Selam arkadaşlar, 1000CC'lik, 2005-2006model, ortalama 50.000 km'de bir Yaris almak istiyorum. Bu kararı vermemdeki en büyük neden tabii ki aracın oldukça tutumlu olması...
Ancak net bir bilgim yok, o yüzden en doğrusu kullanıcılarına sormak.
Yukarıda bahsettiğim özelliklere sahip aracı olan arkadaşlar, ş.içi ve dışı benzin sarfiyatlarını yazarlarsa memnun olurum. lt./100km.
sevgiyle...
Bende 2007 yeni kasalardan var dostum. şehir içinde 6 lt/100 km civarı yakıyor (izmir trafiğinde) bana göre makul bir değer. Şehir dışında 4.5 lt/100km (izmir- marmaris arası denendi) bence muazzam bir ortalama. Kötü tarafı ise (bence bir problem değil) ara hızlanmalarda aracın çabuk tepki vermemesi. 1000 cc ancak lik bir aractan beklenenden fazlasını verdiği kesin. Sorunsuzluğu ve sağlamklığını da üst üste koyunca tavsiye edilecek bir araç
quote:
Orjinalden alıntı: cemocancem
Bende 2007 yeni kasalardan var dostum. şehir içinde 6 lt/100 km civarı yakıyor (izmir trafiğinde) bana göre makul bir değer. Şehir dışında 4.5 lt/100km (izmir- marmaris arası denendi) bence muazzam bir ortalama. Kötü tarafı ise (bence bir problem değil) ara hızlanmalarda aracın çabuk tepki vermemesi. 1000 cc ancak lik bir aractan beklenenden fazlasını verdiği kesin. Sorunsuzluğu ve sağlamklığını da üst üste koyunca tavsiye edilecek bir araç
Bende 1.o düşünüyorum.Ama kime sorsam çok düşük motor alınmaz diyor.Rampada falan sorun oluyor mu?
Rampa konusunda eğer çok çok dik rampada duruyorsam arabada 2-3 kişi varsa sorun olmuyor da benim başıoa geldi klima da açıktı 5 izbandutla kaydırdım daha sonra el freni ile kalktım. 1.0 litre olmasına rağmen 69 hp bir araç olduğunu belirteyim. Karar vermeden en iyisi test sürüşü yapmanız. Ben yaptım öyle karar verdim.
Aracı kendi çapında değerlendiriseniz iyi bir araç ama iyi performans iyi ara hızlanma falan beklemeyin araçtan. Rampada şişer kesin ama şehir içi için ideal bir araç olabilir. Ama şehir dışı ağırlıklıysa pek işinize gelemz.
Kişiler bu rampa olayına neden bu kadar takarlar anlamam gerçekten.
rampada sollama yapmazsın olur biter
quote:
Rampa konusunda eğer çok çok dik rampada duruyorsam arabada 2-3 kişi varsa sorun olmuyor da benim başıoa geldi klima da açıktı 5 izbandutla kaydırdım daha sonra el freni ile kalktım. 1.0 litre olmasına rağmen 69 hp bir araç olduğunu belirteyim. Karar vermeden en iyisi test sürüşü yapmanız. Ben yaptım öyle karar verdim.
"izbandut"
walla helal olsun, nasıl kıydınız o masum yaris'ciğe?!
rampa, 0-100 erişim, performans değil de yaris'den ekonomi ve rgonomi beklemek daha doğru olacaktır diye düşünüyorum ben.
Benim basayım gitsin son hızı şu olsun gibi bir takıntım yoktu araç aradığımda. Japon aracı alacaktım. Yakıtı ekonomik olsun istiyordum. Dizel colt ve yaris e bakınca 30.000 in üzerindeydi. Kararımı bu yönde kullandım. Benzinli diğer seçenek jazz dı. Onunda kasa değiştireceği düşüncesi ile yaris'i almıştım. Dediğim gibi son hız, serilik vs. aramıyorsanız yaris 1.0 isteklerinizin tümünü karşılayacak ekonomik bir araç.
Baldizim da var bu Yaris in 1.0 i aldigimizda 1,3 klimasiz yerine adam bize 1,0 klimali tavsiye etmisti. alirken biraz supheliydim ama 1,0 canavar gibi bir sorun olmuyor yakin oturdugumuz icin cogu zaman ödunc aliyorum, kullaniyorum, bence performansta pek fazla sorun yasatmiyor, ayrica kendisi uzák yerde calistigi icin hep uzun yol yapiyor ve arabanin 0,5-0,6 yaktigini söyluyor. 3 senedir biniyor ve bakim haric servis yuzu görmedi. ailecek Toyotaciyiz aile de 4 tane var ve hic pisman olmadik.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme