Arkadaslar öncelikle merhaba... Sizlerden bir konuda yardım bekliyorum.Yarın bir telefon alıcam aklımda 2 model var 1) HTC Incredible S 2)Samsung Galaxy S
ŞİMDİ BENİ DÜŞÜNDÜREN OLAY SU İKİ TELEFONUDA İNCELEDİM GERCEKTEN HOS TELEFONLAR. Ama HTC Incredible S alırsam garantili olmayacak yurtdışı olucak ve olası arıza durumlarında beni asırı yorar mı masrafı.Yoksa o para ya garantili Galaxy s mi almak daha doğru olur. Benim bu kadar düşünmemdeki neden telefon alınca uzun zaman kullanacak olmam. Sizce garantili Galazy S mi yoksa Yurtdışı HTC Incredible S. Bi de eger alan arkadaslar varsa HTC yi izlenimlerini aktarırsalar sevinirim . Zaman sıkıntım var yarın alacam artık telefon kararsızım.
Her iki telefonu da inceleyen arkadaslar bana yardım ederseniz sevinecem. O kadar parayı yurtdışı cihaza mı baglayım yoksa garantili telefona mı?
O kadar parayı garantisiz bir telefona harcıyacak kadar zenginsen hiç düşünme bence.
acelen yoksa bekle biraz daha ama su durumda yarin almak zorundaysan garantili galaxy s alman daha iyi olur
TABİ Kİ Şuan senin yerinde olan birinin yapmasi gerektigi gibi Yapip, Yarin gidip Galayx S almak olur..
NE OLURSA OLSUN ÜRÜNÜ KİM GETİRİRSE GETİRSİN Garantisiz Ürün almak saçmalik olur, kii üstelik az buz paradan bahsetmiyoruz burda..
Bence git arkadaşim Gönlün rahat olsun Galayx S al Kullan derim, Kullandikça Telefona aşik olucaksin..