windows icin diski bolmek vs bir suru sey gerekiyor,ancak windows da boyle ugrasmalara gerek yok.
    Ben e serisini dusunuyorum,cunku buna yakin ozellikler ve ekrani cok daha buyuk
    http://www.sony.com.tr/product/vaio-e-serisi/sve1713x1e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 1 Ağustos 2013; 17:26:55 >
  • N56 ile sonny arasındayım bende hangisini ucuza bulursam artık.
  • n56 serisinden bence uzak durun 2 gün önce aldım cayır cayır yanıyor ve ses çıkmıyor cihazdan... sony fit e svf1512ystb olan modeli aldım gayet memnunum...
  • 2300 ozelliklerne gore cok fazla sony icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam benim önerim de n56 olur . Oyun laptopu isterseniz mis ge60 bu önerdiğiniz modelden daha iyi performans verir. yok illaki 17" lik bir ekranım olsun işlemciside güçlü olsun derseniz şuan yurt dışı fiyatıyla aynı olan asus g75vw-rh71 i öneririm. İstanbulbilisimin suan için stoklarda. 2. parti olarak geldi . Bu bittikten sonra 3. parti gelir mi bilemem. Türkiye garantisi yok ithalatcı firma garantisi altında. Ben aldım refurbished ürün değil . ayrıca ekran kartı cok güclü notebookcheck den kontrol edebilirsiniz. 3d özelliğide var yalnız yanında nvdia 3d vision gözlük vermiyorlar :) ama bütcenizin biraz yukarısında ben kredi kartı tek cekim 2810 liraya aldım .
  • Satış sonrası ve sağlamlık için Sony almanı tavsiye ederim.
    ZSTB modelini 2249 TL seviyelerinde taksitli alabilirsin. Hatta bu tavan fiyat zorlasan daha da düşebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.