Şimdi Ara

Yaris 1.0 ve City Sport 1.4 arasında kararsızım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

Bu arada 2 aracında fiyatı 26.000 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraybey -- 25 Eylül 2006; 13:36:54 >

• city al.yaris 1 çekmez.
  • fiyat olarak nasıl iki arac. birde sen en istiyorsun. sport yazdıüına gore buyuk ihtimal persormanstana yanasın. fiyatlarını yazarsan yardımcı olacak daha cok kişi olacaktır.
  • 2 ARAÇ ARASINDA KONSEPT farklılığı var önce kendiniz net bir pozisyon almanız lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: eraybey

Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

Önerim Yaris alacaksanız ve benzinli motor düşünüyorsanız 1,3 Lt 'lik versiyonu seçmenizdir. 1,0 Lt'lik versiyon özellikle şehirler arası yollarda 1 tonu aşan ağırlığı taşımakta zorlanmaktadır. Eğer yaris'in eski kasasını düşünseydiniz, araç ağırlığının 950 kg'dan hafif olması sebebiyle 1,0 lt motor gerek şehir içi gerek şehir dışı önerilebilirdi. Ancak yeni kasada kesinlikle 1,3 lt'lik versiyonu alın derim, zira 1,0 ile 1,3 lt arası fiyat farkı çok az ve tork ile beygir güçlerinde muazzam farklılıklar var. Ayrıca vergi dilimleri aynı. Bu nedenle 1,3 Lt ideal seçimdir.
  • city resmen eski kasa Honda Civic in yandan yemişi,Fiat Albea al daha güzel.Bagjı sorun etmem dersen kesinlikle daha şık ve daha çok dönüp bakılan yaris derim...
  • Peki aralarındaki yakıt farkı çok mudur?

Birde ben ikinci el almayı düşünüyorum. 2004-2005 model Yarisi önerirsin yani?
    teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: turbox

quote:

Orjinalden alıntı: eraybey

Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

Önerim Yaris alacaksanız ve benzinli motor düşünüyorsanız 1,3 Lt 'lik versiyonu seçmenizdir. 1,0 Lt'lik versiyon özellikle şehirler arası yollarda 1 tonu aşan ağırlığı taşımakta zorlanmaktadır. Eğer yaris'in eski kasasını düşünseydiniz, araç ağırlığının 950 kg'dan hafif olması sebebiyle 1,0 lt motor gerek şehir içi gerek şehir dışı önerilebilirdi. Ancak yeni kasada kesinlikle 1,3 lt'lik versiyonu alın derim, zira 1,0 ile 1,3 lt arası fiyat farkı çok az ve tork ile beygir güçlerinde muazzam farklılıklar var. Ayrıca vergi dilimleri aynı. Bu nedenle 1,3 Lt ideal seçimdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşta 2003 Yaris 1,3 var. Performansı ile göz dolduruyor ve piyasada 1,0 motora göre daha fazla tutuluyor. Ancak 1,0 lt motor ağırlıklı şehir içi kullanılacaksa, performansı hiçte kötü değil.. Rahatlıkla alınıp kullanılabilir. Şehir içi tüketimde 1,0 lt motor 1,3 lt motora göre yaklaşık %5 daha az tüketir. Şehirler arası eğimsiz otoyolda 2 kişi yolcu ile eğer sabit 90 Km/h hız prensibine sabit kalınırsa, 1,0 lt 1,3 lt'den yaklaşık %5 daha az tüketmeye devam eder. Ancak şartlar şehirler arası kısmide olsa rampalı, sollamayı gerektiren bir yol ve 4 kişi yolcu+yük şeklinde ise fark azalacağı gibi, ibre 1,3 lt'den yana dönebilir, zira 1,3 lt motor daha torklu ve güçlü bir yapıya sahiptir. Sonuçta aynı durumda(Km/Kullanıcısı/Kazasız oluşu v.s.) bulacağınız 1,0 lt ile 1,3 lt arasındaki fark 1000 YTL civarında ise tercihinizi 1,3 lt, yok eğer fark 2-3 YTL civarında ise tercihinizi 1,0 lt yönünde kullanmanızı tavsiye ederim. Selamlar..

• PİYASALARDAKİ GÖRÜŞ: HONDA , CITY İLE KARİZMAYI ÇİZDİRDİ.KESİNLİKLE YARİS 1.3
  • quote:

city al.yaris 1 çekmez.

Abicim nerden biliosun kullandın mı hiç.
    ben 2004 den beri kullanıom hiç bir rampada sorun yaşamadım.1,0 16V 69hp motor var yaris te klimayı aç hiç bişey olmuo arabaya.
    city de ne var sedan kasa 1.4lt motor var yaris hem kulanışlı araç hemde motora göre çok iyi ben çok memnunum yarisi al mutsuz olmazsın hemde az yakıyor performansı özellikleri cabası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.