Şimdi Ara

Yarış oyunu başlıyacağım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cok uzun zamandır yarış oyunu oynamıyordum bi istek geldi başlamayı düşünüyorum.

Şöyle oyun içinde kötü arabayla başlayııp para kazandıkca araba alabileğim. Özellik artırabileceğim az da olsa modifiye yapabileceğim bi oyun orıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem: gtx 850m 2gb ekran kartı 8 gb ram 500 gb hardisk windows 8.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Test Drive Unlimited / 2 olabilir. Ucuz bir araba ile başlayıp, para kazandıkça araba alabiliyorsunuz. Araba koleksiyonu yapabiliyorsunuz hatta. Ayrıca performans iyileştirmeleri yapılabiliyordu diye hatırlıyorum.

Araba yarışı değil ama Pure var, ATV üzerine ve aleti en ince detayına kadar toplayabiliyorsunuz. Lastik, zincir, şasi, gidon v.b her bir parçayı değiştirebiliyorsunuz.

Eski ama GRID var, pist yarışı üzerine nefis bir oyun. Sürüş dinamikleri hala güzeldir. Para kazandıkça farklı organizasyonlar için araba alabiliyorsunuz. Modifiye pek yok da, aracın boyasını falan değiştirebiliyorsunuz.

Çook daha eski ama Ford Racing 3, eğer grafikleri rahatsız etmezse o da güzel bir oyundur. Parayla değil ama görev geçerek, yarış geçerek araba açabiliyorsunuz. Mustang'inden Thunderbird'üne, F150'den Focus'a 56 tane Ford modeli var.

Flatout serisine de bakabilirsiniz. Flatout, 2 ve Ultimate Carnage güzeldir. Hem para kazandıkça arabayı güçlendirebilir veya değiştirebilirsiniz, hem de yarış mekanikleri gayet eğlenceli.

Blur oynamıştım, modifiye pek yok ama değişik bir yarış türü, araba sayısı çok fazla ve ilerledikçe yeni arabalar açılıyor, grafikler göze hoş geliyor. Denemek isteyebilirsiniz.

Aklıma gelenler bunlar şimdilik.

• Dediğine pek uymuyor ama Sonic Sega All stars racing önerebilirim.Efsane drift atılıyor.Para kazandıkça karakter kazanıyorsun youtubeden videolarına bakabilirsin
  • Yarış oyunu başlıyacağım

her oyun bir yarıştır aslında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.