Hdd WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
Kasa ASUS VENTO TA-B31 350W ATX Kırmızı-Siyah Kasa
Dvd PIONEER DVR-S18LBK 22X ± DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI SİYAH
arkadaşlar sadece kasa ve kasa içi ürünlerden oluşturdugum sistem için önerilerinizi bekliyorum.. dvd LABELFLASH ve sistem sata 3,usb 3 uyumlu olmalıve sistem yeni nesil olmalı..ekran kartı dahili kullanılacagı için sisteme koymadım..
sistemi kız arkadaşım için topladım..
max. microsof visual studio 2010 ve ayarda programlar ile kullanılacak günlük kullanım alanları ile birlikte..oyun oynanmayacak..
ben bu sistemi 850 civarına alabiliyorum..
sistemin tüm parçalarını tek bir yerden kurulu halde almak istiyorum,önerilirinizde buna dikkat ederseniz sevinirim..
iyi günler..
günlük kullanım için alacaksan ve intel istiyorsan kurduğun sistem iyi ama amd seçerseniz daha iyi bir sistem kurulabilir bence.. en azından onboard ekran kartı daha iyi olur
mesela?
bence güzel, belki kasa olarak tercihim. AKASA - GENESIS 450WATT olurdu 100watt ta 100 hani :)
kızla konuştum p4 mü olsun yoksa kırmızı kasamı olsun ikiside aynı fiyat dedim..kırmızı kasa olsun dedi :)abi senin önerdigin kasayı camdan atabilir..
Güzel sistem olmuş hayırlı olsun ama cpu coller yok.
quote:
Orijinalden alıntı: yigit1.0
hea..
yok yok visual studio kasıyor..
ya bu 350 w beni tedirgin ediyor
yok yeter rahat ol. asus kalitesiz iş görmez. kardeşimde 350 watt asus var çalışıyor. kasasıda kaliteli hani. tek sorunu biraz sesli olmasıyıdı. bence yeterlidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme