Şimdi Ara

yaris hbrit cvt mi golf 1.2 dsg mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar babamın üzerinden ötvsiz otomatik araç almayı düşünüyoruz.bu araçlar ötv siz 43-45 bin arası.sizce hangisini almak daha mantıklı?

• quote:

Orijinalden alıntı: rainman57

iyi günler arkadaşlar babamın üzerinden ötvsiz otomatik araç almayı düşünüyoruz.bu araçlar ötv siz 43-45 bin arası.sizce hangisini almak daha mantıklı?

Benzinli yaris cvt kullanıyorum,sınıfına göre gayet iyi araba.Polo mu Yaris mi diye sorsan Yaris derdim.Ama Yaris'le Golf kıyaslanmaz,hbrit filan da farketmez.İkisini yakın fiyatlara alma imkanın varsa tartışmasız golf.
  • bende golf e daha yakınımda dsg şanzuman ileride sorun cıkarmısın.en çok ondan korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainman57

bende golf e daha yakınımda dsg şanzuman ileride sorun cıkarmısın.en çok ondan korkuyorum.

Dsg'den araba alırken bende çekindim.Ama garanti uzatıp alınabilir,polo buna değmesede golf değer.Tabi Golf'e karar kılsan bile ellerinde 1.2 tsi olmayabilir,forumdan okuduğum kadarıyla çoğu bayide yok.Birkaç ay bekletebilirler.Aslında ön konsolunu beğenirsen(ben beğenmiyorum) Auris'te düşünebilirsin,tabi 1.6 motor olduğu için golf'ten daha fazla yakacaktır.
  • Hibrit araba dururken hemde CVT şanzumanlı kaymaklı kadayıf gibi..... Başka arabaya asla dönüp bakmam....Corolla ve Avensisin ve Aurisin hibriti gelsin diye dua ediyorum.. Avrupada satılıyor...Bizde kollama vergi var, YARİS dışında hibrit getirmiyorlar......3,5 Lt benzin ile 100 km yol gitmek çok güzel olsa gerek.....1000 Km yol gideceksin 35 Litre benzin.......Fişi yok, şarzı yok....Akü kirası bilmem ne yok...Daha ne olsun ?......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 19 Aralık 2014; 20:23:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.