walla sizi bilmem ama bana haftaya baya kayacak gibi duruyor.Bugün derste hiç bi şey anlamadım zaten.AHA şimdiden yazıyorum ASPİRİN BAYAR CALCULUS KAYAR
ohooo siz daha liseye mi gidiyosunuz yav.... biz unv bitirdikte 4 senelik memur olduk bile sunun surasında 28 yıl sonra emeklıyım
quote:Orjinalden alıntı: URBAN_ROCK ohooo siz daha liseye mi gidiyosunuz yav.... biz unv bitirdikte 4 senelik memur olduk bile sunun surasında 28 yıl sonra emeklıyım yurdumun gerçekleri..
ben sıfır bekliyorum demekki senden 0 alıcaksın lisede matematikten en yüksek aldığım not 55 oda kopya sağlık olsun .edebiyatım 80
Topice bakın yaww. Biz nerden bilelim senin kaç alacağını:) Ama içimden geleni söyliye4yim bari 0 alacan :D
bunu alırsın inşallah saçma sapan konu açıosunuz sonra forumun yaş ortalaması iyicene düşünce laf sölüosunuz...şikayet ettim bu arada sizin gibi böler topic kirliliği yapan arkadaşları hemen şikayet ediyorum..çokta hoşuma gidiyor
quote:Orjinalden alıntı: snoopcess bunu alırsın inşallah saçma sapan konu açıosunuz sonra forumun yaş ortalaması iyicene düşünce laf sölüosunuz...şikayet ettim bu arada sizin gibi böler topic kirliliği yapan arkadaşları hemen şikayet ediyorum..çokta hoşuma gidiyor burasınnın adı konudışı beğenmiosan girme topice yada msj atma konuda zaten kapatılıcak bişe yok devam devam