Şimdi Ara

YARINKİ SENARYO #REZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edebiyat kolay olacak. Sayısallar hukukları dolduracak. Sınavı hazırlayanlar da olley be işte bu amacımıza ulaştık hukuk için sayısal seçmelisiniz hahaha diye gülecek. Ve YÜCE EĞİTİM SİSTEMİ tekrar gelip gelecek. Hukuk vb. bölümler için sayısal değil sözel zeka gerekir; bunu hala anlayamadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welldeserved -- 17 Haziran 2017; 13:43:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne kadar kolay olursa olsun bilgi hocam sonuçta, sınavdan çıktıkları gün edebiyatı baştan sonra öğrenip mi hukukları dolduracak bunlar?

herşeyi geçtim ösym'nin sayısalları hukukçu yapmak gibi bir isteği neden olsun? sözel bölümlerde çalışmak değil düşünmek önemlidir..

• Eğer edebiyat kolay olursa az bilen de yapar çok bilen de. Dediğin doğru keşke düşünmeyi öne çıkaran bir sınav yapsalar... ÖSYM'nin öyle bir isteği yoktur tabiki mizah amaçlı yazdım onu.

• Sayısallar paragraf+bilgi sorularıda batarlar. 1 günde de anca tanzimat biter. Rahat olun zaten tm3 sıralaması 20k olan bir sayısalcı eşit ağırlıktan tercih yapmaz.

• Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz buna inanıp tevekkül etmek lazım
  • veysel3031 V kullanıcısına yanıt
    Umarım dediğiniz gibi olur moral bozmayayım olmadı full çekeriz

• Ayrıca bu tip konuları özgüveni zayıf ahmakların tm'cilerin şevkini kırmak amacıyla açtığını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel3031 -- 17 Haziran 2017; 13:54:32 >
    bence de öyle

• 40 gün kala tm'ye geçtim 22k ygs5 bakalım ne olacak hedef Aühf

• Hadi edb. Anlarım da, coğrafyada ne yapacak bu kişiler?

Özgüvenim zayıf değil şunu belirteyim de. Sadece senaryo tahmininde bulundum. Kimsenin şevkini kırmak vs. bir amacım yok. Zaten özgüveni zayıf olmayan ve ahmak olmayanlar da bu konuyu ciddiye almaz değil mi? Umut kırmaya tabiki gerek yok ve ben de hala umutluyum yarın ne olacak göreceğiz. Bu senaryo tahminimi de bugünkü sınavı baz alarak yaptım ki çok çalışanla az çalışanın ayrımının yapılmadığı bir sınavdı. Sonuçlar açıklanınca ne olacak göreceğiz

• Coğrafya biraz genel kültür olduğu için çok belirleyici olacağını düşünmüyorum fakat tabiki birkaç net daha fazla yapan öne geçecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welldeserved -- 17 Haziran 2017; 14:4:9 >
  • Burada 30-40 mat yaptım diyenler nasıl 25 yaptıklarını göreceklerse, kolay diyenler de zor olduğunu anlayacaklar. Kimse telaş yapmasın. Sıralamalar oynayabilir+ yeni hukuk fakülteleri açıldı.

İnşallah öyle olur umutluyum. Şimdi gidip birkaç deneme daha çözeyim de içimde kalmasın.

• Gençler arkadaş galiba 3-4-5 yayınları zehirlenmesi yaşıyoo senaryo felan :)

• StormLord61 kullanıcısına yanıt
    Yapıt özetleri okumaktan oldu galiba 3-4-5 hiç çözmedim

Hangi üniversitelerde açıldı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.