Şimdi Ara

Yarın üroloji doktoruna gidicem yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
6.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyecan olsun die bayan urologa gitcen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Winter Is Coming Elle baktıktan sonra ameliyat dedi ben bayıldım sonra ayıltılar filan kendime gelince ultrasona yolladı sıra filan yoktu tıkladık kapıyı girdim ordaki bayandı . Tabi surat 1 karıştı zaten onunda 2 dakkada bitti çıktık.

@İstanbulBeyfendisi Güç onun elinde dikkat et çekip kopartmasın .

@TIRPAN Hocam aksatmadan gidin kısırlık yapabiliyor. İnternetten araştırırsanız daha doğru bilgi bulursunuzda ben özetliyim büyük ihtimal solda oluyor ufak bir ihtimal sağdada olabiliyor sadece sağda olmasıda ufak bir ihtimal. Şu testisin hafif üstündeki damarlar şişiyor ve ele geliyor yani orayı elle ellediğiinzde elinize testis dışında bişeyler geliyorsa varikosel olabilir ama testiste şişlik varsa hemen gidin çünki testis kanseri bile olabilir ben testis kanseri şüphesiyle gittim varikosel çıktı. Birde gittiğinizde doktor ne dediyse söyleyebilir misiniz merak ettim ?

@Bunun İçin Üye Oldum Benimde ilk farkettiğimde ağrı vardı artık ağrı mağrı kalmadı en ufak bir sorunum yok sadece ordaki şişlik yani. Kısırlık yapsa ameliyat olduktan sonra geçiyormuş sanırım öyle okumuştum yanlış olabilir. Yani öyleyse şimdi ameliyat olmak istemiyorum ilerki yaşlarda sorun yaratırsa olmak istiyorum haksız mıyım ? De 10 dakka neyi elledi öyle bende 1 dakka sürmemiştir birde ne çıktı sizin ki ?

• Geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun varikosel toplumda görece sık bir hastalık, kendiliğinden gerileyebilir fakat en kötü senaryo olan kısırlık dikkate alınmalı, kısırlığında nadir olmayan sebeplerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoTR

Heyecan olsun die bayan urologa gitcen

Olsa da gitsek keşke Yok ki
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Hicbir sey cikmadi yine de varikosel takip verdiler agrinin neyden kaynaklandigini bulamadilar zaten kendi kendinede gecti. Doktorunla konus eger cok ilerlerse kisirligin önüne gecilemiyormus. Çok önemli bir hastalik ameliyatida kolay diye biliyorum okadar bekletme bence ama doktorunu dinle

• Julimezar kullanıcısına yanıt
    damar felan değil kardeş direk yumurta şişti gidecem en kısa zamanda
  • @Yazmayı_Severim Oha hocam niye öyle birşey dedi ben sadece ameliyat dedi diye bayılmıştım bana öyle birşey deseler ben ayılana kadar ameliyatı bitirirler çokmu şişikti çift taraflımıydı bende bayağıdır gitmiyorum 1 yıl oldu ve sanki arttı sanki o sol testisin üstünde bir damar penisin hemen üstünde sağ testise gidiyor gibi bişey var orasıda şişik birşey diyecek diye korka korka gidicem.

@Leonardo DiCaprio. Hocam şakaya gelmez derken ne olur ? Kısırlık yapsa bile benim şu anda sorunum yok evlenmeyi düşünmüyorum ha tabiki evlenip çocuk yapmak istiyorum şu yaşlarda evlenmeyeceğim için sorun yok ki kısırlık yapsa bile ameliyattan sonra geçiyormuş sanırım öyle okumuştum yanlış olabilir. Ağrı sızı filan yok benim bi sorunumda yok ilerki yaşlarda gerekirse olmak istiyorum ameliyatı mümkünmü böyle birşey doktorada aynısını sorucam ama ailem tutturmuş bir an önce ol diyor.

@ProtonStark Benimde dayımın eşinin kardeşi oldu varikosel ameliyatını. O 15 tatilde oldu okuldanda 1 haftalık izin aldı hiçbirşey olmamış gibi devam etti ki birde o 2 santim kesik açılan pahalı ameliyat değil devlet hastanesinde normal şekilde olmuştu.

@Summoners Rift Bende ilk giderken öyle düşünmüştümde o streste aklına gelebilecek en son şey o. Zaten ameliyat dedikten sonra bayılmıştım .

@genc1905 Onu ameliyattan önce yapıyolar diye biliyorum. Ama oda çok egzantrik birşey ya tuvalette oluyordur heralde hastanenin içinde küçük bir kase yada bardak gibi bir şeyle içinde mağlum şey ile geziyorsun doktorun yanında gidiyorsun yav hayal ettimde çok süper bişey .

• Benimki çok ağrıyordu. Sabah uyandığımda başlıyordu ince ince gün içinde akşama kadar inletiyordu, psikoloji falan kalmadıydı, adam birde öyle söyleyince ç.kü koparasım geldiydi ama neyse ki sağlığıma kavuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

@Winter Is Coming Elle baktıktan sonra ameliyat dedi ben bayıldım sonra ayıltılar filan kendime gelince ultrasona yolladı sıra filan yoktu tıkladık kapıyı girdim ordaki bayandı . Tabi surat 1 karıştı zaten onunda 2 dakkada bitti çıktık.

@İstanbulBeyfendisi Güç onun elinde dikkat et çekip kopartmasın .

@TIRPAN Hocam aksatmadan gidin kısırlık yapabiliyor. İnternetten araştırırsanız daha doğru bilgi bulursunuzda ben özetliyim büyük ihtimal solda oluyor ufak bir ihtimal sağdada olabiliyor sadece sağda olmasıda ufak bir ihtimal. Şu testisin hafif üstündeki damarlar şişiyor ve ele geliyor yani orayı elle ellediğiinzde elinize testis dışında bişeyler geliyorsa varikosel olabilir ama testiste şişlik varsa hemen gidin çünki testis kanseri bile olabilir ben testis kanseri şüphesiyle gittim varikosel çıktı. Birde gittiğinizde doktor ne dediyse söyleyebilir misiniz merak ettim ?

@Bunun İçin Üye Oldum Benimde ilk farkettiğimde ağrı vardı artık ağrı mağrı kalmadı en ufak bir sorunum yok sadece ordaki şişlik yani. Kısırlık yapsa ameliyat olduktan sonra geçiyormuş sanırım öyle okumuştum yanlış olabilir. Yani öyleyse şimdi ameliyat olmak istemiyorum ilerki yaşlarda sorun yaratırsa olmak istiyorum haksız mıyım ? De 10 dakka neyi elledi öyle bende 1 dakka sürmemiştir birde ne çıktı sizin ki ?

Bende gittiydim benimde varikosel cikti doktor ileriki yaslarda sorun olursa ameliyat olursun dedi suanlik ameliyata gerek olmadigini soyledi. Arada denerim iyi calisiyir yani :D

• bende de var sol testis yukarıda ama herhangi bir ağrı yok ne yapayım ?
  • @WISDOM Sağolun hocam.

@Dovahkin O ameliyat hayatımda en çok korktuğum 5 şeye çok kolay girer doktor ilk ameliyat dediğinde bayılmıştım o kadar korkuyorum yani .

@Bunun İçin Üye Oldum Geçen sene gittiğim doktor bu sene ol demişti tabi ben korkudan olmamıştım.

@TIRPAN Geçmiş olsun hocam o varikosel olmuyor o zaman ?

@Yazmayı_Severim Hocam şişlik ne durumdaydı birde sağdada varmıydı ? Ben geçen sene haziranda gittim o zaman ara ara ağrıyordu bide elleyince ağrıyordu artık ağrı mağrı kalmadı.
  • Sağlık daha önemlidir bence oruç için para ödersin 8 TL falandı aç insan doyurursun yapmasan bile sonuçta sağlık yani.
  • Şişkinlik sadece soldaydı. Bizim arkadaşta da yumurta dönmesi varmış, o dediydi ölü sperm falan çıktı hep. Bende korktum ölü sperm var mı diye, araştırmıştım rahatsızlığı ileride kısırlığa kadar götürüyormuş. O dönemlerde yaptığım kontrolde hakikaten bildiğin ölü diye tanımlayabileceğim bir şey geliyordu elime. Dedim daha kullanmadan bozulacaksa koparır atarım daha iyi.

Çok kötü bir illet Allah şifa versin muzdariplerine
  • @erdemfb12 He işte aileme ve doktora anlatmak istediğim bu tamda bu. Acaba yorumu aileme mi göstersem oda olmaz bide konumu açtın derler hiç olmaz .

@alpper001 Anlamadım ama bence doktora görünün ne olur ne olmaz erken teşhis hayat kurtarır .

@Esclavage Oruç önemli değil ben onun yerine tutarımda. Asıl demeye çalıştığım şu erdemfb12 nin dediği gibi olması şimdi değil ilerki yaşlarda sıktını yaratırsa olmak istiyorum.
  • Herkes ayni degildir abi git gorun

• Hiç aklımda yoktu, şüphelendirdin şimdi..
  • @erdemfb12 görünücemde umarım banada öyle der .

@Be_Yourself Git görün erken teşhis hayat kurtarır yoksada aklında şüphe kalmaz .
  • stres anında gandalf boyut olarak küçülüyor adamlar kalkmıyor mu demiş bir de
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.