Şimdi Ara

YARIN ÜNİVERSİTEYE GİDİYORUM.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de yarın gidiyorum :) Herkese Allah kolaylık versin
  • Yarında ben gidiyorum Sakarya'ya
    Bakalım odamda kalan elemanlar kafama göre mi:S
  • erken değil mi yaw 28inde açılmıyormu?
  • Hayat zor bende uzattım yarım dönem ama sadace sınava gideceğim. Tek tavsiyem alttan ders bırakmayın bir an önce bitirin birde klasik olacak ama okumayanlardan farkınız olsun .Bu ülkede okumamamız için uğraşılıyor sanki. Allah kolaylık versin.
  • Bende Çarşamba akşam çıkıcam yola İstanbul'a doğru.İçim yine o garip hislerle doldu..
  • Bende okulun ilk günü evimden çıkıp gidicem
  • Bende askere gidiyorum
  • Adapazarı merkez kafasına göre herkez :)
    quote:

Orijinalden alıntı: _Kubar_

Yarında ben gidiyorum Sakarya'ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Bende okulun ilk günü evimden çıkıp gidicem

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: exurtcies

Adapazarı merkez kafasına göre herkez :)
    quote:

Orijinalden alıntı: _Kubar_

Yarında ben gidiyorum Sakarya'ya

Bende sakaryada okudum 2 yıl. Pek sevmesem de orayı sağlam dostlarım oldu sayesinde =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Ben de bayramdan sonra gidiyorum istanbula. Çorlu'da yaşıyorum Zor gelecek ama napalım.

La oğlum bi git , istanbul a geliyorsun işte daha ne , hayatını yaşa. Bende istanbuldan çorluya gidiyorum , ben napcam asıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmashMyPs3

Bende Kıbrıs'a gidiyorum yarın hadi hayırlısı bakalım

Hangi firma, saat kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xe1nt

Arkadaşlar ben bursalıyım yarın üniversiteye gidiyorum İstanbul'a..
    Bavulumu hazırladım..
    Ailemden ayrılmak biraz zor geliyor ama bakalım .. Bi süre zor olcak gibime geliyor..
    Gidicek herkeze allah kolaylık versin ...

Akif ? Msn avatarından tanıdım.

Donanımhaber büyük ya . Ben senle Marmara kampüste tanışmamışmıydım.

Bende 2 gün sonra gidiyorum ne bavul hazırladım ne odama eşya aldım mal mal gidiyorum bakalım nolcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 21 Eylül 2009; 0:13:46 >
  • Benimde Lise son bakalım seneye hortlatacam bu konuyu
  • Benim okul başlayalı 10 hafta oldu. Yarın da nöbet var.

Üniversiteye yeni başlayanlara tavsiyem bol bol dersten kaçıp gezin.SOnra ben gibi hayıflanmayın.
  • ya biz ne yapalım? tutturamadık biryer evde boş boş oturuyoruz
    ama değişik bir duygu tabi, geçene seneye kadar herkezle birlikte okul hazırlıkları yaparken bu sene okula gidenleri izleyecem sabahleyin

2. tercihlerde olmassa sonum muamma

• Gaziantep Özel karataş yurdunda kalacağım. 3 öğün yemek +24 saat sıcak su + ayda 2 kez havuza götürüyorlar = 200 TL Galiba G.Antep olduğu için bu kadar ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Benim okul başlayalı 10 hafta oldu. Yarın da nöbet var.

Üniversiteye yeni başlayanlara tavsiyem bol bol dersten kaçıp gezin.SOnra ben gibi hayıflanmayın.

Tıpçılara acıyorum hocam bizim üni. de tıp fak. 15 gün tatil yapıyor bizim hiç dersimiz vs olmayınca 3 aydan fazla yapıyoruz.

• xe1nt kullanıcısına yanıt
    şans eseri gördüm bende marmara üniversitesi mekatronik mühendisliği bölümünü kazandım yarın gidiyorum beyaz marmara erkek öğrenci yurdunda kalıcam 4 kişilik 550 tl :( ama bu zamana göre gayet iyi dört kişilik diğer yurtlar 850-900 den başlıyor yemek olmaması bence iyi :) bir şey soracağım hayalim hep üniversitede eve çıkmaktı ama göztepe civarı evler çok pahalı fikirtepe nispeten biraz daha ucuz siz hiç çıktınız mı eve nerede
  • quote:

Orijinalden alıntı: banyedimdegeldim

şans eseri gördüm bende marmara üniversitesi mekatronik mühendisliği bölümünü kazandım yarın gidiyorum beyaz marmara erkek öğrenci yurdunda kalıcam 4 kişilik 550 tl :( ama bu zamana göre gayet iyi dört kişilik diğer yurtlar 850-900 den başlıyor yemek olmaması bence iyi :) bir şey soracağım hayalim hep üniversitede eve çıkmaktı ama göztepe civarı evler çok pahalı fikirtepe nispeten biraz daha ucuz siz hiç çıktınız mı eve nerede

NEDEN HOCAM NEDEN YAPTINIZ NEDENNN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.