Şimdi Ara

Yarının Gazete Manşetleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hürriyet'te ''Viyana'ya girdik'' yazıyordu, çok güldüm.
  • çektirin gidin

not:aklıma daha once gelmıstı ama benden once yazmısın ıcerı gıtmıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brooklynn -- 16 Haziran 2008; 2:44:13 >
  • DIŞ HABERLER

Eurosport, Türkiye zaferini ilk sıradan manşet yaparken başlık olarak "Türkiye muhteşem bir geri dönüşü başardı" ifadesini kullandı.

Channel 4 haberinde, "Türkiye'den dramatik galibiyet" başlığını tercih ederken, "2-1 gerideyken son 3 dakikada 2 gol bularak 3-2'lik galibiyet ile Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale çıkan Türkiye zoru başardı" ifadelerine yer verdi.

İngiliz medya devi BBC ise manşete çektiği haberde, "Türkiye savaştı ve Çekleri şaşkına çevirdi" başlığını kullandı. BBC tarihi zaferi ise, "Türkiye 2-1 geriden gelerek son 3 dakikaya sığdırdığı 2 golle maçı 3-2 kazandı ve çeyrek finale yükselmeyi başardı" şeklinde özetledi.

Bir diğer İngiliz medya kuruluğu The Sun'da "Turk That" başlığını atarak manşete taşıdığı Türkiye zaferinde Çek Cumhuriyeti'nin bozguna uğradığını vurguladı ve Nihat'ın son 3 dakikada 2 gol sığdırarak Türkiye'yi çeyrek finale taşıdığını ifade etti. Sun Nihat'ın ilk golünde maçı 2-2 yaparken de Chech'in hatasından faydalanmasını ise "Dünya'nın En İyi Kalecisi Mi?" şeklinde ifade ederek Chelsea'nin file bekçisini eleştirdi.

SkySports da manşetten verdiği haberde "Türkiye'nin geri dönüşü Çekler'i dondurdu" derken, maç 2-0 Çekler'in üstünlüğü ile devam ederken Arda'nın golü umut verdi, 3 dakika kala ise Nihat peş peşe golleri kaydederek inanılmazı başardı ve Çekler veda ederken Türkiye çeyrek finale yükseldi ifadelerini kullandı.

İngilizler'den The Guardian da Türkiye haberini manşete taşırken, "Türkiye'nin geç gelen performansı Çekler'in dünyasını ters çevirdi" ifadelerine yer verdi.

Amerikan medyasınında ön plana taşıdığı Türkiye zaferi Sports Illustrated tarafından, "15 dakikada gelen 3 gol Türkiye'nin çeyrek finalere Çekler'in de eve devam etmesine sebep oldu" şeklinde verildi. Bir diğer Amerikan spor devi ESPN ise Türkiye zaferini, "15 dakikalık 3 gollü vurgun Türkiye'yi turlattı, Çekleri de eledi" satırlarıyla kullanıcılarına duyurdu. CBS ise Türkiye maçının haberini, "Türkiye bir anda açıldı ve tur atladı, Çekler de evlerine döndü" şeklinde verdi.

Dünyanın önde gelen haber ajansları da abonelerine servis ettikleri Türkiye maçı haberinde A Milli Takım'a övgüler yağdırdı.
    Reuters, "Türkiye geç gelen gollerle heyecan fırtınasını" kazandı derken AP "Geç gelen gollerle Türkiye yola devam etti" başlığını seçti. Bir diğer haber ajansı AFP ise "Türkiye'nin muhteşem performansı Çekler'i saf dışı bıraktı" şeklinde Türkiye'nin zaferini servis etti.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bimba

ÇEKLERİ BOZDURDUK

Buda iyi
  • ""ÇEK senet mafia !! ""

*Birileri bunları mail atsın yaw
  • Ben konunun linkini meyil olarak gönderdim

İsmini şu anda vermek istemedim birkaç gazeteye gönderdim
  • "Milliler çiÇEK açtı"
  • ÇEK'TİK KOPARDIK SABAH GAZETESİ MANŞETİ
  • sigara bile etmessin tek CEKimliksin be guzelim
  •  Yarının Gazete Manşetleri

BABALAR GUNU ICIN ANLAMLI OLMUŞ

Yarının Gazete Manşetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uLtiMatoN -- 16 Haziran 2008; 3:00:27 >
  • benim başlık kullanılırsa telif hakkımı isterim
  • quote:

Orjinalden alıntı: d09ukan

sigara bile etmessin tek CEKimliksin be guzelim

• ÇEK'İL KARŞIMDAN !!
  • Çekmece Türkiyece binbir gece :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkaN ! -- 16 Haziran 2008; 3:03:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

ÇEK'İL KARŞIMDAN !!

@Darkchild : Bana şunu çağrıştırdı :

"Bakanlar ÇEKilsin, Başbakan geldi" (Zeki Alasya -Metin Akpınar/"Aşk Olsun"dan alıntıdır )

•  Yarının Gazete Manşetleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

ÇEK'İL KARŞIMDAN !!

Bu ÇEKişmeye ÇEK bile dayanamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇırakGrafiker -- 16 Haziran 2008; 3:06:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uLtiMatoN

ÇEKİLİN TÜRKİYE GELİYOR !

(C)alinti yapmiyalim lutfen
  • TURU "ÇEK"MECEYE KOYDUK
  • çekler bono oldu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.